35 кг, або на 50 років, життя тільки початок!

Світлана Івановна з села Городея, Несвіжський район (Білорусь) славно приводить машину, одягає черевики, сукні та пальто з таким вирізом переднього, що заздрить інших митрополитів-студентів. В той же час Світлана Іванівна – 52 роки, і вона стверджує, що в 50 років життя – це просто початок.
І я не знаю її: три роки тому, вона вирішила, що з висотою 172 см 107 кг живої ваги – і це те, скільки вона носила на себе – це занадто багато, і вирішив схуднути. Повільно але, безумовно, без чарівних таблеток, виключно через правильне харчування. Перед тим як ви є історія трансформації жінки, яка доведе себе та інших, які «бону є широким, повільним віковим обміном, життям в с. та «будинку, сім'ї, немає часу» – не більше, ніж екзамени, приємно потопає в шарі жиру на вашому гострому колароні.

поль

До 40 років жінки втрачають вагу заради краси, але через 45 років проблеми зі здоров'ям починаються, коли питання ваги стає краєм. Моя трансформація почалася з поїздки до лікаря, який знайшов мені високий цукор (8 ммоль / л), початковий етап гіпертонії та остеохондрозу. Кардіограма не важлива. У мене є довгий досвідчений біль в хребті і стегновому суглобі, коноплі. Лікарі сказали, що якщо я не втрачу вагу, мої диски згорнуться і будуть формовані хребта, які є оперним і не...

р.

Моя мама - це лікар, тому наслідки моєї бездіяльності були очевидними для мене. З цього моменту я почав доглядати за собою. Я повинен сказати, що протягом багатьох років я переглядаю програму «Здоров'я» з Малишева і взяти ноти. І вони роблять всі види проектів, включаючи втрату ваги. Я пішов на свій веб-сайт, відповідав анкету типу шкіри, і почався наступну програму, яка виглядає так:

Щоб схуднути, потрібно їсти, і 5-6 разів на добу. Я їсть найпростішу їжу: м'ясо, риба, сир нежирний, кефір. Усувається жир, борошняний і солодкий. Немає соків з консервативами, а також горіхами, насінням, чіпсами - вони роблять вас жиром в двох підрахунках. Не їсти будь-яку картоплю. Я худий на фруктах і овочами - в цілому, не дива, елементарні принципи здорового харчування;
Я повинен їсти сніданок.
Пити 2 л води в день крім чаю, кави, супу;
Не їсти після 6. Це була найважчою частиною. Але з тих пір, поки тіло втрачає вагу від 10 м. до одного годину, потрібно бути хворим. Якщо ви дійсно хочете, ви можете їсти яблуко. Все це нещастя!

Коли я дізнався, який тип шкіри я мав, я роздрукував інструкції по догляду і слідувати їм чітко. По-перше, я зробив навпроти мого життя. Я використовую найдешевші вітчизняні креми, просто зараз ретельно ознайомтеся з упаковкою і виберіть для вашого типу. Я користуюсь тоніком, нічним і денним кремом щодня, я очистлю один раз на тиждень. Це виглядає так: вранці я отримую, промийте обличчя водою, промийте обличчя тоніком і нанесіть денний крем, а через 10 хвилин, коли він поглинається, макіяж. Увечері я знімаю макіяж, промийте обличчя теплою водою і нанесіть нічний крем. Мило для рук тільки, він висихає.

Я не знаю, як доглядати за обличчям до 50 років. Ми живемо в сільській місцевості, тут немає косметологів. У Несвіжі з'явився тільки фахівець. Це венеролог, який закінчив курси косметології. Вона класна, я в цілому вірю, що ви повинні тільки піти до лікарів з фундаментальною освітою. В цілому місяць після того, як я почав піклуватися про себе, я зустрів другу і сказав: О, як ви змінилися. Що неправильно з втратою ваги? Він сказав, що ніхто не змінив.

Я втратив про фунт на тиждень без стресу. Я не чекав швидкого результату. З того часу необхідно затягнути м'язи, один раз на тиждень перейшов на басейн на годину до сусіднього селища, ходьба назад і форту, в будь-яку погоду (до того, що потрібно пройти 5-6 кілометрів на добу). Я пам'ятаю драпірування, використовується для того, щоб на снігу каша і останні 100 метрів Я хочу просто стояти на всіх чотирьох і кравці. Але нічого, з часом стає легше і простіше.

На каналі LAD була колись програма, яка називається простими вправами з Юрієм Афанасьєвим – Я також перевірив їх і зробив їх щодня, є тільки 4-5 вправ. Після того, як всі лікарі вже заборонили мене піднімати вагу, і ви можете уявити жінку в сільській місцевості, яка не може принести відро картоплі або перепланувати коробку яблук? Добре, за ніч три прості вправи від зморшок для обличчя. Це все. Не працює - ви не можете працювати після 40 років, занадто багато навантаження на хребта.

І в цілому потрібно робити звичайні вправи, щоб м'язи були в тонусі.

Рік після початку моєї стрункої епіки я пройшов тести: все нормально! Тиск 120 над 60, цукор 4.7, холестерин також практично нормальний. Лікар жартів, які я тепер можу піти в космос. Я тепер важить 72 кг (близько 68 влітку) і тримають цю вагу протягом двох років.

Одягнена Жінка Голий чоловік

Коли ви починаєте схуднути, одяг стає великим. Вона прийшла до перукаря один раз, і вона сказала: Так, у вас є талія, зняти капюшони! Перший липовий куртка я купив мене – це завжди здавалося мені, що складки були звільнені від скрізь. І тепер я не можу носити те, що висить на мене – мені потрібно, щоб бути щільно! У той же чином, сьогодні я не можу носити взуття без підборів, я люблю шпильки, хоча я використовую для носіння такого жіночого взуття на плоскій підошві - все, що повинно бути з моїм 42-им розміром ноги (ламки). Тепер я носила все в кришку.

Перші два шафи я майже дав друзям. від 56 до 48. Зацікавлена в зачіски, косметика, мода – раптом захоче все. На 50 років життя тільки починається!

407250Р.

Багато людей не визнали мене. "Я люблю." Вона сказала: "Так, у себе." В першу чергу був такий гіп: запитав, сказав компліменти. Я чесно сказав, що я зробив і як. Але вони розмовлялися і заспокоїлися, і тільки одна жінка почала робити різницю в її житті і пішли мій шлях. Мій чоловік був щасливий з моїм перетворенням, хоча, спочатку він жартував, вони кажуть, віддавав свого гардероба, потім знову отримайте жир - що ви будете носити?
Плани майбутнього

Ми плануємо зберегти вагу, я був на дієті для життя. Але, звикаючи до неї, не складно його спостерігати. Торти, торти - так, краще їсти плоди ще раз. Коли ви дійсно хочете солодощі, їсти дати, які з їх пишністю побили це бажання повністю.

Я хочу сказати всім жінкам мій вік: не відмовлятися від себе, не досягайте того моменту, коли він занадто пізно. Я дивлюся на своїх однолітків: так, тепер після одного - цукровий діабет, і скільки випадків великих інсультів, інфарктів - це страшно! Людина, яка є надмірною вагою до 50 років, вже падає окремо, відчувається не здоровим, ні щасливим.

"Я відчуваю, що я в армії тонких."

Як змінити світогляд? Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю себе тонким - Я навіть зателефоную себе більш тонким. Це так приємно!

Я відчуваю миру зараз. Ви повинні бути тонкими, щоб бути здоровими - Я все одно маю онуків для малюків. Вже минулого тижня мій син одружився. Чому слід лежати на руках сина як інвалідний чоловік дивитися? Я також хочу працювати, і навіть після трьох років пенсії, я буду продовжувати. Я працюю у менеджера з продажу

Головна Купити ваги і почати, повільно, день за днем змінити. Якщо ви живете, ви досягнете успіху. Я зробив це!

Я зробив.

Джерело: