Подорож в Мексика (за гроші)

Я хочу поділитися враженнями про подорож до Мексики.
Цей пост буде зосереджений на двох темах: перша поїздка сама і решта, друга подія, що моя дружина і я зустрівся під час перебування в країні і в готелі.
Тут будуть 120 фото і деякі тексти.

Сама поїздка була організована для травня. Вибір напрямку був важким завдяки погодним умовам в одному місці або іншому кульці. В кінці Мексики було обрано, незважаючи на те, що дощовий сезон починається з травня і початку червня. Весь похід був підготовлений нашим хорошим другом, працюючим в туристичному агентстві Краснодар, ми живемо ближче до арктичного кола. Однак це не викликає труднощів з дизайном.

Так знімати з DMD на B-747. У зв'язку з відсутністю нормальної інтернет-лінії ми не зареєстрували онлайн і отримали сидіння в задньому площині, але в ряді трьох місць ми дуже комфортні. Рейс Москва - Канкун обіцяє бути довго - 12 годин. Незважаючи на те, що підготовка до неї в Duty Free була успішним, підготовлений ніколи не був надрукований.

Політ на трансатлантичному маршруті був дуже цікавим, погода сприяла - практично всі по маршруту не було хмарності, а земля була чудово видимою.
No. 001

При підході Канкуна ми втираємо в досить щільну хмару, площину було дуже сильно гоління. На висадці з'явився сильний дощ, що призвело мене думати, що дощовий сезон почався з нашого прибуття. Настроювання якось падає. Вони шукали туристичного оператора на тривалий час, і вони збираються взяти таксі.
Я повинен сказати, що в цей момент я пережив перший удар країни. Справа в тому, що люди підіймали нам кілька разів з пропозиціями допомоги, питання про те, що сталося: ми кинулися навколо терміналу прильоту і прилеглої території близько 40 хвилин в пошуках особи, яка зустрічалася з вирощеним знаком і, очевидно, досить змочувати очі. В результаті я практично дав і вирішив вдатися до допомоги, так як це здавалося мені, розумом наших бомбардувальників біля аеропортів і залізничних станцій, шампанів, які заряджали мене 10 разів на ціну. Іспанська людина, що слухала мене англійською мовою, почала швидко повісити і спілкуватись з колегами іспанської мови, яка зробила мене в цілому ступеню (Я вже бачив картину: чоловіка і жінка на боці дороги). Тим не менш, він в кінцевому підсумку вказував нас в напрямку пошуку, і ось де ми пішли.

Прибуваючи в готелі в темряві, оселилися в. У зв'язку з тим, що у вас була моя англійська. У мене є двокімнатний двомісний номер... Я змінив його без проблем.
No 002

На наступний день вони почали знайомитися з оточенням – погода викликала сумність.
No. 003

No 004

Подорож в Мексика (за гроші) р.

No 005

Політ на наступний день
No 006

007 р.

325582

008 р.

009

7462946

Призначення:
No 010

Подорож в Мексика (за гроші) Р

011 км

012 км

013 р.

014 км

Удосконалена погода:
No 015

016 р.

017 р.

Вдруге, коли я отримав втрачену картку Visa. Зателефонувавши одержувачу, вказавши про ім'я, запросив прибрати картку. О.

Ми часто побачили весільні фотографії. Тут група підтримки нареченої.
No 018
Дуже часто наречені зловили.

019 р.

020 р.

021 р.

Променад на ніч.
від 022

023 р.

024 р.

Сувеніри
No 025

Закрити
від 026

Подорож в Мексика (за гроші) Р

027 р.

990 р.

028 р.

Усередині готелю
No 029

03039, Україна

Частина одна над. Ось частина два:
Ми ... Я мав натиснути лінзу.
No. 031

032 км

033 км

Товстушки закачали. Там був тантруб з штампуванням.
No. 034

035 р.

Джерело: