Привіт, кожен!
Я хочу впровадити Яп на моє місце роботи, а саме олійний танкер розміром Афрамакс.
У вас буде багато листів і фотографій. Я не знаю. Будь ласка, не стирайте.
Використовуються власні та інші народні фотографії (Я сподіваюся «відмінити»)
Фотографія така, що я не буду гріх на фото.
Ви можете замовити фотографії з мишкою.
Ось ми йдемо!
У 2005 році в Південній Кореї був побудований танкер. Середня вага 105843 т
Розміри: Довжина - майже 244 м
Ширина - 42 м
Висота від кел до сала - 49.7 м.кв
Висота дошки - 21 м
Зважає пусте, не менше, 17 тис. тонн з пеніями.
Колір – червоний (найбільший), неброкен, з невеликим пробігом в СНД)
Не найбільший розмір (фото для порівняння)
Призначений для перевезення людей сотні нафти на буржуазні бджолині
У цьому контракті (актуально, як і в попередніх), вони працювали в часовому чартері з однією нафтовою фірмою на листі "S" на короткому плечі і не виходили за межі цієї картки. Не добре для моряка. Часті мотиви процідують. Подаруйте нам переходи принаймні на тиждень!
р.
Я навігатор, тому ми почнемо тур з навігаційним містом.
шнур. Так само як автомобіль. Ні педалі.
Ми використовуємо ці електронні карти. Однак через організаційні проблеми не можна використовувати як основні засоби навігації. Основою є паперові карти.
GMDSS стійки. Радіообладнання, супутникове і не так багато.
2-й заступник Підготовка прокладки для наступного переправи.
Тим часом сонце троянда ...
Гусе місто з пісні...
У місті де я народився
Проживав чоловіка, який припливав до моря
І сказав нам про своє життя.
У землі підводних човнів
З такими «поворотами», танкер підключений до прибережних доріг для завантаження / розвантаження. Можна бути іншими, можуть бути шланги.
913959
Я жив тут за останні 4 місяці з хвоста. Зібрані Чумодани готові йти додому.
У номері є достатня кількість місць, туалет / душ. Особливо допомагає диван, тому що коли починається хутряний боковий прокат, не можна засипати на клумбі, а іноді просто тримати.
Їм приготувати їжу. Я маю на увазі, галлі. Кухні кухарі, 2-а варка допомагає, покриває, миє посуд і т.д.
Ми насправді їсти тут. З іншого боку екіпажу.
р.
Полулюкс. Зовсім не використовується, так як з вузьким нарядним телевізором з DVD не розгортається. І в радянських часи на кораблях були навіть кінотеатри. Кінотеатр, однак, у більшості був пропагандистський жанр.
Леді в портреті є богом корабля. Це право!
Херсон
Контроль вантажоперевезень (дозволений ПУГО). Звідси можна контролювати відкриття практично всіх клапанів вантажних і баластних систем, функціонування насосів.
Якщо у вас є питання про вантажні операції, запитайте їх.
Тут можна побачити приблизне розташування вантажів і баластів. Цей танкер має 6 пар вантажних танків + 2 контейнери SLOP. 3 незалежних вантажних ліній... Зелена - баластна система
Ось схема того, що в насосі (пам) відсік + контроль насоса.
Вантажний автомобіль, який показує рівні резервуарів, температури, швидкості вантажних операцій, опадів (не ті, які атмосферні), тощо.
Замкова кімната + номер для куріння. Як ви можете побачити тут, ми також даруємо. Куріння на танкерах сувора. Це єдине місце, де можна курити (не всюди, але капітан не курився, тому тут це).
, Україна
З огляду на те, що знизу до верхнього покриття підлог (дека) вісім, є ліфт.
Давайте виходимо на прогулянку...
Наш головний інструмент для відпочинку є човном. Так само на іншу сторону. Достатньо достатньо, щоб вмістити 30 осіб. Мінімальний необхідний запас зберігається всередині.
, Україна
Повернутися з середини.
Пхалічна річ, що стоїть на палубі (на кожному баку) використовується для контролю тиску пари вантажу. При досягненні певних значень тиску / вакуумів він відкриває у відповідному напрямку. Це може супроводжуватися невеликим, але дуже неприємним зливом нафти, або атмосферним повітрям, що надходить в бак (який пожежний небезпечний). У танках інерційній атмосфері підтримується весь час, щоб уникнути BIG THINGS.
Вміст кисню не повинен перевищувати 8%. Це зазвичай близько 4%. Для цього існує інерційна газова система, яка перекачує атмосферу в танках грубо очищається і охолоджується вихлопних газах судноплавних котлів.
Це мотивуючий лебідь. 4 на баку, 4 на свербіж. Наші кінці (і деякі з наших яєць) сталеві.
Давайте подивимося трохи перевернути...
Система крові танкера (це лише невелика частина, видима ззовні)
Повернутися назад
До речі, використання електронних пристроїв на відкритій палубі заборонено, тому натисніть на цю фотопарж, яка схвалена для використання в вибухових середовищах. Вартість 2 500 євреїв.
Дно... Нижня палуба насосного приміщення. Насоси праворуч. 3 центрифугаль, потужністю 3000 м3 / год. кожен.
Я, ймовірно, втомився від вас зараз, тому ми просто опускаємо піною станцією, запускаємо в камеру двигуна і закінчуємо.
Це резервуар для протипожежного пінокону. Також в цьому приміщенні зберігаються вогнезахисні костюми, дихальні апарати, запасні вогнегасники. Звідси можна запустити будь-яке пожежне обладнання (помпові насоси, системи відключення вуглекислого газу та ін.), зануривши всі механізми за допомогою швидкозливних клапанів, що працюють на паливі, блоку вентиляції.
(Чи не пам'ятаєте фільм Speed 2, де пасажир лайнер кинувся в місто і ніхто не може його зупинити.) Вони, ймовірно, не знали про вищезгадані клапани.
Як евакуаційного об’єкту, все ще тут...
Все правильно, нехай підійдемо в номер двигуна.
6-циліндровий дизельний двигун потужністю 15400 коней. Вівса близько 25 тонн паливної олії на добу (при особливому поливі)
7155954
Каульдрон. Продукує пар для суднових потреб (турбіни, опалення тощо)
Тут механіки працюють все.
Наші електростанції. Для потреб щоденного корабля досить один такий дизельний генератор. При маневруванні або інших спеціальних операціях другий входить. Три в резерві.
Нарешті, мабуть, найцікавіші фотографії. Кілька років тому вони були реконструйовані ...
Це як фарба вбиває 5 років роботи
Робота кипіння ...
Тепер це ще одне!
Шуруп був навіть пофарбований спеціальною фарбою на силіконовій основі для меншої стійкості.
Р
Ну, це!
Хто бажає запитати всіх своїх питань. Я відповідь, якщо я можу.
Тексти пісень, а це означає: Правда там!
р.
Джерело: