Звіт з заводу: як зробити білоруські пральні машини

буде текст і фото

Всі шість з десяти пральних машин, придбаних в Білорусі, є вітчизняним виробництвом. Хоча перша пральна машина біля Мінська була зібрана тільки з італійських компонентів. Збірник викрутки закінчився на початку 2007 року, коли Atlant виготовив першу воістину білоруську пральну машину в історії. У зв'язку з технологічними роботами в Україні запроваджено фотозвіт, з якого надана увага.

Атланта тепер включає в себе три великі підприємства: Мінський холодильний завод, який виробляє холодильники, завод побутової техніки в Шабані, які виробляє пральні машини, і машинобудівний завод Барановичі, який виробляє компресори для побутових холодильників, технологічні комплекси для переробки пластмас, конвеєрних систем і чайників.

У 50-х роках минулого століття історія підприємства, продукція яких представлена в будинках мільйонів споживачів, почалася з дуже простих пристроїв: дитячі коляски, прокатні машини і гасіння. У музеї підприємства представлені зразки цих товарів.

Половина століття пізніше, речі різні. Майже 1,5 млн холодильників виготовляються на проспекті Перемоги, 310 000 пральних машин.
Багато текстів – я буду скорочувати і вибрати
У тестовому центрі стартувала екскурсія представників виробництва «Алтана». Через неї пропускають всі моделі пральних машин, які пізніше потрапляють на транспортер. Випробувано протягом 6 місяців, виконуючи близько 2,500 циклів прання. Білорусь - єдина країна в СНД, яка розробила власний стандарт для пральних машин. Це схоже на європейський стандарт, сказав Володимир Рожков, заступник голови випробувального центру.

На сьогоднішній день пральні машини Atlant пропускають близько 60% білоруського ринку. Для поліпшення цих позицій, з 1 жовтня Білоруська компанія збирається розпочати виробництво нових моделей для себе - пральних машин з навантаженням 7 кг і класом енергоефективності «A++».

За словами Володимира Рожкова, сучасна пральна машина призначена для близько 2 500 миття в гарантійному періоді - близько 250 миття на рік. Однак, згідно з нашими дослідженнями, лише 12-14% сімей використовують техніку так інтенсивно, експерт сказав експерт.

Він також вважає, що це оптимально використовувати невеликі пральні машини в місті: У мене є 3,5 кг пральної машини в домашніх умовах. Це зручно з частим пранням. й

77613507

...

Барани майбутнього пральної машини виготовляються з нержавіючої сталі. Входить в підприємство з Росії в рулонах.

Р

...

р.

На лінії, де корпус пральної машини виготовлений з металу, є ще кілька людей. Ми прагнемо до максимальної автоматизації. Люди можуть працювати з різними настроями, різними думками, а машинка завжди зробить все чітко, - сказав Михайло Бренков, начальник відділу персоналу Шебанського заводу.

...

799046 р.

...

Після цього тіло заземлюється. Повне заправка такої лазні (в якому наноситься попередній шар ґрунту) становить 35 куб. м і витрати близько 1 млн. дол. Розчин всередині лазні з потужними насосами завжди зберігається в русі.

56902.

...

...

484362

Порошкова фарба вже наноситься на підготовлену поверхню. Тепер всі пральні машини білі, але в подальшому в Мінську також планується виробляти чорні і пральні машини металевого кольору. «Особливе попит споживачів», – коментує Михайло Бруенков.

...

Але миючі машини з вертикальним завантаженням, які популярні в США, не будуть бачитися в столиці. «Для цього потрібно повністю змінити обладнання, навіть побудувати нову рослину. Хто купує нас зараз? – заявили представники «Алтани».

Корпус пральної машини після фарбування надходить в духовку, а потім надходить в лінію збирання, де він підключений до «нашивки».

р.

...

...

Перед пакуванням кожен пральний апарат також додатково тестується. «Оскаржні покупці, потім скаржаться, купили новий автомобіль, і всередині — залишки вологи. Але це, навпаки, вказує на те, що він був перевірений. На додаток, після цього тесту, ще 3 відсотків автомобілів проходять повний цикл прання в тестовому центрі, - сказав Михайло Бренков.

Зараз в вітчизняних «мивальників» використовується електродвигун, виготовлений в Барановичі. Ми використовуємо для того, щоб купити двигуни з Bosch і Siemens, але зараз ми можемо самі забезпечити компоненти на новій лінії, придбаної з Bosch. Компанія «Шокіл» продається на завод Bosch у Санкт-Петербурзі.

р.

Керівник підприємства впевнений, що з часом Білорусь переключиться до побутової техніки з високою енергоефективністю. Однак це не вигідно, тому що електрика в країні коштує недорого. «В даний час держава підсидізує 80% вартості електроенергії», - сказав Шумільо.

Як за ціною пральної машини, помітка «Алтана» - Білоруське обладнання досить конкурентне. «За минулий рік ми знизили вартість пральної машини на 20 євро, що дуже хороший показник», - сказав компанія. Середня заробітна плата в серпні склала 5,15 млн рублів. Але Генеральний директор компанії не розголошував рівень їх доходів. «Якщо ви станете режисером Атланти, ви дізнаєтесь», – відповів Віктор Шуміло. Відповідно до наших внутрішніх правил, інформація про заробітну плату закрита. Моя заробітна плата відповідає ситуації на ринку. й

Для цього і всіх, я чекаю на сонники, від білоруських-хатерів. Для чого я купив, продаю весь текст з джерела.
PPS повинні любити батьківщину, яка існує. Хоча іноді це важко.

Я майже забули найважливіше фото!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное