охоронець

Доброго ранку!

1) Я збираю вас про охорону виходу. Буде хворим, буде 20 фото. А листи, які необхідно оволодіти!

2) Після того як я був відправлений на Далекий Схід для перевезення обладнання.

(3) Це КПМ (контролю - випробувальна машина). Краще навіть не спробувати зрозуміти, що саме обладнання знаходиться в кулі.

725168

(4) Це наші квартири. Ось де ми пішли. Я голова опіки, і у мене 3 чоловіків. Ми поїхали на місце протягом місяця (!). місяць, блювота! Для того, щоб вони завжди повісили десь в сумі, або пропускали абсолютно всі поїзди, стоячи на задній трасі. В той час як пасажирські поїзди прибувають в тиждень ...

р.

(5) Поїдемо у гарячому будинку. Є меблі - яруси для 4 осіб, і плити. Починаємо обладнати її - утеплити, підключати тріщини, облаштувати для себе. Ми заготовили далекому куті за допомогою клоака-тента, вирізаємо отвір на підлозі і виходимо досить підходящий туалетний тип "сірочка".

(6) Одного разу я прокинувся від холоду. І все тому, що денний час, він є stomp, мирно сховав. Ні, я не збираюся розповісти вам про природничість - як я прокинувся. Ви будете повністю розчаровані у людей. Тому що це страшна історія.

7) піч завжди спекотна. Влітку, але на переїзді в такий утеплювач був холодним - двері, відповідно до статуту, повинні бути відкриті (це було спеціально зупинено в відкритому положенні).

(8) Ми залишили з трьома охоронцями в одному поїзді. На шляху до Далекого Сходу ми повільно розкинулися в різних напрямках - до яких...

(9) Коли було особливо нудно, ми переїхали з перевезення на майданчики. Це два начкараса, колеги. (одна мабута, інша доля). В руках одного ми бачимо рогатку. О, я мав провести час!

10) На іншій стороні бампера є бульбашка, а не закуска від сухих раціонів ...

11) Через тиждень цих поїздок мій обличчя ледве (я праворуч).

12) Коли ми відправили з Брянська, ми були передані раціони протягом 3 днів. І на кожній головній станції військовий комендант мав прийти на перевірку і контроль ситуації. Приймали його раціони. У Новосибірську з’явилася перша команда. Триденний раціон був довго, ми переключили до їжі під ногами, навіть встигли рибу під час стоянки.

13) Це ранкові мийки з штучної мийки. У дверцятах утеплювача на рівні ременя - дерев'яний брус, щоб ніхто не вийшов на ходу.

14) Ландшафти красиві... Коли я хотів би побачити всю країну, як це?

15) Це Baikal. Лепота ...

16) Є.

17) Байкал. Вид на гори

р.

18) Ми пройшли обладнання!!! Ми повернулися в окремий відсік (ми повинні мати зброю). І це сане з сусіднього купе дізнається всі труднощі військової служби з його тутором - недбалий солдат. (Дуже в іншому відсіку я скажу мами про космічних кораблях на перепадах російських залізниць)

19) Бойовий братство! Ми навчаємо майбутнього воїна...

20) І це автомобіль. Я, потім. Не скажімо, що ця інформація не нова для мене. Це кінець. Я надаю вам хороші речі, люди!

Джерело: