Прокат Chevrolet Камаро стояв понад 20 років

У американських гаражах часто зустрічаються старі автомобілі. Не всі американці розуміють автомобілі, а іноді навіть не підозрюють, що значення вони мають в кришці або на задньому дворі. Унікальна історія про відкриття Chevrolet Camaro RS/SS 1967 опублікована на сайті Barnfinds.
5 зображень

Історія була надіслана на редакцію читача Зак. Історія почалася в 2006 році, коли Зак вперше зустрівся з матір'ю в Арізоні (все життя з батьками-вихованцями). Коли її мама визнала сина в автомобілі, вона сказала, що був старий Chevrolet в задньому дворі свого будинку, що її бабуся купили. Тоді Зак не підозрював, що це рідкісна камаро RS/SS першого року випуску – 1967.

Р

За більш ніж 20 років автомобіль навіть не переходив зі свого сидіння і був просто покритий тарпом. Grandmother Zach любила швидкою їздою і в 1967 році замовив 295-горсельну купу, виконану в спеціальній версії. На камаро було встановлено оригінальні сидіння, тоновані вікна, автоматична передача з ручкою на рульовій колонці, кондиціонер, кермовий керм і модний в часі «сліпий» передні вогні.

Автомобіль володів другим сином матері, який погодився продати Chevrolet в 2010 році. На даний момент пупка під реставрацією. Я знайшов повну документацію в машині. Всередині був лист, що мій бабуся отримав від Chevrolet в день його купили. Я знайшов оригінальні ключі і чеки для всіх виконаних робіт. Але краще про це було два штрафні квитанції, отримані в першому місяці покупки автомобіля. Моя бабуся любила диску. й

Після того, як перебудувати автомобіль, Zach планує дати йому наступне покоління своєї родини. Мати Зак помер у 2008 році.

Джерело: