Kamedi Clab в Калуж не зізнався

Ось які місцеві джерела писав:
В цілому вони писали, що хлопці жартували про с. Калуга і все, що, дорогі квитки і кілька людей, крім боорської поведінки мешканців, які згодом залишили стадію в середині їх виконання.

Ось що блогер, який особисто взяв участь у виступі:

Є речі, які зачаровують, дивують, дивують, дивують, є багато, що варто або не варто писати і говорити про.
Сьогодні я взяв участь у концерті Чехова Дуо ... і ви знаєте, що? Я торкнувся, де очолював наше суспільство.
Під час виступу з залу постійно почули шаути, сидячи навпроти, через кілька рядів - п'ятий коньяк, і практично в кінці програми, одна з глядачів розійшла на стадію і приносила до обличчя Антона Лирника і Андрія Молочного, камера, почала фотографувати їх. Хлопці намагалися вийти з ситуації, але глядач приніс камеру ближче і ближче, зробивши більше і більше пострілів. Антон і Андрей пішов і залишив без обробки мови. Приміщення був шокований, щоб сказати принаймні.
Як результат, ні належного ставлення, ні аплазу, ні теплу атмосферу, не може забезпечити глядача Калуги.
Я не хочу говорити про те, що мова йде про абстрактні теми, але, як кажуть, це сором'язлива.
Я просто хочу висловити свою подяку за професійно опрацьовану програму, за позитивні емоції, хороший гумор і позитивний Дуо Чехова.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное