Зараз на Ходинському родовищі є знесення літака, що стояв там багато років в складі експозиції авіаційного музею.
На цьому місці відомо багато Московітів для своїх можливостей побачити живі та навіть піднятися на реальні винищувачі та вертольоти. По-перше, техніка стояв огородженими з численними отворами і акоммодуючою охороною, поступово вкрита іржі, і все ж користується великою популярністю серед жителів Москви. Сьогодні, без декларування війни, почалося спеціальне обладнання, що прибули на поле і знесення.
01. У На в'їзді на сайт знака "Запобігання заборонено". Залізні дверні креки, але це не так. Усього п'ять метрів вправо в паркані пропускає отвір, через яку можна вільно йти всередину.
02. Мар На краю ділянки, з боку льодового палацу, є механізм схожий на екскаватор. Замість відра, він має величезні гідравлічні різачі. На боці напису «АвіаVtorResource». Переробка літаків. У своїх функціях не виникають - поруч з машиною лежить купу металобрухту і залишки вертольотних двигунів.
1 999 р.
03.03.2014 р. У мене з'явилися дві екіпажі. Один з них - Москва 24. Я дивлю те, що соус буде служити цією технологією знищення.
04.04. Залишки деяких механізмів з зруйнованого вертольота Мі-6.
, Україна
05. Мар Ті різачі, які зрізають літаки. Шматочок шкірного качка на одному з лез.
Мар Контрактова компанія.
07. Мар Я пам'ятаю, що вертоліт дуже добре. Mi-26 - справжній гігант з висотою двоповерхового будинку. За кілька років я йшов тут і сходження на величезні леза, кожен з яких був близько метра. Сидіння на лопатках вертольота - це незнімне відчуття. Це все пройшло зараз.
р.
08.03.2014 р. Вхід на сайт. Раніше планується створити музей авіаційного обладнання тут, але зараз, якщо метал направляється для розтоплення, гігантські бойові транспортні засоби будуть радувати тільки господині, які будуть купувати нові горщики з перероблених матеріалів.
09.03.2015 р. В той час як немає безпеки, я збираюся на майданчик. Підсумок - це рідка мушка, а навколо всюди - скручений метал.
10. Ремнанти турбоджентних двигунів.
11. Поглиблено глибоко, поруч з Мі-8 лежачи залишки деяких літаків з розбитим крилом.
12. Двигун.
13.00 р. У нас є два охоронні охоронці, які ходять без значок. Вони стримані, але наполегливо супроводжують всіх, хто намагається отримати занадто близько до цього поле бою.
14. У літаках все ще стоять неармовані, хоча вже знищені кілька одиниць, що ближче до гілочки.
15.00 р. Розстрочений літак.
620265 р.
16.00 р. З іншого боку колишнього музею тісно прилягає до території метро.
17.00 р. Три чоловіків приходять на сайт, очевидно, пов'язані з демолінгом. Одна з них, ретельно вибираючи слова, погоджується відповісти на питання і говорить про те, що знесення наказується Міністерством оборони, що володіє обладнанням. Зокрема, два вертоліти не підлягають руйнуванню. На слово «поганий» він став особливим акцентом.
р.
18 років Mi-26 Warp машини. Не вдалося впоратися з ним.
19.00 р. Один з чоловіків піднімається в трактор, перетворює його на і підвішену роботу зборів.
20. ...
Відео
Заява, що знищується лише два вертольоти. Ми можемо сказати, що в майбутньому всі літаки і вертольоти будуть знищені.
При цьому Міноборони вважає, що краще виготовити зацікавленість в армії через підпоени і прецинкт, а не музеїв військової техніки. Раніше обладнання було призначено для відновлення та експозиції приватного музею Вадима Задорожного.
УД2. До речі, відкриття станції метро значно підвищить ціни на нерухомість в районі. Але поруч з ст. метро ми зазвичай маємо хто? Музеї? Ах-ха-га. Звичайно, у нас є чортів там. Дуже великий недолік московських органів.
УД3. Іл-14 на фото 15 випало кілька років раніше. Консолі тепер з'являються з нього. Ніж і хвіст відрізають від стебла - вони вигорають, і немає сенсу в них. Це спроба зберегти частини, які ще можна використовувати. Тож мало сподіватися, що вони обмежують себе знищити два вертольоти.
Міністерство оборони ще не прокоментував про руйнування.
P.S. Fucking faggots.
English, Українська, Français...
Це, запитайте, якщо що-небудь неправильно, перше повідомлення про емоції. Я вентилятор авіації.
Джерело: