Я шукаю тебе.

Доброго ранку!

2 фото, текст

Я хочу розповісти вам історію, що сталося мені вчора. Я мав боротися на вулиці. Це нормальне життя людини, я думаю. Якщо ви хочете самі зателефонувати одержувачу.
Так, все в порядку. Я був на роботі вчора. Як звичайно, відірвав весь Інтернет, кинув пару коментарів на YAP, але як про це без нього? Я вийшов на дим. Куріння і пошук пасторів-by. Все йде, занурюється в своїх думках, десь поспішає. Жінки стругані, щоб тримати свої сумочки. Чоловіча прогулянка, випускає хмари тютюнового диму і соковитої грижі на тротуар. З'їзд на вулицю. Людина в його 60-ті, чітко Кавказька. Я скажу, щоб він кожен день. Немає причин. Ми бачимо один одного, бо він людина.
Я буду трохи крок назад. Я повинен сказати, що я зіткнувся з стіною непорозуміння від колег. Я відчуваю себе, як я відчув, щоб боляче. Я прийшов з афару, намагаючись дізнатися чому. Виявляється щось схоже: Я вважаю відчуження, людина не цього світу. Наприклад, вони спинилися в храмі кожного разу, коли я говорю з ясенцем пара фраз ... Так, знайшли когось, щоб поговорити! Він не досягав нічого в цьому житті. Чому ви витрачаєте час на цю людину?
Повернутися до теми. Під час наступної перерви диму я побачила пару 30-33 років. Пити пиво на паркані. Добре одягнені, говорять красиво. Жінка завершує пиво (або коктейль – це не важливо) і прогуляє 10 метрів до сміття. Позбавлення може в ур. З повагою, На відміну від чоловіка. Він кладе баночку на паркан, з якого він падає на газон. Друкує пакет сигарет, кидає фольгу на землю. Він чекає дружини і збирається залишити з нею.
Поруч був джент, як звичайний - ковтання. Він дивився на них спокійно, тому що він очікував такі речі від людей, і не на всіх сюрпризах. Не дивно, що люди трахаються. На очах цього чоловіка було прочитано рутину, знецінення і навіть деякі байдужості до чого відбувається. І болить мене. Я не можу залишатися тихим. Зателефонуйте, що ви хочете, чи це цивільне положення, або покажете. Я не знаю. Але як пара мене пропущена, я повернувся до дитини,
- Будди!
- Що?
- Ви забули щось...
до Що я забув?
Ви забули в суспензі, прикусити, коли ви закинули баночку.
Хлопець змінив своє обличчя. Його супутник вийшов. Я відчув її на боці. І хлопець прийшов до мене, і він кинув боковий удар у моєї щелепи. Я був готовий до цього, навіть відстежував траєкторію руки, але не доджге. Я потрапив в обличчя. Для сердитися. Відповідати йому всім пролетарським ненависті. Потім він перевернув на іншу сторону своєї руки і застрягнув назад. Загублений хлопець. Закріпити результат знову. Чоловіча помпа. Свою дружину приймали руку і вони пішли.
Я був хворий, тому що мій жовч. Бос не розумів, що ебать я не можу сказати, коли я повинен. Покажіть мені, люди: що не так з мене? Чи є мої поняття та принципи життя застарілих, і ви можете сміливо покласти їх у вашу cloaca?
Це болюча історія. Я не шукаю рейтинг, я не намагаюся показати свою найкращу сторону або ебать вгору. Я просто хочу вашу думку. Я займаю посаду начальника відділу. Ні, я не зробив круглий і квадратний вал. І не будувати підлеглі на підвіконнях з тумбами в шаховому порядку. Але я завжди маю все паралельно і перпендикулярно. З 17 по 27 років служив в армії (відразу після школи він пішов до військової школи). Я не можу адаптуватися до мирного життя, адже все, що відбувається, здається, дикий до мене. Тексти пісень, а це означає: Існує нічого ебать holy ліворуч. Хтось служив буде зрозуміти. Дякуємо всім за прослуховування!
Щось ...

Джерело: