Працює на edu і в'язання гачком

У центрі Одеси нещодавно став об’єктом тісної уваги мешканців та туристів. Справа в тому, що в квітниках зі штучними квітами в салоні краси часто можна знайти велику кішку, яка засить солодко під променями осіннього сонця.
4 фото через goodnewsanimal

Поблизу - це довідкова коробка, яка говорить "Мій мене". Кіт дуже спокійно і практично не реагує на догляди людей, але дорослі і діти все ще не пропускають можливість вихованця гірчиці.

«Ми ходимо в дорозі додому з дитячого садка. Мій син Ілля любить стояти і вихованці кота. Ми постійно залишаємо йому пару монет для їжі, але ми не знаємо, що його ім'я і де він прийшов, говорить Марина, молода мати.

Як ваш кореспондент виявився, кішка з'явилася тут близько місяця тому - прийшла з наступного двору і зараз постійно спить в клумбі.

«Ми просто сказали йому Кід», посміхається стиліст Снежан. Щодня, як тільки я збираюся працювати, він вже на двері чекав нас, щоб вижити свою спальню.

До речі, за три або чотири години сну, кішка заробляє майже 40 гривень, а на перший робочий день Хлопець отримає від любителів тварин на суму 120 грн, хоча частина зарплати вкрадена хлопчиком сусіда.

Снеяна говорить, що дочка власника салону взяла кота під її доглядом. Тепер він має свій комір, фаршировані іграшки і навіть чашу, в якій їжа постійно заливається.

На основі dumskaya.net

Працює на edu і в'язання гачком , Україна

Джерело: