Я шукаю свої враження.
Коли ми нарешті отримали до цього озера, ми відразу ж запропонували їздити до басейну на мотоцикл з колясним магазином, але ми відмовилися, бо плавання не була частиною наших планів. Ми думали.
10 хв.
Ми вирішили піти на авто.
Виявилося, що це не так легко піти там, де вода десь перешкод, гребінці на яких колись кладуть рейки в місцях зруйнованих ...
Більше дам.
У деяких місцях це так: На жаль, краще йти по дам, тому що не можна проїхати уздовж озера без замочування ніг. Ось 11:
Кумедна сіль охоплює об'єкти, що занурюються у воді, і здається, що є заморозки заморожують:
У цій картині полем з електрикою, яка стоїть на виді слізи, на фоні є нормальні туристи, які прийшли, щоб плавати в солоному озері і погана погода не зупиняється. Є деякі хороші якості в цій воді. Зміст солі 300 грам на 1 л води.
Ми виходимо на прокат над сухою дорогою, вона ще дуже далеко.
На шляху ми познайомимося з горою Багдо, ми також йдемо до неї пізніше:
Тут ми практично до перевезення, дорога над нами, бо вона перетворилася на велику пудвіч, яку ми намагаємось долати довгий час:
Не дивлячись на наявність кабіни і господаря, ніхто не зустрівся з баркінгом і кричить. Ми не зустрілися з тим, що ми взяли деякі фотографії автомобілів.
Примітно, що сіль, що протікає з автомобілями, утворює такі іржавійки солі:
Біггер:
Залізнична полотна на озері постійно переміщається, засмаги постійно змінюються, рейки пересуваються і відправляються на «сольовий» зернозбиральник, який витягує сіль. Наша мета, до речі.
Все рум'яна.
Так як наша ціль є зернозбирачем, ми йдемо на доріжок надії приходу до нього. Площа озера 115 кв. км.
8323216
На шляху:
Стрічка
Коли ми були вичерпані, ми побачили це:
Переміщення по рейках, старий бензин зіль розмітив нас і вирішив запитати, що ми робимо тут. Наостанок:
Водіння на озері в такому автомобілі приємно. Водій був доброзичливим і сказав нам це свято, сонячний день. З цієї причини, що ніхто не зустрів нас на перевезеннях, але де ми пішли люди, вони протестували нову зернозбиральну, імпортовану. Ми пощастили бачити його в дії.
Його особливість полягає в тому, що вона набагато менша, ніж зазвичай, і це не потребує рейок. «Другий друг краще, ніж новий.» І ця техніка, незалежно від того, як німецька природа, займе її пальцем. На відміну від старого, новий збирач занурюється в соляну воду, з якої я думаю, щоб швидко згорнути (300г \ 1л))
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Ми думали, що це близько 3 кілометрів, але ми сказали, що ділянка була вся сім:
Засоби транспорту всіх:
Це початок вилучення солі.
Збиральник проходить через кілька разів, як я розумію, і виробляє до декількох метрів.
Шпалери укладаються праворуч - витратні матеріали.
Закрити
З'явився шматок:
З'явився мобільний місто:
доля
Все на санях, навіть туалет! Бульдозери.
746176
С:
р.
Наша ціль закрита.
Майже там. Тіред. Ми голодні.
Це потужний механізм:
ближче. Ось близько двох поверхів.
Про три автомобілі довго.
Ви знайдете сходи, двері, все відкрито.
Детальніше
Відкрито перші двері. Це, мабуть, насос.
Cap тут.
Сходи вгору.
Конвеєр, на якому сіль потрапляє в автомобілі
відсік двигуна
Сам агрегат, дизель 8 циліндрів. Він працює на e-vo.
, Україна
Сходження на верх, вагон.
, м. Київ
Ще один вид з палуби.
Цей комбайн дійсно виглядає як невеликий корабель. Дуже красива кабіна і палуба. А якщо ви дивитеся з колоди до боків, здається, що ви плавите кудись в Арктики:
9955460 Р
Сіль схожий на сніг:
Я не входив в салон, двері були відкриті, але ніхто не запросив мене. Я взяв його через скло. Дуже затишна, на підлозі є тапочки. На столі є моргули та інші радості.
Зворотній вигляд.
Тепер ми підготуємо гору.
Вид цього всього випадку здалеку.
Погода зламала і купила в солі. Вода в цій воді нереальна, ви йдете в грудях і ви відштовхуєте як джем для руху.
І ось я, по суті, на скелястому лаунжі і водію лавки.
І для десерту, гарна дівчина: До речі, Марина, якщо ви переглядаєте цей пост, я втратив вашу Imail і не можете надсилати вам фотографії, як обіцяє. Напишіть мені:
Джерело: