сексуальні матусі

Цей дивний, але затриманий недуга довго був викликаний сексаголізмом, і це навіть ірмоген, що Сам Михайло Дуглас мав пройти багатотижневий курс лікування, щоб позбутися від цього ... hmm...
Але Михайло є знаменитістю, там і ви не можете зрозуміти, де він хворий, і де PR ... і я переглядаю цей дуже сексуальний Крім того, чим більше я спостерігаю, тим більше я, як я думаю, що це дійсно б не боляче мати такі таблетки – пити – і це все, з моїм руком видалено.

* * * * * * * * * * * * * * * *
Ібіца в червні. Перші два дні вона безпечно спалюється в клубах і відвертих коктейлів за рахунок банківських хлопчиків. А потім зустрілася з ним. Ні, не схожий на це. Вона зустрічала Хім.
Як все почалося згадку до мене, бо Анджечка говорить про це швидко і абсолютно непристойно, але точка, що вона почалася.

Анечка мала її перший секс в місяцях. Ібіца. Далі І знову.
В цілому вона охарактеризувала весь відпочинок тільки трьома словами – «чортаючи весь час», і нічого не може бути з неї. Як і в жарті, "Сай"? Чи є море? « » » » » » » » » » » » » »
Не пам'ятаєте море або клуби. Сказує, що, як, перевести в приміщення, а через десять днів — на площині.
Цікаво, що з цим мусом вони летять на одному рейсі, тому пасажири могли чути характерні звуки, що надходять з туалету по всьому рейсу; туристи двічі спробували отримати свою неспроможну пару з непристойних кабін, але в кінцевому підсумку відмовилися від того, що він напевно був любити і залишити їх самостійно.

У Петра Андека, перші три дні прийшли до неї. Я не виходив з ліжка, намагаючись спати всі ті дні відпочинку. І на третій день я отримав текстове повідомлення, в якому нещодавно придбаний коханець запропонував приїхати до відвідування.

... А їх гонка до оргазму продовжується. Вони зустрілися 3-4 рази на тиждень, проживали ночі разом, а потім пішли на бізнес і роботу.
Без сексу Анечка взяла два дні. Третій почав розбиття. Вони знову побачили. І це буде йти і, але коханка повинна залишити на тижні на якомусь непередбаченому питанні.

Одне з тих днів Анечка зрізав пальцем. І я не думаю, що я придумав, що я звернув увагу на мій викривлений крі. Вона не здавалося б, працювати на всіх...
«Катя», - сказав вона думливо, очевидно, без занурення гранати болю на обличчі, «Я купив два вібратори». Коли він буде спати, чт? Я не маю сил.
Тоді коханець прийшов назад.

«Кааат,» розкочуючи очі сонно, Anya розповіли мене десь на початку серпня, сидячи через мене на нігтьовому столі, «Кааат, він так... він може зробити чотири рази... і п'ять... і навіть сім... і наступна ніч теж... й
Через годину я дивився в манікюрі.

І пішов я на відпочинок.
«Катя», - сказав мені на початку вересня, дуже тонка Anya, побачивши мої нігті, але не дивлячись на будь-який файл або руки взагалі, «перший раз я бачу чоловіка так багато, ебать так багато, і все ще ... ебать!»
Її очі погрожують практично небезпечним вогоньм.
«А,» Я зауважив скептично, дивлячись на добре продумані, але ще помітні темні кола під очима, «А, я думаю, що ви повинні отримати деякий сон. й
- Так, вона не чує на всіх, він нескінченний, Katie.

“Каїт”, вона майже змогла мені на тиждень пізніше у вішому голосі, “чарівний!”
Anya, я похилий, можливо, зніміть акумулятор.

І вчора я нарешті зрозумів, що Anechka, здається, була замінена десь. З нормальної, середньої дівчини, вона стала обсесованою. Єдине, що ви можете говорити про останні кілька місяців є сексом.

"Ви знаєте, - каже мені, "навіть, коли я розумію, що я повинен отримати рано вранці, я все ще не можу зупинитися." Я обираємо секс на сонці. І це не достатньо для мене.
Аня виглядає як спляча курка. Тільки очі залишилися на обличчі Аніна. Немає точки в очах і поз.
Про що-небудь інше, ніж секс неможливий. Це був четвертий місяць...

* * * * * * * * * * * * * * * *
Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що зараз, це те, що це так, huh? Що впливає секс на людей? Скільки можна зробити в такому ритмі? Щоразу, як і перший раз.

Як ви, хлопці? Чи є хто-небудь хто-небудь хто-небудь мав щось, щоб дати сором'язливі, так що я не хочу, не може бути - завжди, всюди і постійно, коли вони готові дати вранці, вночі і ввечері? І для цього довго? й

浜у 涓 蹇

Джерело: