Купівля телефонів

Я пішов, щоб купити телефон. Я не хочу змінити старий. Критерій простий - не більше 1000р. для збереження акумулятора добре, без інтернету, камер та інших речей. Якщо у вас є звичайний смартфон, чому ще? Я пішов на сайт, забравши модель, що це. Ми пішли в магазин з дівчиною на ніч.

У магазині ви повинні сказати гіп. Кожна людина дивиться на щось, забирає. Він також свідчив розмову між хлопцем та клієнтом – «Я потрібен випадок для телефону», «Яка модель?», «Android!». Хлопець, ймовірно, не перший раз, він чує це, все ще з'ясує, яка модель необхідна, дає справу. У той же час дочка з матір'ю видає кредит за Galaxy S3 (Чи ви божевільні ????? чому купити телефони на кредит, які ви не можете дозволити?) Дочка щаслива, мама, очевидно, також:) але кожен навколо дуже гордий, кожен вибирає. Продавець просто не виймає, працює тут, відкриває його.

Для мого запиту – “показати телефон”, 2 рази відповідей “сорість, черга, очікування”. де люди дивляться всі ці сенсорні шари і так далі. при запуску знову, я запитаю знову, щоб показати телефон. Він хотів відповісти на вже на обов'язкове слово, але спочатку просить між справами - і якою моделлю ви маєте?

Я гучний - NOKYA 100!

Ви побачите обличчя хлопця: він заморожений, легко посміхався, де він не був важливішим, спокійно йде до вікна, вибирає телефон і з розумінням вираз його обличчя - дивимося! й

Продовжуємо діалог. Я думаю, що кожен 100% слухає. І дівчина купує S3 і людей, які вибирають інші чудеса техніки.

до Які функції?
- Ні.
-Для чого?
- просто кільце!
- Чи є Інтернет?
Немає!
- Блюз?
Немає!
- Камера?
-З чого?
- Скільки тримається акумулятор?
- 800 годин
- Добре?
- Так! (Пригода) У мене є!:)
- Візьміть його!

Ви повинні бачити обличчя інших людей в цьому діалогі.

Дякую за розуміння!
й

Джерело: http://