Всі чесні роботи, копійки до копійки.

У Красногорській області невідомий, розбиваючи одну з котеджів, встановіть вогонь в Porsche і Ferrari на 12 млн. Потерпілий бордюрів - 29-річний мешканець передмістя. Дівчинка клеєні ювелірні вироби, гроші і обпекли два парковані в дворі розкішних автомобілів.

На фото власник автомобіля з другом

Новини та новини

Щоб проникнути в приватний котедж в с. Дмитровського Красногорського краю бандитів змогли за допомогою відкритого вікна. Не вдається задовольняти перешкоди своїм чином, злочинці розшукали приміщення і вивели цінні речі.

до Видобуток єв’я склав 1 млн рублів, 2 норкові шуби та ювелірні вироби, вартість яких зазначена, прес-служба Міністерства внутрішніх справ в Московській області прокоментувала ситуацію.

Тим не менш, тієви не хочуть залишити злочинну сцену безглузно. Підшипник розчісної суміші, що стоїть на дворі автомобілів Porsche Panamera і Ferrari F 430 Spider, з'єднувачі встановлюють їх на вогонь.

З дорогих зарубіжних автомобілів, в свою чергу, полум'я поширюється на будинок. В результаті вся будівля згорла.

до Ні в будинку в момент крадіжки. Доповідь сильного полум’я в дворі одного з котеджів надійшло з сусідів, поліція розповіла Новини про життя.

Небагато відомо про власника двох іноземних автомобілів. За даними джерела новин про життя, 29-річної Яни Гривковської заміжні кілька разів і назавжди мешкає в Москві.

На своїй сторінці в соціальній мережі Гривковская розмістили безліч фото в розкішних налаштуваннях. Молода жінка позбавляє на фоні дорогих автомобілів, в шикарних будірах, припікаючи на палубах яхт.

Не виключено, що спалювання авто може бути своєрідною помстиною з дівчиною.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное