Зніміть двигун з корабля.

У мене є багато сумнівів, що робити ще одну тему. Після того, як вони стають схожими і схожими.
Але потім я пам'ятаю, що багато тем, здається, це той самий тип і ніхто не стверджує. Так я вирішив фотографувати кілька фотографій на роботі і швидко описати маленькі літери до них, щоб не навантажувати мозки людей, які не використовують інформацію.
У мене є 17 фотографії.

Ми будемо говорити про деякі особливості ремонту різних човнів в Норвегії.

Наприклад, це невелике рибальське судно.
Насправді, я пам'ятаю, що це допустимо, щоб викликати бородавку і вітрила корабель. Тим не менш, на іноземних мовах люди не вводять до цих граматичних виразів і всіх цих суден називаються в одному слово - боб.

Як правило, ці маленькі човни ремонтуються рибальцями або власниками, які ловлять рибу за допомогою цих човнів. Це стосується, як правило, для простого розбиття і обслуговування. Але якщо є будь-які складні несправності, вони повинні вдатися до допомоги спеціалізованих ремонтних підприємств (де мантулу і я повільно).
Головною козирною карткою такого офісу є можливість витягти судно на суші. Після всього, не можна витягти вал приводу пропелера, якщо судно знаходиться в воді. Якщо корабель великий, то використовується платформа на колесах, ковзаючи на рейки в воду. На ньому корабель витягується до сухого носка. Якщо на човні невеликий, то використовуйте підйомний кран, який може піднімати 20 тонн на висоту 80 метрів, як і ліберт. Це зазвичай буває швидко (автокрана прибуває швидше, ніж навісний автомобіль у місті.) Правда не дешева (тільки драйвер крану за годину подає близько 160 доларів). Але він оплачує за все.

З цим судном (який знаходиться на малюнку на початку), щось відбулося - якось він висить крутий берег (як якщо він був небезпечним)) Як тільки пасом, знизився на боці і був всмоктований морською водою безпосередньо навпіл, тобто, відвисає всю ліву частину.

Вони тільки витягали його з наступного дня.
Цей човен виготовлений з клеєного скловолокна (як товстий склотекстоліт) Тому морська вода не істотно пошкодила тіло і частини. Тим не менш, власники судна не були впевнені, що двигун і коробка не отримали води. Тому було прийнято рішення протягувати. Двигун вирішив змінити довгий час назад, але коробка з гідравлічною трансмісією вирішила перевірити на корозію всередині. І при цьому змінюють підшипники і ясна. Я не думаю, що це було необхідно. У таких випадках страхова компанія оплачує за все.
Головне, що технічний експерт надає звіт про стан вузлів. Так було прийнято рішення про сортування. Що змінити, вирішує страхування.

(На жаль, всі власники мають страхування.) Регулярно оплачуйте збори та в разі проведення капітального ремонту кошти. Крім того, вони сплачуються вимушеними простими, наприклад, зарплата моряків.
До речі, я помітив, що багато малих судновласників іноді починають деякі ремонтні проекти, які вимагають серйозних настоїнств страхових грошей. Страхова компанія переконана, що судно потребує реконструкції. У той же час вони керують незламним від такого ремонту самостійно, наприклад, будматеріали для будинку, фарби і т.д., слизькі страхові рахунки для оплати.
Іноді човни змивають прямо з берега. Це відбувається, коли несправність відбувається на постійно діючому насосі. Це, як правило, контролюється датчиком рівня. Коли досягнуто певного рівня, насос (потужний назавжди) перетворюється на Але якщо щось не працює, вхідна вода затоплює судно. (особливо якщо виникає неспроможність у вихідному валі пропелерного приводу ... і це відбувається часто). Люди приходять на пікір (особливо після свят), і тільки поверхнева частина прилипає з води. І починає дуже гемороїдну роботу, щоб замінити все. Морська вода зіпсує все крім пластику і скла.

Так, згідно з моїми спостереженнями, один з найскладніших моментів ремонту основних вузлів на невеликих кораблях дуже невеликий простір для двигуна і коробки. На жаль, деякі дизайнери не підозрять про можливі ремонти. Так, як Hajjah Nasruddin, був впевнений, що в 30-річчі, або Emir або Ishak буде штампувати, або корабель буде скручений, або це буде просто мити дуже далеко від берега. Тексти пісень, а це означає: А потім ви не повинні турбуватися, що хтось буде блювоти вас за поганий дизайн. Як приклад, один такий корабель нагадує, двигун якого і передача були в крихітному просторі - на самому дно в передній частині судна, прямо під кабінами, туалетом і галі. Далі пропущений вал, на самому дно, через весь корабель і складається з двох коротких валів. Загальна довжина привідного валу становить 12 метрів. Підтримувані підшипники та муфти не були доступні для ремонту або контролю. Все це після складання на заводі щільно заварено алюмінієвим листом 8 мм з жорсткості ребра. Цей лист був дном великого резервуара для риби спійманий, який зберіг там деякий час під час риболовлі.
Через деякий час зварювальні шви в нижній частині втратили свою герметичність і всю цю рибну суспензію проникли через порожнину, де були вали, підшипники і муфти. З часом все рушило. Коли починається насос, запах таблиці навколо - нудота. Мудді сірий валик втопився в море і тільки вітер допоміг дихати трохи.

Підшипники згорнуті з води, від вібрацій - зламали зчеплення і в результаті гвинт не обертався, хоча двигун працював. Необхідний капітальний ремонт.
Після перекачування рибного бульйону, два поляки з болгарками були відправлені, щоб допомогти мені (вони не знали норвезької та англійської, деякі вдалося пояснити себе російською мовою, тому вони вирішили, що буде найефективнішим, якщо я показала їх, де і що різати).
Я звернувся з маркером довгого прямокутника, вздовж алюмінієвого дна резервуара - майбутній отвір, через який я мав отримати всі цей штативний вал і зруйновані підшипники, просочені запахом збитої риби.

Хтось сказав, ебать цю роботу... Я не вибирав її з метою. Вона обрала мене. Це обов'язково, але з одного боку, так само, як ви не копати в каналі.
Однак компанія є своєрідним судноремонтом. Після ремонту був пасажирський швидкісний катамаран, повністю виконаний з алюмінію. У септику з'явилася тріщина (це там, де все тече з буклета). Я від'єднала з нього пара фланців і знімав верхню люку. Але у вентиляторі потрібно піднятися прямо всередині цього бака і заварити тріщину зсередини.
Так, знову, ніхто не підозрював, що цей танк раптом потрібно буде змінити.
Багато великих компонентів встановлюються на кораблі під час складання. Далі все варено. Повернутися до нас

На цьому човні двигун був вузький отвір. Не вдалося видалити коробку. Дно болти не можна досягнути. Так ми вирішили стріляти все разом. Але відключення валу приводу від передачі також непросто. Клатч знаходиться в нижній частині. Ви повинні лежати в дуже незручних положеннях. Нерідко просто складно відкрутити звичайний болт, так як руки простягаються вниз не розвивалися належних зусиль. Ви завжди думаєте про те, що саме дизайнери були притулками – це дійсно життєздатність зробити відкриття ще 10-15 см ширше при проектуванні?
Про висоту моторного відсіку ми навіть не відступаємо - можна ледь стояти тільки на скрабах, часто вдаривши голову на ребра жорсткості стелі.
Найбільш популярним інструментом є паличка з магнітом. З некомфортними позами, ключі часто падають в олію під двигуном ... Ви повинні мати рибу...

Ну, нарешті, люка незламана в стелю і починаємо витягнути двигун.

Шапка набагато менша, тому спочатку піднімає передню частину двигуна вгору і витягується нахилом.
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це було там... висить.

Ми використовуємо невеликий мобільний кран для підйому.

268759

Це вище.

З одного боку вона виглядає гідно.
Але з іншого боку, він почав отримати трохи корозії.

Згорнути

Перегляд через люльку в порожній простір, де був двигун. Поки є олива і охолоджувач, який витік з двигуна, коли шланги були відключені.

Без двигуна, це не так щільно.
Двигун стояв на ноги в цьому залізному каркасі. Для кріплення болтів опор знизу не було на всіх, щоб піднятися ... болти прокручені і знизу не фіксувалися ...

776289

Тут почали будувати стенд під двигуном. До сих пір видно тільки бари...

Вид на іншу сторону ... показує ознаки корозії.

р.

До речі, на столі можна побачити гвинт з корабля. Кришка передачі. (душка новий ... він зрізається ножичками)

До речі, гвинт відхилений ... буде йти на полігон ... важко і виготовлено з латунь. (одне лезо -14 кг)

Як я писав вище, необхідно розібрати передачу для контролю. Це вид тіла. Часті розбирання. Добре, змивається.

, Україна

вторинний вал. Вимкнено передачу.

Ось йде передача

р.

Ось шестерні і клатчі вперед і зворотного зв'язку.
Кришки гідравлічні тертя. Олія високого тиску пресує фрикаційних пластин і є зчеплення з кліпом. (за принципом є те ж, що і в автомобільній коробці-автоматичний ... старий гідравлічний тип). й
Залежно від того, який спрямований гідравлічний тиск, є прямим або зворотним обертанням вторинного валу.

Ці два мандули по черзі наносять тиск до валів фрикаційних кліщів. У них є отвори і канали подачі, які подають масло в отвори в кінці валів з обертовими ущільнювачами (подібними поршневі кільцями) кілець служать для окремих умов тиску.

Ремонт судна не завершено.
Зараз кожен чекав страхування, щоб вирішити.
Так я покрию тему...
Якщо я зацікавився, я можу написати щось пізніше.
Дуже дякую.
Це зараз.

Джерело: