Посипані горіхом.

"Одно, двері запечені, і я був швидко..."
Десь в Інтернеті.

Знайдені тут в одному флеш-накопичувачі, один раз дуже популярний, і тепер абсолютно непотрібний. КСНУМКС МБ Так я можу зробити щось інше, якщо я змінив його трохи. Так само, як? Багато амбіцій - не дуже багато досвіду, але все ж це було прийнято рішення. Що я хочу судити вас!

Для цієї дії потрібна одна дошка горіхів (шта від неї, або досить трьох), невелика частина латунь, клей, багато шліфувань різних зернових, лляної олії, гарного настрою і рук). Бюджет всього проекту становить близько 500 рублів (в тому числі пиво).

У вас буде 25-27 фото, які амбулаторні можуть зламатися, але краще не, в кінці я буду писати URA !!!

На момент першої зустрічі, після тривалої сепарації, наш пацієнт виглядав дуже хворим, тріщинами, подряпинами, загубленою кришкою і в цілому стан розгортається:

р.

Він задньої:

доб.

Ми розбираємо те, що нам не потрібно ампутувати, і ми отримуємо тут (до речі, через якість манжету фото, не зовсім зрозуміло, що все це крокок лежить на дошці, в якому все це планується вторгнення):

Вимкніть шматок його, і виріжте його уздовж, тому ми отримуємо два цих заготовок (хоча нам потрібно тільки одне):

Р

Тепер ми якісно розмітимо, і за допомогою такої різак-параска ми вибираємо необхідну глибину в заготовці (робота, скажемо, важка, ви по сквошу трохи і все можна викинути). Товщина самої частини становить 6 мм, необхідно прогріти десь 4 мм і ширину лівих сторін 1-1,5 мм:

735203

Це виглядає так разом.

Джерело: