Дал

Останнім часом я прийшов на фото з візиту і вирішив поділитися враженнями і фотографіями про подорож до Японії. Тут буде багато фотографій і трохи бронювання. Будь ласка, не зламайте його, я відмітив закінчення.

Я стартую на початку. У вересні 2010 р. Час перебування становить 14 днів.
По суті, це бізнес-тур, не туристична поїздка, але завдяки гостинності братів розуму, а також з урахуванням того, що під час нашого візиту було якесь свято, нам вдалося познайомитися з оточенням Токіо і розслабитися.

Додано до [mergetime]1347534492[/mergetime]
Я починаю замовлення. Маршрут в цілому вийшов наступним чином: Magnitogorsk-Yekaterinburg-Irkutsk-Beijing-Tokyo і назад в зворотному порядку. У Іркутську, завдяки якій була проведена ця поїздка. Ми приїхали в Іркутськ (також дуже гостинні товари). Якщо один з них сидить на YAP і визнає мене як велике привітання. Я був Іркутськ кілька разів. Цікаве місто, є багато побачити, але більшість всіх вражених Baikal і звичайно omul. Скопчений омуль смачний. У Іркутську вперше спробувала страву з назвою поз. Будь-який, хто спробував його підтвердити, що це смачно. У оригіналі він виготовляється з м'яса. Баікал на території ресторанів та кафе «Гот-Пози». Фото банерів, на жаль, не було.

р.

Детальніше Байкал.

І більше.

Ми не пішли в місто. У Китаї була окрема поїздка, якщо надихнула, напишіть окрему пост. Помешкання розташоване в 5 км від аеропорту. Ми приїхали в Токіо в 14:00 місцевий час. Дуже задоволена китайськими авіакомпаніями. Нові авіаавтобуси, приємні польоти. Просто трохи їжі. Новий міжнародний термінал аеропорту Токіо був запущений через 3 тижні після вильоту. Ми летемо в старий. У Японії ми від 10 до 24 вересня, і весь цей час був нагрів 30-35 градусів і тільки один день був невеликий дощ.

Немає фото з літака при посадці, але відразу ж ловить око, що для шматочок землі вони мають неспокійну боротьбу з океаном. Всі береги чудово окреслюють кордони, тобто просто посипають штучно. У Google Maps можна побачити на Google Maps. Перекладач Олександр зустрівся з нами. Російський хлопець з Комсомольського на Амур, який перейшов на Токіо наприкінці 90-х років. Я хотів би знову висловити свою подяку цій людині за активну участь у нашій подорожі. Він присвячує нас культурою цієї країни.

Поїдемо до готелю. Завод, де ми знайомилися з виробництвом, був розташований в Канагаві Префектурі біля Yokohama.

Велика виробнича площа. Поки на автобусі в готельні заводи Toshiba, JVC, Nissan, Nikon та інші. Моя професійна діяльність пов'язана з промисловими гідравлями, тому ми були на заводі, що виробляє гідравлічне обладнання.

Готель, де ви живете, є одномісний номер.

Безкоштовно VFI

Розумні унітази - окрема тема для розмаїття. Немає.

3610Р. 4200Р.

Мийка для обличчя

Я описую два слова про роботу. Японці є дуже працьовитою нацією. У рамках програми було 5 днів з 8 ранку до 17 вечора з перерву на обід. Щодня було заплановано, але ми завжди встигли отримати швидше. У той же час, нехай ми йдемо на добре збережений відпочинок, але сіли і обговорювали все, що вони побачили і далі перспективи співпраці до 17 годин, після чого вони лукалися і дивилися. Дуже незвично побачити луки замість привітання. Деякі знайомі російські звичаї гойдалки руки зустрілися спочатку бурінням, а потім стрункими руками. І старша японська, нижня лука, юнаки трохи порівняли з ними.

Продукція досить автоматизована. У майстер-класах є чіткі та чіткі функції кожного.

Під час однієї з нарад, кремен. Японці, які були присутні стрибки і організовані до виходу, до тих пір, поки старець припинив їх. Перекладач переведений, що ми не вражені сьогодні і ми можемо продовжувати. Виявилося буріння. Ми попросили подивитися вікно і побачили, що в 3-4 хвилини майже весь персонал рослини близько 300 осіб виповнилося в центральній площі. І все це без паніки, без полос.

Дуже лояльна до своєї домашньої компанії. Всі роботодавці переважно приватні компанії.

На фото засновник компанії в фойє головного будинку рослини.

Розпочалася офіційна частина візиту та знайомства з пам’ятками.

Поблизу готелю (Не пам'ятаю ім'я). Є кілька храмів на ньому, і багато японців просто приїжджають туди, як парк. Острів підключений до материка (великий острів) пішохідним містом. Картина острова на виході з станції метро.

острів.

Тихий океан. Звичайно, ми зробили.

На острові

Також є бажання японських і туристів.

97575079

Також дошка бажана. В основному пишіть прості побажання. Зробіть іспит, наприклад.

Японська Коте. Вони дуже великі в парку. Немає нічого страшного.

, Україна

Не можна побачити кіот. Це більше.

Швидке розміщення їжі на острові

Тут можна побачити Фуджі.

Обід

74443054

І хто б не їсти його.

Кільце щастя перед храмом. є інструкція по праву, скільки разів і як її ввести.

36174861

З іншого боку острова, після низького припливу, вони збирають рибу і равлики.

Ми повернулися на човні ззаду острова. Час поїздки - 15 хвилин.

Наступною точкою стала Камакура, древній столиці Японії.

р.

Буддизм в Японії є неоднорідним. Є кілька різних шкіл Буддизму, які навіть боролися між собою. І сам Будда в Японії, принаймні в фігурках, на відміну від повного і задоволеного китайці виглядає досить сердитися і сульфатно.

Ви можете отримати всередині. Виготовлений з бронзи.

Я не знаю, що вівтар або що це називається.

Просто складіть руки і попросіть Будди, що ви хочете.

На в'їзді до храму є такі будівлі всюди. Там вони поливають руки в певному порядку.

485950 Р

І всі ці 200-літрові бочки. Подарунок храму від спонсорів. Одного разу через шість місяців, вони кажуть оновлені. При запиті, де старі йдуть, вони просто посміхаються.

Ставка в Камакурі. Є черепаха карпа.

І шлях до палацу знизиться ця вишнева алея. Він повинен бути красивим навесні.

Квартал партії. Цей захід був свідком в Йокохамі і Токіо. Група людей носить символ мікрорайону на розтяжці. Сінгові пісні, витісняючи всі про єдність і дружбу серед себе - мешканців кварталу. Всі ці дії відбуваються приблизно один раз на квартал і координуються з адміністрацією і поліцією, яка блокує трафік під час процесу.

Тільки в Токіо є щоквартальне свято.

р.

Організація руху

Р

Просто випадковий постріл по вулиці. Я не знаю, що я хотів би захопити.

Транспорт йде на всіх

2619645

В дії.

Дуже розвинена мережа метро і поїздів, які практично не відрізняються один від одного.

Р

Електричний залізничний вокзал.

Термінал для купівлі квитка метро. Вартість розрахована з довжини шляху і за моїми ідеями, мережа метро Токіо схожа на три московські наділені один на одного. Спочатку було дуже важко зрозуміти. Є жіночі автомобілі. Вони рожеві з відповідними написами і під час щітки є тільки жінки. Вони були введені після того, як чоловіки звинуватитіли жінок, які розтирають їх тіла на них під час щільних годин.

Досить велосипеди.

І навіть сумісти їздити їх.

І це паркувальні штрафи за неналежне паркування велосипедів.

Це ближче. Підпишіться на нашу розсилку. Вело вакулюється, а власник отримує надходження на оплату штрафу по електронній пошті. До 20-30 відсотків вартості велосипеда

3610Р. 4200Р.

Тут панчіх, в різних містах і навіть районах

р.

Електроенергія, в тому числі трансформатори, в основному, всі

Р

Я дочка з танців. Я буду тримати його.

Шинкансен кульовий поїзд. В даний час, тільки пасажири подаються, і вночі всі лінії Shinkansen близько від 0:00 до 06:00 для обслуговування. У цей час звичайні поїзди продовжують працювати, які курсують практично паралельно лініям Shinkansen.

Додано до [mergetime]1347546674[/mergetime]
У містах практично немає кордонів. Це єдиний помітний з підлоги будівництва, який ви пішли з Токіо до Йокохеми, з Йокохеми до Кавасакі.

Серфери.

Далі: Йокохема

Ми пішли на човні, як це.

Він теж.

Нижня палуба

Заключне призначення – Йокохама. дитячий садок. Дві різні групи, очевидно.

Є школярки. Всі в перевірених спідницях абсолютно різних довжини, очевидно, від впевненості в собі. Деякі люди не мають спідниці, але ремінь.

Тут є зображення площі, де готель був. Щільність будівлі дивовижна.

Нові житлові площі

Бізнес-центр в Yokohama має декілька десятків красивих хмарочосів.

І це рибний базар починає працювати на 4 м., і там немає риби на 7. В цілому час в Японії невірно. в 5 ранку він вже дуже легкий, і він отримує темний на 6 вечора.

Офіс японського телебачення У готелі є 140 каналів, більшість з яких є розвагами. Ви також можете написати окремий пост про японські шоу. Спочатку ви думаєте, що вони просто перевернулися. Все про секс.
І це не дивно, і в деяких місцях дуже смішно, особливо без перекладу.

Це місто.

2019 рік

Є великий і красивий променад в Yokohama з недавно побудований величезний pier. Це вид цього набережного з океану.

Додано до [mergetime]1347547894[/mergetime]
Ліворуч знаходиться найвища будівля в Японії. У Токіо Sky Tree ще під будівництвом.

Це Токіо Sky Tree. У 2012 р.

Це парки в Йокохемі.

Це найвища будівля. Вхід вільний або символічний. Всередині швидкісного ліфта. на 60-му поверсі оглядового майданчика з видом на 360 градусів.

Нижче наведено кілька переглядів звідти.

Детальніше

Натюрморт

Тоді ми пішли в Китайський центр. Написи китайської, традиційної китайської кухні.

Я зустрів цей барвистий хлопець. Я бачив своє фото в Інтернеті кілька разів.

Ми пішли в музей цуценя.

Ляльки з усього світу. Є російські гніздові ляльки. Чебураш з геном.

р.

Що пірс в Йокохемі.

І це різні фото.

Є багато вантажних портів.

щебетати

Тоді вони були на виставковому аукціоні автомобілів Porsche.

Додано до [mergetime]1347548770[/mergetime]
Це ще один і той же хлопець на фоні.

там

До 300 авто.

Тут багато фотографій, але я не навантажу багато.

Музей «Рабочий квартал Амури» Хоча є багато інших брендів

Наприклад,

Р

Ось ми йдемо.

Ми також відвідали виставку, де були представлені останні моделі та концепції.

Приват.

р.

Натюрморт

, Україна

Бамії. Вони живуть вздовж набережної в середині Токіо. Білі сорочки і шкарпетки висушуються на ланцюжках. І місця, якось грають.

На початку вони просто сплять на лавках, потім картонні будинки і в кінці намету з лампами і велосипедами.

З цієї набережної. Ми думали, що можливо, туристи, але перекладач - сказав він.

до 1 2 3 4 5+

Ремонт доріг. Починався в 7:00 в ніч. Вранці не було обладнання або робітників, які пройшли, і не помітно, що асфальт був новим. До послуг гостей: Перед пішохідними переправами, асфальтом з міжпорошковим ретро-рефлективним матеріалом. В будь-якому місці немає бруків.

345934

Магазини на будь-який смак і колір. Деякі люди одягаються дуже екстравагантно. Ціни не набридли.

Красиві дівчата зустрічаються в Японії. В основному всі красуні червоні або каштанові. Вони не можуть відбілити, тому вони, ймовірно, блондинки. Всі телеведучі популярних розважальних програм.

Кухня в Японії дивовижна.

Страви в основному складаються з морепродуктів і овочів.

У майже всіх ресторанах потрібно зняти взуття. Традиційно в наших японських ресторанах суші та рулонах їсти лише пару разів тут в закладах швидкого харчування.

р.

Звичайно, є важка їжа. Раменська локшина, наприклад. Багато готових страв продаються в магазинах і я розумію, що японці не варять себе. Купити готову їжу або їсти в ресторанах, які рясніють в будь-якій зоні. Вечеря для двох в вартість ресторану $40-70. Від спирту в магазині приймали японські віскі (так і досить гідна якість) і пиво.

990 Р

Паління. Цигарки продаються в магазинах і вендингових машинах. Продається з 21 року. Купити в машині необхідно отримати спеціальну картку (на правій схожій). По дорозі практично немає куріння. Паління в позначених зонах. Ці апартаменти обладнані вулицею і в готелях. Вони виглядають як акваріуми зовні.

Токіо Діснейленд. Він складається з двох різних парків: Діснейленд і ДіснейКі Вартість квитка для дорослих $ 55. Перевага для різних визначних пам'яток займає від 20 хвилин до 1,5 годин. На трьох пам'ятках можна без черг.

Шпинінг.

Токіо Діснейленд - найбільш відвідуваний у світі

р.

Він складається з декількох частин, всі деталі стилізовані для чогось.

Більше фотографій від Disneyland.

р.

Натюрморт

327268

Натюрморт

Натюрморт

Є багато поїздок. Ми всі не знайшли.

Це кінець його. Я знаю, що я не захоплю все, але це так довго.
Якщо ви хочете писати про Японію або іншу країну, я буду сказати одне! Країна дуже цікава як ні. Коли діти ростуть, я спробую показати їх.

Р

Собаки. І так -- вони Пам'ятник Едо Токіо Музей. Пін.

72816603 Р

Джерело: