Види велосипедистів на дорогах Москви.

В кінці мотоцикла я хочу поділитися своїми спостереженнями на тему велосипедистів. Що вони і як вони зазвичай поводяться. Будь ласка, не розірвати, я буду писати про закінчення. Не забудьте поділитися своїми думками на цій темі, можливо, яка категорія я забули, щоб вказати або десь неправильно.

1,1 км Так нехай старт, байкер звичайний, класичний.
Він приводить бункер, на дорогах він в основному не грубий, приводить спокійно, впевнено, між рядами в брухтах він акуратний, віддає перевагу не конфліктувати з автовласниками ще раз, завжди говорить hello до своїх братів мотоцикла, завжди готовий допомогти. Найпопулярніші чоловіки віком від 30 років і старші.

2,2 км Суїцид на спортивному велосипеді є нормальним.
Антраналінний наркоман, бездоганно rushes між рядами, при швидкості потоку 100-110 км / ч обходить всіх, як стоячи, його життя короткий, зазвичай закінчується швидко і раптом. Він щиро вірить, що він має перевагу на дорозі і кожен, просто зобов'язаний кинути себе на випадковому, дати йому шлях навіть коли він ще далеко. Якщо раптом хтось загиблий і не переймав його попелиці, починає газ, нерв, може бути дуже відхилений, почати боротьбу і розбити zarqala. З такими звичайними автомобілебудуваннями віддають перевагу не мезам і слідувати правилам Д.Д.

3. У Суїцид на спортивному велосипеді обережний.
В основному велосипедисти цієї категорії є одним з логічних висновків категорії 2, після пари осені і нещасних випадків, якщо вони пощастило вижити в них. Вивчивши гіркий досвід, або просто спочатку, маючи на увазі сане, виходите швидко тільки на порожньому прямій дорозі, з щільним потоком автомобілів не поспішайте, спокійно, знову віддає перевагу не ризикувати їх життя. Якщо водій автомобіля явно гальмує або неперевершено робить помилку.

4. У Неймовірний ендоро
Це легко, швидко і легко, якщо гарний настрій, то робить всілякі жарти, в потоці часто стрибають з ряду до ряду, пропускаємо між машинами, постійно перетворює голову, тому що часто на мотоцикл немає дзеркал. З мотористами не конфліктує, іноді навіть не вітає руки.

Незважаючи на дуже небезпечний спосіб водіння потрапляє в основні нещасні випадки не так часто, як категорія 2, ймовірно, тому що він займається мотокросом і дуже добре відчуває дорогу і мотоцикл.

5. Умань Овочі на невеликій машині.
Стартер, який просто починає об'єднатися в мотоцикл життя, їздиє переважно на невеликих, дешевих мотоциклах, таких як Ямаха-Ібр або подібні китайські версії, акуратний, обережний, приводить в середині свого ряду, приводить докрай ретельно між рядами в трафікі і ніколи не конфліктує з ким завгодно. У випадку, якщо він отримує, це в основному через дрібні речі і через його дратівливу помилку.

6. Жнівень Великий на величезній, дорогий велосипеді.
Цей тип автоциклю в основному включає в себе «крем суспільства», людей, які так багато грошей, щоб витрачати, що вони купують собі величезні мотоцикли за ціною гарного нового СУВ, їздити переважно без шолома, з подругою, гучною музикою і тільки в хорошій сонячній погоди. На дорозі спокійні, нав'язливі, інші моторики дивляться вниз, від позиції власної чудовості. У брухтах між рядами вони практично не приводять просто через величезні розміри мотоцикла.

доб. 2

7. Про нас Діти на самокатах.
Ну, тут назва говорить сама за себе, юнаки на «інструментах», приводять переважно в своїй області, часто без шоломів, дуже рідко йдуть на великі дороги і магістралі, хворіють в правому ряду на швидкості 60-80 км / год. У дорожніх джемах, під спідницею автомобілів і прогулянку, світлофори не зупиняються на непотрібних, подвійних твердих перехресних з легкістю і непристойністю, вони знають тільки в першу чергу про світлофора ... Вони часто борються з смертю через свою дитячу ступеню і нездатність. З іншими байкерами на дорогах не спілкуються взагалі, не хвилюйтеся своєї руки як знак привітання, підійти на якусь хвилю.

3610Р. 4200Р.

ПС - це ще одна категорія байкерів, дідів на старих радянських мотоциклах, але в Москві це так мало, що я не згадую його. Вони в основному знайдені в невеликих провінційних містах і селах.
www.1tv.ru/news/other/213716 ПЕС. До всіх мотоциклів з серця великого віолончеля, до всіх автолюбителів, які поважають і проходять моторики величезної людини спасибі!
У мене є все, ви можете чистити, висловити свої думки, доповнення, рефутації.
Всі вищевказані є тільки результатом власних спостережень, я апологізую, якщо я відхилений будь-який.

Джерело: