Не лікуйте, але будьте чоловіка і чоловіка.

Учні з Добрянка (Перм Край) з другого класу подбають про паралізовану матір'ю, і що хлопчик не був прийнятий до вихованця, сусід взяв його в сувагу.

Сім'я Кудряшов - мати Таня і син Влад - живе в старому двоповерховому бараку на околиці Добрянка (місто в Пермській області). У осінньої погоди їх будиночок похмурий, тьмяний, збитий по всьому світу з затінком паркану з в'яленою нижню білизну, що прокинувся в вітрі і клаптявою в осадах. У бараках і воді необхідно перевозити, а дрова заздалегідь купити на зиму. Але всередині своєї квартири живе любов, що не кожен багатий хору.

Мати Владка була паралізована на правій стороні її тіла, коли хлопчик переїжджає до другого класу. В той час як Тетяна лежала з інсультом в лікарнях, її син жив з родичами.

Коли мама повернулася до Владика, вона була іншою матір'ю: вона навряд чи могла ходити, не могла одягатися і не могла говорити. Моя мама була відключена. За рік і половина Кудряшовів змочували на родичах. Але вони, хоча родичі, але мають власні сім'ї, власні проблеми. Моя мама і син вирішили піти додому.

4 фотографії та текст

01. Мар Сім'я Кудряшовова є матір Таня і син Влад.

«Мом шоу з жестами і варенням їсти. й
Владик мав дізнатися, щоб зрозуміти свою матір, плаття, подбати про неї.
«Для праймеру ми навчимося вимовляти слова літерами, але з яких причин вона не говорить краще», син заспаде.

А тепер, мати Таня добре, тільки слова «не» і ім’я сина. «Я-Я-А-А-А-Е-Е-Е-Ю-Блу-У» Вона говорить її тільки одній особі, Влада.

«Я не знаю, як різати цибулю», – продовжує Влад. На кухні мій мама продемонстрував мене з лівою рукою, і я поголені цибулі і моркви. Я ще не люблю різати капусту, я не акуратно працюю. Печінка також некомфортна, коли вона сильно відталася. Ми зазвичай купуємо напівфабрикати, але іноді робимо фаршировані котлети з матір'ю. По суті, тепер я можу навіть приготувати борщ!

Влад не має таду. Його батьки розлучили рік до смерті матері.
«Ні, він не прийшов і допомогти нам», - каже хлопець.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Тато відверта сильно, щоб його мама залишила його. Кілька років тому спалюється в вогонь, пояснює син жестів матері.

02 Батько Влада помер, коли його син був дуже молодий.

«Я ніколи не збираюся до вихованця. й
... І прийшли соціальні працівники до Кудряшова.

«Я хотів би дати мені сиріт, але я відразу сказав, що я не залишаю мами в будь-якому місці», - сказав хлопець. - Я люблю її дуже багато.

Тітка з охоронців обтяжила хлопчика і матері в жіночому вигляді і розуміли, що вони не можуть бути відокремлені, вони люблять один одного так багато. Але як ви залишаєте? Дитина дійсно невелика. З іншого боку, що буде краще в дитячому будинку?
А потім сусід Кудряшов Наталія Гузеєва домогло. Вона була близьким другом матері Влада, і жінок, які використовуються для роботи разом з хлібопекарською.

Тетяну розірвав весь день, боячи, що вона буде відокремлена від сина. І я з дому: Я знаю, що це. У мене є три діти, і де є три, є чотири, говорить Гузеєва. Вона забрала Влада в сувагу.

Сім’я Кудряшова живе на батьківщині, а на гроші, що держава виділяється охоронцям за Владика. Достатньо лише за потреби: оплата комунальних, харчових продуктів та одягу.

Минулого літа Влад пройшов з хлопцями хороших корів. Сьогодні студенти збирають металобрухту. Невеликий, але все ж дохід.
- Влад дуже сором'язливий. Він рідко просить. Сайс: "Ант Наташа, на свій розсуд", "Ант Наташа, як ви хочете", - говорить охоронець. Він вимагає грошей, коли він подорожує в інше місто.
Хлопець ваговий ліфтинг. Я спробував бокс, але мій мама поговорив мене: вона була дуже турботлива про сина.

Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Владика ввічливо йде в приміщення і в декількох хвилинах показує палітра медалей.

Влад тепер у дев'ятому класі.
«Це навчання для «три» і «чотири», навчання не дуже легко для нього, навіть за другий рік він залишився», - розповідає викладач класу Любов Петухова. - Але він дуже хороший хлопець. Похабний, добрий, соковитий, однокласники люблять його.

Владика вдається чистити будинок після школи, варити їжу, а потім поспішати на навчання. На змаганнях Влада, його подруга, вісім-градер Нестя, є «смак. й

Нестя дуже красива і добра, я нічого не приховує від неї, а також від моєї матері.
«Я допоможу їм чистити будинок, мама теж часто буває: коли ми організуємо прання, коли варимо, – розповідає Настя. Моя мама любить поговорити з Aunt Tanya. Знайдіть спільну мову, хоча мати Влада не може говорити.

03.03.2014 р. Важко досягти хороших результатів у спорті.

Габаритний зображення

"Ми живемо, як все інше."
«Я піду до варіння», сни Влад. - Але я сказав, що це не вигідно. Коли я закінчую школу, можливо, я буду робити деякі ремоделювання. Або навчайтеся їздити.

Вони роблять. Мама вирощує квіти на підвіконні. Я недавно купив комп'ютер, і мій мати шахрай барвисті кульки з лівою рукою. Він пише книги в пошті. Пригодні романи для сина, любов романів для себе.
«Я попросив маму писати книгу про собаки», - сказав Влад застібається через сторінки. Він має все: про хвороби, як годувати їх, як доглядати, як правильно тренуватися.
Влад любить собаки дуже багато. Він має вірний друг, Гоох. В'їзд на вулицю, спати у в'їзді в ЖК Кудряшов.

- Відстеження, Влада собаки. Коли ми граємо схованки з хлопцями, вони завжди знаходять мене спочатку через нього.
І разом з матір'ю і сином живуть два коти і один кіт: Іриска, бісер і Мурзик.

Влітку на вулиці Влада та матір його ходити. Влад приводить свою матір в коляску. Взимку вони з'являються рідше, хлопець не завадить силі перетягувати колісну коляску через сноуборди.

Незабаром в родині Кудряшове свято. Мати Влад Тетяна Листопад 27 буде 44 роки. Що буде її сина? Вона не повинна знати про це до дня народження, нехай це секрет.

- Чому? Ми тонкі. Як і кожен інший, шістнадцятирічна повторює весь час.

Головна

04.03.2014 р. Мама і син люблять ходити поза.

р.

Джерело: