Покатушка на ЛАЗ-695Е

Мої друзі на київському метрополітезі влаштували прогулянку на ретро LAZ, я був в Санкт-Петербурзі.
Знаючи, скільки YAP люблять прохолодні старі автобуси (як мені), я не можу протиставити фотографії з вчорашніх подорожей.

21 фото будь ласка, не ламайте!

Покатушка на ЛАЗ-695Е

2,2 км Історія.

LAZ-695 був розроблений як заміський автобус, але він був широко використаний як міський автобус. Також був виготовлений туристичний варіант - LAZ-697. У салоні було «спальні» літаки типу, радіо з мікрофоном консоль. Всі фундаментальні зміни в дизайні 695-го переведено в свій туристичний «бротери».
Проте, місткість автобуса ЛАЗ-697 "Турист" (33 пасажирів) була часто недостатньою. Таким чином, з 1964 року модель довжиною 1,4 м - ЛАЗ-699 "Турист 2", призначена для проведення 41 осіб, розпочато виробництво. В якості власної ваги збільшена, вона отримала більш потужну, 180-гвинцеву мотор ZIL-375. Родзинкою автобуса стала повітряна підвіска всіх коліс, а на фронті вона була незалежна. На жаль, це було покинено.
У 1979 р. завершено будівництво нової головки заводу. Торгівельна ділянка, що перевищила всі інші виробничі площі двічі! Це дозволило запустити виробництво нового міського автобуса LAZ-4202. На відміну від 695 ветеранів, він мав два широкі (1.2 м) двері. У салоні було лише 25 місць, але було просторі проходи та зони зберігання передньої частини. Підвіска була досить комфортна, пружинно-пневматична. Двигун був ще позаду, але, дуже важливо, не був більш карбюратором, як на всіх інших LAZ, так і дизель, 180-horsepower - KAMAZ-7401-5. Коробка передач була використана автоматичною, гідромеханічної 3-ступінчастою, з уповільнювачем води. У 1984 році, щоб розпочати виробництво LAZ-42021 - з звичайною коробкою "Камаз", дешевше і надійніше.
У 80-х роках компанія LAZ стала найбільшим виробником автобусів в Європі. Це може виробляти до 15 тис. автомобілів щорічно.

Покатушка на ЛАЗ-695Е

3. У І цей автобус LAZ-695E на виставці в Брюсселі отримав Гран-прі і був одним з кращих в Європі! Це з 1963 року і все ще на ходу!

Покатушка на ЛАЗ-695Е

4. У Хлопці на цьому автобусі зробили поїздку з Києва до передмістя Гостомель, щоб побачити ще одне транспортне диво.

Покатушка на ЛАЗ-695Е

5. Умань

Покатушка на ЛАЗ-695Е

6. Жнівень У салоні!

Покатушка на ЛАЗ-695Е

7. Про нас Такі ретрофото повісити на стелю кабіни!

Покатушка на ЛАЗ-695Е

8. У Такі ретрофото повісити на стелю кабіни!

Покатушка на ЛАЗ-695Е р.

9. Навігація

Покатушка на ЛАЗ-695Е

10.

Покатушка на ЛАЗ-695Е

11.

Покатушка на ЛАЗ-695Е

12.

Покатушка на ЛАЗ-695Е

13.00 р. Зворотній вигляд.

Покатушка на ЛАЗ-695Е

14. Поблизу Гостомол, краса...

Покатушка на ЛАЗ-695Е

15. Емблема.

Покатушка на ЛАЗ-695Е

16.00 р. Ось дива. Це фото показує транспорт майбутнього. Капуста (моноран біля Києва)

Покатушка на ЛАЗ-695Е

17. Капуста вперше запустили 1 жовтня 2004 року. З тих пір він регулярно позбавив депутатів і посадових осіб різного рівня, але в ваговому стані. Останній раз пішов на дорогу в 2010 році. Зрозуміло, що управління проектами знеболюється, і силові кабелі були демонтовані, тепер і з великим бажанням, причепа не буде бунтувати.
В рамках проекту було використання обходів. Що таке транспортний маршрут може виконуватися через існуючу дорогу без нарахування трафіку. Добре, швидкість 120 км / год, 150 пасажирів і т.д.
Цікава інформація на цих сайтах:
www.explorer.kiev.ua/kapway/
English, Українська, Français...
English, Українська, Français...
На каналі:
podrobnosti.ua/podrobnosti/2012/09/07/856817.html

Покатушка на ЛАЗ-695Е

18 років Я хотів би викласти окрему тему про Капуста, але я не знайшов ніяких фото себе, ні свіжого іноземного матеріалу і фотографії в Інтернеті (на YAP, на жаль, більшість постів перелягати), так що я б запустити в боян:
Якщо у вас є цікава інформація, напишіть!

Покатушка на ЛАЗ-695Е

19.00 р.

Покатушка на ЛАЗ-695Е

20. Старі та нові автобуси восени Києва.

Покатушка на ЛАЗ-695Е

21. Старі та нові автобуси восени Києва.
Я зробив. Дуже дякую. Для мешканців Києва та тих, хто може дістатися:
Автобус можна забронювати тут

Всі фото з подорожі тут.

Покатушка на ЛАЗ-695Е

Джерело: