Фотозвіт звичайного працівника на сталевому заводі

Я помітив, що повідомлення з технічних причин і звітів від роботи досить популярні на YAP, тому я вирішив поділитися з вами.

Я працюю в металургійному заводі в Швеції. Зрізаємо металеві конструкції на дрібні частини, потім вони западають в піч. Кількість металобрухту в нашій рослині становить близько 10-15% при розплавці металу.

Все правильно, нехай!

Метал ріжучий з газорізами, температура полум'я становить близько 2500-2600 градусів. Використовуйте пропан і кисень.

На першому фото ми бачимо газові циліндри з пропаном і великим баком кисню. Кисень в рідкому стані бак має 6 тонн рідкого кисню. Тиск кисню в шлангах і різак 14-15 атмосфери.

Це 42 фотографії.

На фото представлена невелика частина демонтованої прокатної машини, загальна вага деталей становить близько 300 тонн. Все це потрібно нарізати на шматки розміром 160х60х60см.

У разі, якщо вони виготовили відмітки для заповнення частини для подальшого різання.

Ми можемо вирізати )

перед закупоркою ... на фоні техніки трохи більше деталей в пост.

робота

р.

особливо великі деталі з особливим різаком. На фото одного працівника нагріває метал з пропановим різаком до точки плавлення, другий відрізає його чистою киснем, таким чином можна відрізати метал товщиною 1 метра.

Це техніка. Ваги навантажувача близько 33 т. Збирає ріжучий метал з кігами або магнітом і покладає його в спеціальні ємності.

Контейнери можуть навантажувати до 60 тонн металу в одному контейнері. Повні контейнери приймають спеціальний навантажувач, на жаль, немає фото, порожні їх безпосередньо в сталевому магазині. Потім виводять порожні.

метал

робітник нарізає товсті листи металу спеціальним пристроєм

р.

Ми називаємо його секатором ... газовим пальником, який переміщається на довіднику просто називається лінійкою. Ми вказуємо параметри швидкості руху, потужності газового вагу і переднього ... використовується при різанні товстих і гладких листів металевих або металевих заготовок. Товщина металу на фото становить близько 20 см.

Працівник регулює секатор

р.

вирізати метал, зібраний навантажувачем в контейнерах

Все це потрібно нарізати на метал.

Кілька деталей прокатної машини. На фоні зліва — кран, який ми теж розрізаємо.

працівник

, Україна

різання

різак

До речі, штани, комбінезони, куртка з нефарбованого матеріалу

Привезено газолінійні резервуари, вони були демонтовані на заводі і замінені на нові.

Металу привозять спеціальні трактори на так званих «касетах» - металеві платформи довжиною близько 12 метрів. Знову ж немає фотографії тракторів, можливо, я зроблю окремий пост про них пізніше.

Привезено газолінійні резервуари, вони були демонтовані на заводі і замінені на нові.

Металу привозять спеціальні трактори на так званих «касетах» - металеві платформи довжиною близько 12 метрів. Знову ж немає фотографії тракторів, можливо, я зроблю окремий пост про них пізніше.

Блокування роботи )

курка

Навантажувач вистилає метал так, щоб він був зручнішим для кар'єрів, щоб вирізати його, ми складаємо нарізані шматки в контейнери, їх можна побачити на фоні.

метал

У нас є кав'ярня, ми хочемо, щоб грати в карти між роботою.

"робот" якщо ви можете сказати так... запасні частини для різців, набір інструментів і т.д.

р.

На фоні ви можете побачити контейнери, де ми сортуємо метали, які є більш цінними, ніж залізо ... мідь, алюміній, нержавіюча сталь.

Часто в конструкції присутні мідні дроти, нержавіючі сталеві труби, алюмінієві листи. Все відокремлене і сортовано. У майбутньому ці метали додають в піч для створення плавлення різних видів сплавів.

Вид невеликої ділянки фабрики. На фото показано з'єднання. На всіх заводах працюють рейки. Склади доставлять металеві, руді, розплавлену праску в прокатний магазин і т.д.

р.

фото крану, який був в збійі на території заводу близько 10 років, зрізаний нами в метал

Не дуже весело працювати навесні, це все в воді.

навантажувач

(доб. 3)

робота

...

...

Прибули босів, зацікавили успіхи ... в день ми зазвичай ріжемо близько 25-30 тонн металу.

процес

метал

платформа з крану, електродвигуни розрізати і скласти окремо, в якому вміст міді до 40%.

не повністю вирізати частину прокатної машини, кожен шматок зважує 300-500 кг

Оператор навантажувача розміщує верхню частину вагону для сипучих матеріалів. Дно вже зрізається ...

У мене є питання, я хотів би відповісти!

Джерело: