"Радянські шпалери".

Мій чоловік і перейшов в нову квартиру. Виготовляючи ремонт і клеєні стандартні шпалери у всіх кімнатах, я хотів би щось «каскади» для передпокою. Я був втомлений з цих нудних шпалер лаврових троянд і квітів, я хотів арт-хаус в радянському виконанні. В короткий час я хотів використовувати замість стандартних шпалер в передпокої ... газета. Як і раніше, під нормальними шпалерами приклеюються
Я скажу вам, що сталося, але я скажу вам, що деякі друзі дивляться на нас, як люди, які говорять hello, так що я готовий для чогось.
Тоді ви побачите чому.
Для шпалер ми використовували газети всіх часів і людей, якщо я можу сказати так. Хто ми купили в кіоску, інші замовили поштою через власників старого преса.
26 зображень.

Загальний вигляд

2-й

3-й

р.

Ми живемо в Німеччині. Це слово. Як видно, шпалери специфічні. Так, з огляду на свою студентську діяльність в історичному відділі, я колись потрапив у репринтерську видання газет з нації в Німеччині в одному Кіоску. Німці публікують цю газету як джерело знань часу. Дуже цікаво і корисно для загальної освіти.
Шпалери клеїті таким чином, що на рівні очей є більш-менш цікаві статті, які наші гості можуть прочитати при вході в передпокій.

Не було мене, хто пофарбував червоний, він був спочатку. Нью-Йорк Таймс був репринтом в одному випуску газети Zeitungszeugen.

Габаритний зображення

Габаритний зображення

10й

, Україна

11й
Назва статті "Фюрєр фінальних слів"

12й

13-й

14-й
Euribadi Loves Fuhrer

15-й
І це англійська газета на 65 років. Ми купили її для пені в листі.

р.

Джерело: