Реновація економ-класу з дуже тісним бюджетом!

На вимогу знайомого дизайнера я дізнався про те, що мій проект для ремонту горищної квартири площею 23 кв.м. Тролей з репліками «бохірургії» та ін. Будь ласка, не стирайте ваші кігти. Реновація економ-класу з дуже тісним бюджетом! Збережіть коментарі автора.

У вас буде 16 фото, будь ласка, не ламайте. Я відмітив кінець.

Від автора:

1,1 км Назва розвинена в процесі роботи, завдяки тому, що це мансардна квартира на першому поверсі. І розмір його все, звичайно.
На підлозі 23 квадрати. На всі ...
Проект може практично чесно вважатися закінченим. Є два маленькі столи і пара книжкових полиць. Це не дуже принципова точка, і ми зробимо це в пару місяців, коли господиня буде відходити від процесу і майстер з новим домашнім.
Преамбле.
Квартира була придбана для сімнадцятирічного дочка. По закінченню процесу Стара господиня сказав, що все було так круто і класно, що вона буде жити там на власній. На край, з дочкою.
Так виявилося, що квартира тепер має два господині - в свою чергу.

2,2 км Так як розмір приміщення становить 3х8 метрів, наліво там була ця довга стіна. У поєднанні з стелею 240 см - ви знаєте, що видовище чуйний стіл. Так я використовував розчин, як це. З дна стінки «велика» бамбуки. Все це запечена тканиною і фарбується білою фарбою латексу для зручності подальшого миття.

р.

3. У У зв'язку з вертикальними бамбуками і грою світлотіні довжина стіни візуально знижується практично на два. Відповідно, піднято стелю.

4. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

4. б.

5. Умань По-перше, пральна машина була побудована праворуч від олівця. Замовник не хоче посудомийної машини. Моя дочка поспілкувала мене в неї. Таким чином, пральна машина переїхала в підводне приміщення (як спочатку планується) - див. нижче.
Ми приймаємо декілька кроків вперед.

6. Жнівень Ви можете побачити вітальню частину кімнати з диваном групи (всі диванні коробки одночасно є місцем для зберігання все ви можете. Подушки знімаються, а «рофи» піднімаються на підйомники, відкриваються три зрізи в кожному дивані.
На праві є кроки сходів, що призводять до другого горищного поверху. Відповідно, з правої сторони є сходинковий простір, в якому мешкає холодильник (див. фото кухні вище), шафа для верхнього одягу, для якого немає місця на в'їзді на всіх, пральна машина і коробки і полиці, вбудовані в сходи. Крім того, за холодильником - місце для прасування і лиж.

7.Місце для прасування і лиж.

8. У Ми йдемо і нарешті дивимося сходи.
По суті, вся сходинка є місцем для зберігання «вічно» – як зовні, так і всередині підлеглого простору.

р.

9. Навігація Крім того, платформа може бути розгорнута і перетворена в таблицю, на якій людина 6 може сісти. Справа не дуже легко, тому що конструкція досить важко, незалежно від того, як скручується.
Але ці маніпуляції мають бути для сім'ї, що збирає пару разів на рік. Звичайно, будуть помічники для переміщення.

10. Для цього фото таблиця не була переміщена. Як можна побачити, що він повинен бути трохи ближче до дивана. І на триступінчастій консолі людина не сидить, але зазвичай, на столі.

р.

11.

12. Сріблясті бамбуки підтримують постільну полицю-волос. До того ж дзеркала дає ще одну частину простору і створює відчуття «завтра» трьох і півкулів.

13.00 р. Вид на другий поверх.

14. І ліжко.

Поки ще одна пара столів, що залишилися з стелажем.
Це буде видно в Новий рік...

16.00 р. Всі Дякуємо, що не порушуючи мене!

Друзі та колеги. Кілька уточнень на коментарях.
1,1 км Штори на віконці - є рулонні штори для склопакетів, без яких неможливо зробити, адже перед вікном знаходиться інший будинок.
Замовник хоче зробити їх з фотодруком. Так як пропозиція написати щось схоже на «мі кутові» на шторах категорично відхилявся від мене, мені довелося подумати про Думи. Крім того, клієнт придбав годинниковий пристрій (див. малюнок) і вішався на правій стіні з входу просто зовні ванної двері, я повинен подумати, як його заправити. Займали ці «пті на склі» – фотодрук на рулонних жалюзі (? Я сумніваюсь про справу.
2,2 км Якщо ви можете побачити і зрозуміти - "Мама на стіні" знаходиться, з одного боку, технічна новина (звідси було потрібно закрити шви ГКЛ перегородки, будівництво сходів і кордів - матеріалів і спорудження не дозволяє змащувати / штукатурити і т.д.), з іншого боку - як бог любить племінність ... З'явилася третя група птахів. Частина з них проводиться другим шаром, частина вирізається, а частина - підкладка дзеркальної пластики.
До речі, це не килимок. Це штучна трава. Також використовується в оформленні полиць на кухні частини (де я закрив металевий стовпчик-замок підлоги).
3. Ламбрекен. Є кілька речей. По-перше, як ви помітили, це висить за навантажувального променя. Тобто від балки до зовнішньої стіни - близько 28 сантиметрів.
Там, на внутрішній стороні променя, також прокладений світлодіод, що дає відчуття світла від вище і виправдає моронний простір між променем і віконною стінкою. І до речі - благородно висвітлює цей ламбрекен.
На жаль, колір практично всіх фото не зовсім вірний. Колір ламбрекену круто потрапляє в ансамбль з кольором диванних шаф і вбудованим шафою. І вони, разом з кольором зелених оксамитових диванних місць і подушок чудово виглядають разом з кольором ламінату. Колір штучної трави не так отруйний.
Я хотів зробити щось повітря над вікном. Всі ці «ракові» моменти відмінно поєднують будь-який інтер'єр. Без них занадто графіка.
4. У Про план. Я не зроблю їх за визначенням. Я зроблю все, починаючи з кінця і привести весь проект від і до моєї команди. Те ж саме стосується меблів, з однією різницею - монтаж викрутки. План квартири простий – прямокутник 3х8
Ні, звичайно, ви повинні малювати все. Але тут, як кажуть, технологічні секрети.

Дякую за ваші слова і вдячність. Особлива подяка всім працівникам, без яких все це не відбулося.

Джерело: