Переваги обладнання

Я хотів би побудувати мій пост протягом тривалого часу, я думаю про те, що писати, і тут я нещодавно мав невеликий нещасний випадок. Немає відео, є мої листи і пара фото. Я буду знати, коли я зробив.

Хай, кожен. Я вирішив поділитися з усіма моїми історіями, що сталося 2 тижнів тому. Я рушила в роль пілота за 3-й місяць, ходив 7000 км, як кажуть, поранили досвід. Весь час я чув від досвідчених хлопців фрази, як: «Що ще не впав, ти все ще маєш перед вами». Він, хто не впаде, обов'язково знизиться. Я не розумію, чому я мав піти, чому я не міг, як деякі дідусь, які пішли 88 років без ліцензії і без єдиного порушення, нехай тільки нещасний випадок. Closer to the тема, a прекрасний ранок, нічого foreshadowed неприємності, 06.09.12 Я чекав мій військовий кінь, витягнув куртку, перець, шолом і поїхав по моєму улюбленому маршруту Лівий берег – Дарницький міст – Embankment – Post Square. Немає кави так пересуватися і нічого більш красивого, ніж поїзди на 2 колесах в лівому ряду з красивим видом на пагорби Києва. Але не цей день. Перш ніж дістатися 300 метрів до пішохідного місту, я впав, не просто впав, але впав на плоску пляму, через мій приступність або недосвідченість або долю потрібно. Я поїхав в лівий ряд 100, нічого не занепаданого неприємностей, передні автомобілі почали гальмувати, я в свою чергу також натискав на передній гальмівний і девіл витягнув мене, щоб допомогти з заднім гальмом. Про 50 миль, я зрозумів, що я пішов з велосипеда. Але більше, ніж один раз я навчився від 100-120 до 0, щоб уповільнити, тільки передній, передній і задній, і приніс, щоб зафіксувати, коротко, навчився, як я міг працювати все. Але, очевидно, цей час я був відхилений, щоб зрозуміти, що я був залучений і що це може призвести до. В результаті я отримав, оцінив ступінь пошкодження і пішов далеко до роботи. Не було до дня пізніше, що я зрозумів, що я був в стані шоку, як я провів наступні 2 тижні в ліжку з лівою ніжкою не працює. В результаті пластик був подряпиний, так як наконечник кермового колеса, шестерня була згинна, вимикач сигналу, асфальтобетонної хвороби на лівому коліні, штани перетворилися в шорти, ЕКП працював повністю, я виведе фото так, щоб кожен хто ще не розумію, що ЕКП економить і допомагає дуже багато. Я шукаю для колінних колодок. Подбайте про себе, вона зберігає життя.

Дивитися втратив 3 мм, думають про те, що можна з ручками

Ег кнуклелі непристойний, завдяки перцю...

579268

З взуттям все зрозуміло, що вони ніколи не замінять мотоботів. П'ять, це було 5 днів.

Додано до [mergetime]1348057751[/mergetime]
Це все, не існує фото асфальтобетонної хвороби, так як є багато з них в Інтернеті, який цікавиться. Uzap Ekip і бути обережним, я все, я буду лікуватися.

Джерело: