Невелика кров на вісім метрів.

Хочу поділитися тим, як зробити на кухні не тільки ремонтом, але і самостійно будувати повноцінні функціональні меблі.

Тут буде текст і фотографії (40).

Кухня в двох частинах є важливим місцем. На додаток до приготування їжі (який рідкісний, але мені подобається робити в моментах натхнення), тут можна розслабитися після зайнятого повсякденного життя з друзями, встати в компанії телевізора або ноутбука або навіть просто читати. Умови використання: Подібний відпочинок в інших кімнатах мого хата пов'язаний з обміном або дистанційним телебаченням (його з дружиною) або комп'ютером (гайлті-begging-reproaching view of the offspring leaves no chance). І навіть якщо вся зона тільки 8 метрів - на кухні, ніхто не заважає, просить що-небудь (навіть, якщо тільки собака або кішка іноді буває раціонів:) - в цілому, ідилл після 18 років життя разом.

До бомбардування. Фото пам'яті.

На одному з «красних» днів лютого п'яте горілку з другом (відкликав його Сірж), він був зустрінеться з фактом: «І ваша кухня соромиться!» Час відреставрації вашої кухні!

На місці, яка була критичена, тому, об’єднавши навколишню реальність не зовсім заспокійливим оком, я погодився: «Це час»

Це було 15 років з останнього оновлення. Меблі та декор не тільки нудні, але й застарілі і дилапсовані, а й не потрібні косметичні засоби, але хірургічне втручання.

Серпент-темптор обличчя Сіржа збивається у вухах: «Я допоможе тобі». Це бізнес тридцять або сорок тисяч. Поряд з меблями. Ми відірємо шпалери, ми пофарбуємо стіни, нарізаємо стіни, збираємо меблі самостійно. Ми відремонтуємо в п'ять днів, а меблі на тиждень. Подарунок дружині восьмому березні. Приїжджайте, піть! У мозку пригнічений етанолом, слова друга утворилися в епічні фотографії з барною стійкою, мегаватами світла, хрому та інших лабораторій від рекламних проспектів. Хм. І всі тисячі над тридцять? Всі в парі тижнів? Ог! Неважко сказати, я погодився. Розглянуто раціональність, прискіплива ставка і ігнорування теми!:)

Так приймається рішення.

Поверніть його до пекти! Без очікування перитоніту. Поки я змінив мій розум.

Дружина відреагувала ідею без багатьох ентузіазмів - було кілька днів позбавлення у вигляді їжі у спальні і миття посуду у ванній кімнаті. А! Наївна жінка!

Вона була так неправильною! Кілька днів... Але... Ось нижче.

Поразка. Він взяв його два дні. Під час якого були демонтовані, смугасті, розбиті і так далі: стеля (видалення старої стелі), стінки (паперовий, плитковий), підлоговий (знімається «сандвіч» з старої лінолії і волокно), меблі (миття, шафки).

З моменту проведення ремонту було визначено бюджет, відразу ж було зроблено низку фундаментальних рішень - що залишити, що здати.

Вікно. Вирішені залишити. Так як було заміщено кілька років до подій, описаних неординарною «металопластикою».

Газова плита і водонагрівач також вирішили залишити – встановити менше двох років тому, добре функціонувати, не хочеться знову звернутися до «газових інженерів».

Якщо це можливо, я збуджу його в майбутні меблі.

Ось ми йдемо!

Стеля. Він складається з трьох плит перекриття, які в далеких сімстях ставляться... Просто поставте його вниз. Всі три пластини лежать під різними кутами до горизонту. Вирівнювання вибору або викинути гіпсокартон, або вирівняти. Сейф для гіпсокартону простий, дешевше і швидше. Але в моїй квартирі стеля тільки 245 см, і я думав, що литий буде вкрасти простір. І... Ми не шукаємо простих способів.

Відразу вздовж шва між пластинами стробелу (що слово!) паза, в якій я кладаю кабель під майбутньою лампою. Кілька пакетів різних вирівнюючих розчинів (в будівельних магазинах для кожного смаку і гаманця) і... місяць роботи!

Я сидів на стелі на місяць! Spider-man є ебать... Заробляв один або два дні на тиждень (як і раніше основна робота). «Snake-tempter» Сірж прийшов щодня, щоб допомогти, але розчин виходить (досягнення!:) має властивість негайно висихати, а потім ще шліфувати абразивними сітками, прикріпити рівень, знайти нові «починки» і знову розчин і т.д. Недолік професіоналізму було компенсовано наполегливістю, але робота прогресувалася повільно.

Щоб прискорити процес, стіни ліпили паралельно. Найбільші вигини вирівняли гіпсамплит, що не дуже - розчин. Я відразу ріжу стіни каналів для майбутнього проводки. Кухня старого житлового фонду страждає катастрофічно від нестачі торгових точок, і мені потрібно не менше шести. Я проводжу по стінах і приховуючи її підлогою. 2кс2.5мм кабель

стеля

Невелика кров на вісім метрів. Р

Я скажу до старого чавуну. Пристрій «мисливого року-старого» вже давно прогрівав «повний» і відриває похилий іржі. Дамстер!

Фах! Коли мій син і я взяв його з п'ятого поверху, я думав, що я перетворю в гориль. Суко, важкі!

Проведено так званий холодильник «Хрущов». Багато людей, ймовірно, знають це дуже корисно мандрівника в старих будинках, прихованих під підвіконня. Не можна зберігати періпорт (навіть, тільки коли він холодний зовні), але це те, як використовується міні-картон. Було прийнято рішення використовувати вільний простір для установки нового радіатора.

Ніша ущільнюється полістироловою піною 50 мм, закривається плитою OSB 15 мм, забивається сітку і штукатуркою. Ось що сталося.

Радіатор. Звичайно, він назвав професіоналів. Я живу на верхньому поверсі, ебать його! Забудьте сусіди... Немає економії. Ми доставляємо компактне, алюмінієве, європейське виробництво. Монтажні роботи, радіатори, мідні трубопровідні арматури, крани - для всіх дав 9 кілограмів.

Для того щоб не втратити цінний час, відразу з другом прийнято рішення про оформлення майбутніх меблів, щоб ви могли вибрати матеріали і замовити пилку.

Ох-о Я супер-duper інженер! Ми швидко зробимо машину! 3Д! Для ваги!

Після вихідних, це те, що сталося:

Знаряддя вистачало вивести передні двері і холодильник.

Не знаючи, що ви хочете.

Я мав підхопити Сіросу навпіл з дружиною. Я боявся, що я б поплевся з дорогою половиною - так практично розлучився, при цьому обговорюючи макет і колір.

Сиріза після проекту:)

Павло.
Якщо у вас є ремонт «будьба», потрібно тримати репутацію:

Після видалення всіх покриттів і перевірок я вирішив не чистити дошки. 200 грамів сорок-міліметрових шурупів і викрутки роблять його міцною і нековзною.

Тепер ми можемо закрити його. Зверху пластини OSB 15 мм і шурупи знову.

Наближитися і ближче. Залишилося кілька місяців:

А потім приніс довгоочікуваний крій. У процесі занурення вибору майбутньої кухні колірної схеми з дружиною, було прийнято рішення:

Коробки - чорний або темно-сірий

Стільниця світла.

Фасади - щось салат або фісташки

Настінна панель - підібрати на місці. Зважуючи всі плюси і мінуси – відмовляли плитку в робочій зоні.

З моїм графіком основної роботи - мусом і брудом з плиткою знову буде майже місяць. А стінна панель пилилася, прикріплюється - і готовий (ціна приблизно однакова - це плитка муди, яка панель)

Шити! І що робити з усіма, що дерево ...

3610Р. 4200Р.

Тут можна побачити те ж саме – як покрито підлогу. Тоді всі гості сказали: «Що великий ламінат у вас є!» Як зробити!

Фігура - лінолеум. Дуже добре. Я шукав довгий час: спочатку, з повстяною основою (який набагато сильніше і тепліше), другий, щоб товщина верхнього шару була болючою, і третиною, так що цікавим був: На дотик тепла і фактура дуже нагадує грубо оброблені дошки з виступаючими волокнами - грубими і нерівними. Одна з небагатьох покупок, виконаних під штрафом за смерть. Я назвав дружину, кладаю факт перед папкою і купив її.

Невелике планування. На жаль, паперова копія проекту, розробленого компанією Sirozhey не виживала, тому в словах.

Кухня була відразу задумана як куточок. Планувалося розмістити на восьми квадратних метрах: холодильник, газова плита, робоча зона з раковиною і поверхнею для приготування їжі, обідній стіл з чотирма кріслами і ... пральна машина. Так! Так! пральна машина.

Алас, розмір ванної кімнати поєднаний з ванною кімнатою, не дозволяючи це зробити без пошкодження лазні, а перспектива заміни лазні з душовою кабіною сприймався своєю родиною якось без ентузіазму.

Верхня частина над робочою поверхнею відразу ж повинна бути використана максимально для шаф і шафок. Всі під стелю.

Що вийшов з неї – подивіться далі.

Пропонувавши дружину з дому на пару тижнів (для того, щоб не травмувати її психіки), вони почали збирати (Бляж!) Це більш правильно сказати, що в майбутньому обіцяє стати еталоном: затишку і комфорт восьмих метрах.

Коробка під раковиною

Коробка для прання.

Невелика кров на вісім метрів. , Україна

Тпінг-топи

5529531

Натхнені першими результатами ми вирішили мити наше створення.

Робота відразу перетворилася на регулярний напій до двох ранку і важкого похмілля вранці. Гвинт! Вихідні дні трахаються.

Зібравши всю міцність і потрапить в кулак, він продовжував наодинці.

Коробка горщиків та інших речей. Я ріжу зворотну сторону під лічильником газу. Не дозволяйте йому бачити тебе! Стільниця вирізається для проходження газового шланга і труб до колонки. Закрию все це диво з декоративною коробкою.

Після установки стільниці встановіть стінові панелі по периметру. У верхній частині кінця я монтую спеціальний профіль алюмінію, де потім будуть розміщені гачки-полівки.
А тепер можна зібрати верхні коробки.
Кутовий шафа (комплект)

Моя досвідчена асистентка.

Невелика кров на вісім метрів. р.

Всі види пристроїв бажано для складання, таких як кутові стрижні, і настрочені дрилі.

Невелика кров на вісім метрів. р.

Нарізні отвори для проходження водонагрівача і вентиляційних коробок.

Виброхвост

Вибрані! Заблоковано горизонт! Фото:

На жаль, вентиляційні канали і газова труба в стіні не зовсім збігаються з макетом. Таким чином, ми повинні дивуватися, а результати «зростання» на етапі обговорення проекту вирішили приховати всередині шаф.

Це те, що зібрані верхні коробки виглядають як з прихованими вентиляційними каналами і газовою трубою. (фото на викрутці). На горизонті заблоковано завжди.

І тільки після складання коробок, видаліть всі розміри і замовте фасади. У процесі роботи довелося вирізати щось, підійти, відхиляти, і якщо це зробити прямо - то ви торкнетеся з розчісними сльозами - фасади самі не зрізати, тільки вмирати, а матеріал дорогий. Завдяки великій спрагі - знайшли пару чудових сайтів з цілком примітними порадами.

Знову ж таки перед розлученням і поділом ще незакінченої кухні ми обираємо дружину життєрадісний колір «Ігуана».

Поки фасади розпилюються, приклеюються кромкою і просвердлюють отвори в них отвори під шарнірами (п'ять днів) - я ріжу раковину з нержавіючої сталі в стільницю і встановіть міксер (фото процесу загублені). Економія на змішувачі в бюджеті не була надана – беремо щось дороге, тверде, дуже важко, навіть з гарантією 5 років.

Всі верхні коробки вимкнено. Встановлено задні стінки білого CDF. Тут більш-менш пряма людина здатна різати своїми ручками за допомогою електролобзика.

А потім фасади дозрівають.

На етапі проектування важливо зрозуміти, що ви хочете. Після чого відкинути всі непристойні, враховуючи суворі реалії (підміри, планування, вентиляція тощо), а також вибрати фітинги. Ми не економимо на майбутню зручність і надійність – беремо розмиття (прихована реклама, і що!). Якість кожної деталі відчувається навіть візуально - всілякі підйомні механізми, петлі-бари, ручки-бокси - все так добре і красиво. Так як кухня не велика, «ірон» досить сане 11 кілограм рублів. І... Змиваємо зуби, додаємо «відкриті». Я не описую процес складання. Робота є грязьою, вимагає точного маркування, точності і повільності. Але ті, хто друзі з правителем і вугільною шахтою цілком здатні.
проміжні

Невелика кров на вісім метрів. Габаритний зображення

Натюрморт

більше

ДСП для фасадів на глянцевому боці клеєний пластиковою плівкою, яка залишається на готових «дверах» до кінця всіх робіт. І після складання і установки ручок я не поспішаю чистити її. Я ще не закінчив мій ремонт! Я монтую коробку на газовій трубі, і закрийте кут між стінковою панеллю і стільницею з алюмінієвою щілиною.

Я надаю кухонний живописець і...

Фарбування стін водоемульсією в е ... абрикосовий колір. 3 шари з перервами для сушіння - 2 вихідні
2,2 км Клей багети. Я повісити рулонну завісу, стельову лампу. - 1 вихідні

36474747

Підлога пластикова ПВХ з кабельним каналом.

Невелика кров на вісім метрів. , Україна

Також є телевізор. - 1 день

Це все.

Запуск в магазин, купити новий обідній стіл з кріслами

Додано до [mergetime]1351196158[/mergetime]
Це його. Як колір.

...

А новий дебілітатор TV.

Невелика кров на вісім метрів. Р

Ми повісимо світлодіодне світло над робочою зоною з нашим сином. І одягаємо дружину.

миття

нижньокорпус

utensil коробка:

фіксатор

Невелика кров на вісім метрів. доб.

Джерело: