Як працює: На обов'язок при ескалаторі.

Джерело

Про робоче місце

Я сидю в цьому скляному ящику 8 годин, три дні в один день У мене є перерва один раз на добу, годину або півгодини. Відразу, перш за все, ми йдемо туди, як раз під час робочого часу, після чого ви йдете в підвішений персонал приміщення - нагріваємо їжу, яку ви приносили себе. Обід і повернення на робоче місце. Я працюю для Смоленської, у нас є довгий, довгий ескалатор, ледь вдається зробити все під час перерви.

Стенд досить комфортний - ви не бачите, що мій стіл так старий, хоча б ви можете розтягнути ноги. Тут я відправляю на роботу на Київській, немає повороту навколо. Коробка закінчується, де стілець не знає, куди піти. Незважаючи на те, що контролери піднімаються, які сидять на турнікетах, кладуть нові кабіни, і навіть плити встановлюються. Ми також чекали і чекали змін, а потім зібралися разом і купили плиту: холодно сидіти взимку - страшна річ!

Тільки плитка смажена тверда, і це було незручно, щоб прибрати її і вимкнути. А потім помічник інженера Саша адаптував деякі блоки - і ми зараз маємо панель управління двома кнопками під рукою. Коли це холодно, натиснути кнопку, плита обертається. У будь-якому випадку, грації зараз.

Стенд має три перемикачі, щоб вимкнути ескалатори. Я повинен відключати їх в якийсь небезпечний випадок, і я не можу їх перетворювати – це тільки драйвер ескалатора, навіть помічник не має такої потужності. У мене є прямий телефонний дзвінок з водієм. У мене є ще один телефон для зв'язку з співробітником станції та іншим для зв'язку з центральним диспетчером, який сидить на Комсомольській. Ми називаємо його Центральним Хутом.

А потім є мікрофон -- Я попереджає людей, щоб тримати на ручках, коли ескалатор йде; Я кажу їх, щоб стояти на кожному кроці, і так далі. У нас є ціла книга фраз, які ми можемо сказати.

Люди.

Я не вважаю людей ізоляцією, для мене вони просто фігури, невизначена маса, я довго звикли бачити стільки людей. Одного дня поруч з ескалатором стояв чоловіка, чекаючи когось, летять, потім прийшли до мене і сказав: "У вас сидять тут, я занурився в 3 хвилини."

Які люди роблять на ескалаторах? Вони йдуть, читають, поцілунки, іноді – це добре, або вони отримують спокійний. Все відбувається. Вони кидають щось без свідомості. Одного разу я сидів у моїй кабіні, раптом я чую щось чути, летіти з вище, металевий, слухаючи звуком. Він вилетів на кабіну, збивається, відмовляється іншому ескалатору і вилетіла прямо на ляпас через відкритий вікно. Я був терифікований, щоб збити себе, а потім я бачив деякі мідні гроші. Виявилося, що англійський фунт, я все ще не розумію.

Я працюю тут протягом 12 років, і ніхто не на ескалаторі був тяжко травмований, хоча не було небезпечних інцидентів. А з валізом був хлопець. Він кладав валізу і приводить спокійно. Ви повинні тримати ваші сумки! Оскільки сходи іноді відмовляються. А потім, звичайно, валіз раптово стрибнув і згорнув. Ось він валить, розгортається над, такий страшний тріщина! І була величезна гранітна плитка в валізи. Упав, почався вибух, стрибнув на стелю і знову впав. Я боївся, навіть ескалатор не зупинився. Плитка розводять і знизилася надовго. Знаходив охоронець, і два з нас зняли всі ці шматки разом. Власник валізи відлякувся від страху і не взявши валізу. Добре, ніхто не зашкодився.

Часто виникають проблеми з п'яними і старими жінками. Вони сидять на кроках, можуть згорнути, від'єднуватися, і не отримувати їх; іноді, падіння і інші люди. Часто виникають проблеми з китайськими делегаціями. Ведуться екскурсії по Львову. Так вони один за одним, один за одним, один з них притулився, впав, і всі вони починаються в ланцюжку. Просто поїхав нормально, в хвилину ви подивитеся: все складалось, впав - і сміхає і гріх.

Ускладнення

Наша робота нервова, звичайно, через всі ці випадки. Не довгий тому, що нова жінка прийшла до роботи. Вона говорить, що я сидів там, починаючи зверху ескалатора, переконайтеся, що нічого не буває, готовий відключити його в будь-яку хвилину. І я дивився на все про одну точку, а потім я виглядав вниз, і я бачу, що в неї з'явилася стара леді, лежачи руками вперед і її руки вже наближається гребінець. Вона припинила ескалатор, але вона ніколи не повернулася до роботи.

Найвища кришка для нас - це натискання. Я нещодавно хворий, але все-таки пішов до роботи, просто покрив очі болем в вухо, і я вже помітив відвідника станції. Він викликає і каже мені, що я спить на робочому місці. Ще один 20 відсотків призупинив, і я навіть не спав.

Як боротися з сонливістю? Читання, розв’язання головоломок кросворду неможливо в будь-якому випадку. Ще один раз хочу побачити газету, але просто подивіться, мита офіцера вже зателефонувала - є камери, спрямовані на нас. Ще один раз газета просто летить в руках, падає зверху. Ви забираєте його, ви подивитеся на нього, але ви не знаєте, що ви не можете, і ви його очищаєте.
Проте, з сонливістю, неспокійними пасажирами допомагають нам боротися. Якщо ви закриєте очі, хтось подарує скло. Хоолігани, звичайно, але я кажу подяку вам дуже за відмову від них. Останнім часом наше вікно в коробку було розбито. Мій партнер працював для мене, вона, ймовірно, закрив її очі, і хтось хлопець пройшов і потрапив на скло! Скляна загартована і шрапкова впала на неї. Все правильно, вона отримала велику стрижку на її голові - вона любить гвинтувати речі вгору - і що стрижка врятувала її.

Про вивіску "Довідковий сертифікат"

Ми не знайшли цього знаку. Наприклад, я хочу дати інформацію, тому я хочу поговорити іноді! Ми сидимо як курчат сну, ви знаєте, це важко, і хтось запитує щось, і сон пішов.

Вони часто підіймають мене страхом, очікують мене на них зараз. «Я шкодую, але ви не можете говорити мені?» Я сказав: "Не хвилюватися, звичайно, поверніть, просто перед відвідуванням див." Але знак не може бути видалений так, щоб люди не відчувають себе дуже безкоштовно, тому що я не можу говорити занадто багато, моя мета - дотримуватися пасажирів.

Я з радістю допомогли їм. Тепер це кілька років, тому вони іноді приходять бачити мене, сказати hello, приходять поговорити.

Питання та вимоги

Які питання ми маємо? Тільки як пройти або пройти. Іноземці часто роблять. Я не знаю англійську, але це на карті, що він хоче піти, і я показую його, як піти. В цілому ми знайдемо спільну мову з туристами.

Люди незадоволені, коли у нас є два ескалатори, що працюють і один в резерві. Вони кажуть, «Пошук другого ескалатора, ви отримали свою чергу». І тоді він сказав, що лінія зазвичай очищає. Я попросив його, «Лок, це порожній, для кого пустити?» Він плутав. Лінія збирає на одну хвилину, коли поїзд прибуває. І швидко розчиняється. І ми маємо чітко визначений графік, коли працює ескалатор: на будні дні, для вихідних, є пікні години, є відхилення від пасажирів. І ми не можемо дозволити пасажирам ескалувати на волі.
Або коли є надзвичайна ситуація, ви відключите ескалатор. Тоді пасажири приходять до вас зі скаргами: чому ви не попередили нас? І коли я відключаю, я не маю часу, щоб попередити всіх, я повинен працювати швидко, так що ніхто не зашкодить.

Зарплата

У нас є заробітна плата 14 тис. рублів. Звісно, тільки пенсіонери працюють – ви отримуєте пансіонат, зарплату, і ми маємо щомісячні бонуси і припуски. Так ви можете жити. Ми мріємо про одне, щоб наш графік роботи був створений таким чином, як керівники. Працюємо 12 годин, але дві години. Ми 8 годин, але три в одному. За один вікенд ви не встигли дійсно зробити все, тому що потрібно мити, і піти на ринок, і отримати готовий до роботи. Ми обіцяли довгий час, але вони не будуть нічого – що буде зручно.
Я зробив ...

Р

Джерело: