Відновлення залізної лазні

Я тісно пов'язаний з ваннами, і сьогодні я хотів би розповісти вам про нову технологію їх відновлення – покриття з рідким акрилом (не плутати з емаленням). Цей метод відрізняється в першу чергу тим, що склад не наноситься валиком або пензлем, але протікає під власною вагою і проводиться на поверхні завдяки своїй в'язкості. Кілька слів про саму ванну є зразок китайського виробництва, який висихає близько 45 днів з Гуанчжоу до Санкт-Петербурга в період бурового сезону, після чого дорога від Санкт-Петербурга до Москви. В результаті близько 50 280 штук в контейнері боролися один від одного і проти стін, що призвело до суттєвого пошкодження і, по суті, до необхідності нового покриття.

У вас є кілька фотографій і кілька коментарів, будь ласка, не перервуйтесь.

1,1 км Фото пошкодження

2,2 км Ще один маленький чіп на куті.

3. У Загальний вигляд

4. У Початок роботи - ґрунтовка, шліфування і початок шпатули. Зварювалося холодне зварювання, в процесі роботи стало зрозуміло, що в майбутньому було логічно переключати в машинну шпаклівку, щоб полегшити процес, а - як глиняний скульптор, мені довелося формувати нову площину пальцями.

5. Умань З невеликим чіпом все набагато простіше.

6. Жнівень Після обробки шпаклівки і шліфування, він починає виглядати як крило, приготоване для фарбування.

7. Детальніше

8. У Власне, сам матеріал рідкий акрил. Я не входив в деталі хімічного складу, зовні дуже схожого на саморобну сметану.

511892

9. Навігація Починаємо залити склад на поверхню, попередньо частково збиваємо грат (для кращого зчеплення), і знежирюємо поверхню.

10. Продовжити.

, Україна

11. Змащуючи ближче до дна, товстий акрил практично зупиняється - допомагаємо шпатель рівномірно протікати на всю поверхню покриття.

12. Продовжити.

13.00 р. Після завершення процесу все, що залишається, близько 36 годин, поки все висохне, в моєму випадку, з п'ятого ранку до понеділка.

14. Кінець результат. Це місце було повністю загиблим. Якщо ви уважно дивитесь, ви можете побачити невеликі нерівності, особливо з гарним освітленням або спалахом камери. В цілому результат не поганий.

15.00 р. Загальний вигляд в кінці. Я зробив. Злий шаль.

Джерело: