Зустрічайте батьків китайської дівчини

Насправді, якось це так сталося (повно несподівано) що сьогодні я повернувся з поїздки до батьків моєї дівчини. У самому самому випадку подія є важливою і радісною, і якщо ви вважаєте, що вони живуть в 100% від села, і 100% селян, радість поїздки до них була двократною.

«Я збираюся писати про реальне китайське село», - думав я на автобусі. Ось де жахи і життя для чаші рису, я скрутив себе, запаливши деякі диванці на ЯП. Тепер ми розглянемо «за те, чия кров будує китайське економічне диво».

Для тих, хто цікавиться тим, що сталося, ласкаво просимо до ката. Село називається коштовним, районом міста да, провінція да всі фотографії з гео-тегами, село не є таким чином церемоніальні, але найбільш автентичні.

Пост довго, близько 40 фото, не ламаються (Я відхилений), не звикли до синофілії (Я відхилений), не лікую багато боляче (у сюрпризі, або я знову відключився). Наповнювати, і я знову не відхилявся.

Досягнення ©

Зібрано місцеву сільську раду.

Габаритний зображення

В цілому, щоб почати з того, що я хотів би зробити невелику ліричну з'їзд і пояснити деякі гимерні особистості, які китайці не слід вимірювати стандартами Західної людини. Вони різні, вони абсолютно різні, від фізіології до психічності.

Я хотів би показати пару фотографій, знятих спеціально як відповідь на деякі дуболоми на тему «безкоштовна китайка». Я люблю їх, що я можу зробити тут?

Це мій лічильник газу. Зайдіть в термінал, поповніть картку, вставте в лічильник - газ. На фото - не гроші, газ, відповідно, теж. Як довго мусить такий лічильник останнім в слов'янському суворому середовищі?

Фізіологія. Їхні очі дуже різні. І сприймають інформацію по-іншому - прочитавши картину в цілому (що так). Hieroglyphics може бути написаний з правого наліво, зліва направо, зверху вниз, але все ще займає 2 секунди для китайської людини, щоб захопити значення.

Також спотворюється їх сприйняття пропорцій. Око Вестерн негайно зловить, що в цьому розкладі автобусів зупинки Маршруту 28 похилого горизонтально простягаються. Маршрут 908 написано у звичайному шрифті. Вони однакові для китайської мови. Саме тому багато китайських сайтів виглядають суворими, дикими і знежиренням. Вони не робили для очей.

Їхній підхід до освіти також повністю відрізняється. Все побудовано за принципом колективної відповідальності – оцінки не дають студенту, але до класу, а не студенту, але до класу.

Для дітей є насправді рельєфи. Для них немає класу. Замість спеціальних наклейок, які приклеюються до рук, чола, щоки (!!). Я маю на увазі, деякі розумні діти виглядають так, що в кінці класу.

Р

На тему локальних технологій...

Вони не мають паспортів. Як є багато інших документів, таких як книжка для дому, TIN, і благ розмитий бах. Все замінюється . карта з чіпом NFC. У всіх публічних місцях - вокзали, клініки, поліція, є сканери, до яких достатньо прикріпити картку - і всю інформацію про вас вже на екрані офіційної (каші, лікар).

Це аналогічний сканер в дитячому садку. Ви можете побачити картину дитини і список людей, які можуть прийняти її. Застосувати . і voila.

На тему локальної лізиї (і було таке диво, який сказав так). Ці люди збираються в п'ять ранку, і на цих льодах приносять плоди, овочі, всілякі страви в місто. І оскільки вони не чули про хімію, всі фрукти та овочі чудово підходять без ГМО. Не кажучи вже про ринки та супермаркети. Я намагаюся отримати руки на все.

Про місцеву крупу. План довгострокового розвитку доріг. Спочатку прокладений дволанцевий бетон, який потім розширюється до 4-6 смуги. Потім шар асфальтобетонних валків над верхнім, а дорога підійде до наших чудових На місцевих дорогах ви хочете прогулятися і прогулятися більше і більше (що, однак, не можна сказати про тротуари).

На фото - заливка бетону відремонтованої ділянки. Далі буде асфальтувати.

23990Р

Добре, це капітальне будівництво. Одного разу, очевидно, місцева бюрократія нарешті була в русі і 3/4 міста були відразу перетворені таким чином. І був щільний струмок машин з рублом і цементом. Щодня, отримую роботу, побачила, як полотно довжиною 100-200 метрів шару за шаром. Рубль, бетон, асфальт. Звісно, пробійні джеми і все, що, але не складно витримати половину року (Я вірю).

Всі права, ліричний відступ, все, що я хотів показати був показаний. Отримайте на автобусі (прокладку, для якого можна забронювати онлайн, і на місці отримати дошку (!!)), кілька годин безперервного оргазму з місцевих доріг і ми на ціль. Це панорама, яка відкривається до нас.

Розвиток китайського села почалося 10 років тому. До цього, мама побачила мене, вони були бідними. Після чого прийшла паводка субсидій на придбання сільськогосподарської продукції, податкові пільги та життя почали покращувати. Змальований будинок.

В цілому ви не знайдете будинків нижче трьох поверхів. Причиною є велика кількість сімей, які воліють жити на одному даху. У сім'ї моєї дівчини 26 людей, і це не обмеження. Завдяки площі будинків, ніхто не переповнений. Три санвузли, п'ять туалетів, дві вітальні.

Осінь, час збору врожаю, і звичайно, рис є основною культурою. Фото показує місцеву гуно. З рису майже всі збираються, і весь сіл розсипається для сушіння. Також вирощують кукурудзу і овочі. В цілому немає пшениці.

Це як Сатан очищає рис, коли він сушиться. Вона все ще стоїть в барі, чекаючи її часу. Що прийде на тиждень.

Ще один прекрасний популярний вид птахів є гусей. До речі, майже немає великої рогатої худоби. Причина незнімна.

Але ми переїжджаємо з землеробства. Ми їздимо далі по с. (для скутера, основним видом транспорту тут). Це причина, що майже всі будинки будуються з того ж матеріалу – с. має власний цегляний завод. Природно, з цінами для себе - ніде нижче.

р.

Тут розташовані сільські дороги. Я був шокований новими світильниками в с. До речі, розбиті ліхтарі, розбиті скло, графіті немає як клас. Це бетонні вітри по с., в 10 років він буде покритий асфальтом. Але вона дійсно нічого...

307690р.

Місцева початкова школа.

3610Р. 4200Р.

Ось ілюстрація дорожньої конструкції. Я маю слабкість для місцевих доріг, багато чого. Про рік назад. Власне, тому вони завжди мають - щоб побудувати пару мереж, відкрити рух, а потім глянець - катафос, розбиття, маркування тощо.

Хто ще розповість про місцеві пальники?

Тут в цих огорожах рис сушений і просочений. Потім він йде на сатину машину вище. Але я захопився описом с. Походимо в будинок (попередня фото)

На в'їзді ми зустрінемо вівтарем, як це. Релігія є Shinto. Що важко сказати, не так глибоко втілюється з країною. Але це не здавалося б, наносити будь-які обмеження, або з нагоди. Я люблю такі релігії, мирні та мирні.

187058

Це звичаю про проведення незакінченого предмету з Інки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Скільки сіл в середині РФ може похвалитися IPTV? Я не пам'ятаю нічого...

547 р.

Повернемося до особистостей. У старому будинку біля дверей, а сім'ї переїхали на новий. Старий, звичайно, набагато більш нездатний. На фото - дід робить плести для курчат.

960 р.

Бабуся, по суті, займається вічною жіночою ділянкою - вона виглядає після дітей, поки сім'я працює. Я не збережу тебе. Я ніколи не виглядав на...

Мати захоплює курку, щоб потіти шановний гість. Всі права. Мій батько сидить на стільниці. Він зробив свою роботу, прийшов додому від роботи і приніс гроші. Решта жіноча праця.

В цілому позиція жінки тут дещо нагадує середні віки. Наприклад, в сім'ї моєї дівчини один син і три дочки. Вони будують будинок, вони будуть купувати автомобіль, тому що він спадкоємц. Дівчата не мають права на що-небудь, вони, так щоб говорити, побічний продукт.

р.

Місцеві томалісти пропускаються після того, як я над селом, починаючи від живого дива - іноземця. Немає нічого блювоти, не дивно. Прогулянка по чужому будинку, ніхто не завадить їм. Дверцяти не здаються на всіх.

Місцева партія, або щось. Немає проблеми з народженням, як ви можете бачити.

Моя нефрика старається на мене з ротами відкритим.

Займаються хори, і тут є основні члени родини. Мати, батько, три дочки і niece. І твій хмелювний слуга, що прокоментує їх... Половина вечері, знайомства, розмови та ін. Це ще не більше.

Говорячи над пляшечкою, що ... З’ясуйте, що вони не вірили, що вони експортували за кордон. Експортний аналог набагато краще, ніж вітчизняний. Одне з небагатьох разів я пишаю свою країну. Я купив його на Taobao. Всі, по дорозі, дійсно сподобалося його...

Панорама з даху свого будинку до решти села. Як бачите, рис всюди. Також ми бачимо, що матеріали не сяють оригінальністю.

І, власне, фінальна фото, яку я даю зуба, всі чекали. Ваш хмелюстка охоплює кульприту всіх цього турмолю. Хто знає, можливо, я буду писати звіт про те, як працює весілля.

Кінець, дякую вам за прослуховування... Я чекав думаних коментарів.

Джерело: