"Добрий" Сбербанк

Маленька історія.
Про місяць тому в нашому будинку змінилася міжкомерційна компанія. Перед тим, як було вказано міжкомпонентну плату в загальному квитанції. Нові домовласники не хочуть працювати таким чином і видаються спеціальні книги з готовими квитанціями до кожної квартири. Важко оплатити домофон, але не жирним.
І так, після того, як я пішов платити за цей домофон. Кількість оплатити 32 (!) рублів за місяць. І я пішов, щоб оплатити нашу валіант Sberbank! Щодо найближчого офісу? Я стояти в автоматичній черзі ... Я ходжу до вікна ... Я поставив квитанцію в вікно, я віддаю гроші ... Гарна дівчина дивиться на квитанцію, потім на мене, з посміханням заявляє: кажуть, що у вас ще 20 рублів.
Чому потрібно платити ще 20 греків?
до Це комісія для перекладу! - Посмішка дівчини ширша і ширша.
- Чиво?
Так! Так! Для перекладу

Люди, не думаю, що я крок, 20 рублів звичайно, АЛЕ! Якщо сума оплати становить 32 рублів для оплати за переказ 20! (щодо 63% виходить, шкода! Не для мене. В цілому я не оплачув за принципом... Я відразу підійшов дівчину, яка допомагала клієнтам в залі. Я просив її, так що кажуть, і так далі, хочу перенести невелику кількість грошей на цей рахунок, не скажеш мені, як його організувати через платіжний термінал. Вона показала мене. Я оплачується з картою і банкоматом дає мені комісію: 31 kopecks!
Я не розумію! Просто в двох кроках за цим запитом 20 р ...
А потім я пішов і думав, хто сплачує ці збори? І я зрозумів, що найчастіше в чергах до вікон сидять наші дорогі пенсіонери, які не в Інтернеті, не в терміналах дійсно не розуміють. Молоді люди більш просунуті в цьому плані ... А наші дорогі старі люди носять кров... знає, хто і не знає чому. З таких думок навіть сльози прийшли.
Я хочу сказати:

А ти, шановні хапи! Допомогти родичам похилого віку уникнути такого суворого шахрайства!