й Ще один будинок sysadmin

Про те, як будували будинок sysadmin. Я також побудував будинок, щоб позбутися від тягару оренди житла в місті.

У вас буде 43 фотографії, будь ласка, не ламаються.

Почнемо Нус. Одним з найважливіших речей в будь-якій родині є житло. Це моє місце. фон не відрізняється від більшості. Ми зняли житло, переїхала з однієї квартири в інший, там були спроби взяти іпотеку, але спасибі Богу не взяв його. Вирішили придбати земельні ділянки та побудувати будинок без будь-яких кредитів. Зроблено. Ми почали шукати місце для перегляду. Вони шукали найдешевші землі, але в перспективному місці і знайшли в області, де село повинно бути найближчим часом. Після виконання документів і укладання необхідного контракту розпочато процес.

Процес поділився на кілька етапів.
1,1 км Побудувати невеликий будинок і перемістити, щоб позбутися від оренди
2,2 км Після підйому головного будинку

Перше, звичайно, є туалетом.

Тексти пісень, а це означає: Я збираюся пропустити трохи речей, тому що це багато речей.
В цілому вони виготовляють опалубку, заливають фундамент і пішли відпочивати протягом декількох тижнів тому, що фундамент повинен стояти. Коли вони прибули, вони знімали опалубку і тут.

143462.

Приносимо в стіновий матеріал. Я вирішив побудувати її з піни. Нагадуємо, що будівництво було в поле і тому немає води або світла. Всі руки )
Перший блок.

Після першого ряду я зрозумів, що в одній людині я не можу це зробити, тому що немає досвіду кладки і кожен блок зважує 30 кг, цегляний шар був найманий, з яким він погодився, що він веде кути, і я вже стіни і роботу кип'ятять.

Вирощування стін.

й Ще один будинок sysadmin 5519

Коробка готова.

Тоді вони привозили ліс до рпісля і почали збирати дах. Оригінально запланований один поверх, але апетит приїжджають під час їжі і так він вийшов на горищний підлогу.

спальня-window

Так як літо пропущено, і він вже осінній, і дах їсти багато грошей, все вийшло до того, що взимку буде під руберойдом, але був несподіваний приїзд грошей і закритий дах з одуліном. Коли крило даху впав звідти. Болить як синиця.

Він натягував гідроізоляцію і фарширований брус під кіркою.

Я нарешті закрив дах. На одному обличчі було трохи складно.

Усередині.

На подвір'ї була різка криза і матеріали різко в ціні, але PP була стабільною. Подарунок долі. Не вдалося.
Вони привозили вікна, і самі встановлюють вікна. Після установки вікон вже можна приховати від холодного зимового вітру.

А потім було щастя, нехай світиться. Це було дуже класно, тому що тепер ви можете включити нагрівач і кип'ятять гілочки. Робота була більш веселою, незважаючи на 35 градусів заморозків.

У будинку обов'язково було прийнято роботу. Будинок переїхав до нового року в цій державі

Після нового року я приніс нагрівача і почав утеплити стелю, і в цей період почалися епіфанні заморозки. На вул. Велика Васильківська, 45

У зв'язку з заморозками процес утеплювача складний, тому що я і інструмент тьмяко заморожують, але кожен раз будинок став теплішим і до кінця утеплення підлоги в будинку вже -1 )

У вільний час від будівництва і основної роботи я перепрочитаю багато книг і форумів, уточнюючи питання, які я не розумію. Зима була в повному гойдалці, але морози були запашними і остаточно принесені доріжками і над вихідні тривати дошки на лагах.

Кухня майбутнього

Після того, як з'явився підлогу, я ходив на ньому довгий час, це було дуже приємно, щоб зробити це, тому що момент руху був вже близько, і реалізація прийшла, що все вийшло.

Подаруйте ще раз гасити подарунок і почали готувати мансарду для утеплення. Тут технологія не дозволяла зробити це добре своїми руками, вам потрібна спеціальна установка. Я знайшов інсталяцію, погоджену з людиною і почала готуватися.
Ми організуємо коробки під продувом утеплювача, все це пов'язано з ящиком

1286389

І прийшов момент. Вони привозили монтаж і почали занурювати тон утеплювача в коробку на горищі.

Процес за способом)

Після цього процесу температуру загортають впевнено.

й Ще один будинок sysadmin р.

Кожна година температура була вищою і вище, будинок почав розігріватися, протягом 3 днів стіни зігрівається і була встановлена комфортна температура. Я щаслива з цією дитиною. Я вже працював без куртки в комфортному одязі. У той же час була весна, дорога не була нормальною, тому мені довелося б пауза, бо я не міг їздити. Але було зайвий час, щоб перейти до слизу, закінчити. В той час як поле висушені матеріали для оформлення інтер'єру і на першій можливості все це принесло. і почав нудний і дорогий процес обробки. За цей час я вже залишився вдома.

Нехай стіни йдуть.

Так як оздоблювальній кількості сімейного бюджету було прийнято рішення відмовитися від орендованої квартири. На цій точці доля вирішила перевірити мене, але як виявилося, знову давав шанс. Я втратив свою роботу, і питання про переміщення прийшов на голову. Продаю машину, купивши нішу, так як потрібно було закінчити зв'язки і жити в період, поки я шукаю нову роботу. Але в той момент було так багато втоми, що не потрібно шукати будь-яку особливу бажання, і я вирішив вибрати роботодавців. Для роботи є гроші на їжу - чому не відпочивати?

В цілому ванна кімната і водопостачання були терміново зібрані. Обкладинка підлоги з фанери, підготовлений будинок для переміщення. У той час як я працював на ніч на будівельному майданчику, моя дружина була спокійно збираю речі в оренду квартиру.

Двері стук

Я отримав кухню поспішаючи.

й Ще один будинок sysadmin , Україна

Так ми переїхали. Нарешті, ви не повинні платити оренду. Я відчуваю трохи світла. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У той час як я повільно шукав нову роботу, він вирішив зробити веранду і зимовий вхід.

Майже готовий веранди

Повільно зробив другий поверх і продовжує шукати цікаві вакансії. До кінця літа я знайшов, що я шукав, тому що було пробації та інші труднощі, пов'язані з новою роботою, потім будівництво сповільнилося.

Я повинен сказати, що обробка є дуже нудним процесом і займає багато часу і так як я можу працювати тільки в вихідні процес не поспішав, але переїхав.

Зали

Коли фотографії почали з'являтися, нарешті з'явилося, що все не було, що все, що сила часу і здоров'я не було.

Освітлення декоративної )

Я купив натяжні стелі. Витягування на одну.

й Ще один будинок sysadmin Р

Зал практично готовий.

Більше номерів.

й Ще один будинок sysadmin , м2

Зал завершено.

У той час я був на роботі, моя дружина сказала, що ми незабаром будемо мати іншу людину в сім'ї.
Ви повинні зробити життя ще більш комфортним.

Провен. Вагітна жінка рухається комфортно на цьому сході )

Він дасть тепловий хід. Штани. Не купуйте котли цього бренду. Загортання після 5 днів з іскрами і димом.

Маленькі доти друзів ) Коли вони ще фарбують на стінах?

Додано до [mergetime]1349165274[/mergetime]
На даний момент триває будівництво, син росте. Найголовніше він вирощує в своєму домі. Село також росте, тепер це не поле, що виходить за межі горизонту, але контур села. З'явилися сусіди, нові знайомства.

Я вірю, що ми приймаємо правильне рішення, щоб жити в сільській місцевості в моєму домі Я бажаю всіх, хто має проблему з житлом більш визначення. Нагадуємо, що ми не беремо кредитів, ми не маємо олігархів у нашій родині. Все зроблено на ЗП і самостійно без участі сторонніх бригад. Об'єм знайомих швидко зливається і продемонстрував свою сутність.
Цей звіт по суті є початком. Ви повинні закінчити цей будинок і покласти головний великий будинок.

Спасибі всім.

Джерело: