Південноамериканський журнал. Кузько. Мачу-Пікчу.

Продовжуємо нашу подорож до Південної Америки. Перші дві частини можна переглянути тут:
Південноамериканський щоденник. Тернопіль
Південноамериканський щоденник. Перу
Ті, хто вже бачив це, можуть прочитати цю посаду. Сьогодні ми літаємо з Ліми до Куско. Де я мав день народження і свиней, відпочив її душу, гастрономічний пекл. І звичайно, ми поїдемо по дуже красивою залізничною дорогою, до дуже красивого втраченого міста.

Місто виглядає скромно, але має багату історію, доведено, що люди оселилися тут більше 3 тис. років тому.
За словами іспанського літописця Sarmiento de Gamboa, Pedro є індійська легенда, за якою засновник міста є перший Inca - Manco Capac. Він і його сім'я, залишивши озеро Тітика, подивились на те, де золотий персонал Манко Капака буде "на землі". Таке місце було поселення племени Саваса Панака, яке довелося знищити, після чого нічого не завадило створення столиці імперії Інка - Куско.
Назва міста в перекладі з мови Кегуа - офіційна мова імперії Інка, означає Навель Землі, тобто фактично - Центр світу, який повністю відповідає ролі столиці. Ця концепція була дуже поширена і була центральною навіть суб'єктом святої поклоніння - хакана.
1533 листопада експедиція Франциска П'єрро прибув сюди і, згідно з історичною традицією, Спанісари «відповіли» їх місто.

Після Manco Capac місто було значно розширено Pachacuti. Він зумів перетворювати Королівство Куско зі спального міста-держави в величезну імперію. Однак археологічні докази свідчать про повільне та органічне зростання міста до Інкасу - так, вважається, що перше поселення тут було засноване народами Війської племени. Пакурці збудували кілька палаців і фортеців, відреставрували храм Сонця, нині відомий як Кориканча.

Місто складається з двох секторів - Верхній Куско і Нижня Куско, пізніше вони діляться стінами на чотири райони: Чинчасую (CZ), Антисую (SV), Кунісю (YUZ) і Коллазую (SW). З кожним округом була дорога до відповідної частини імперії. Верхній Куско на початку XX століття були парафії Сан-Кристобаль і Сан-Блес; Нижня Куско - всі райони на правому березі річки Ватана. Два блоки відокремили Антую дорогу. Найголовніше райони Кантокпати ("Клові ліжка"), Пумакурку, Тококачі, розташованих на правому березі потоку Коккакака ("Золотий міст"), Мунасенка, Рімакпампа ("Талкінг площі", де були прочитані накази), Пумакчупан ("Пея пума хвости"), Коянка (село в 500 метрах), Чокільчака, Пікчу, Кіліпата, Карменка (з неї з'явилася дорога до Кипапуаку), ("Варапу").

Голова кожної області імперії мав спорудити будинок в відповідній області Куско і живої частини року в столиці.

Після того, як загинув Інка, його назва перейшла до одного з сина, і його майно передано іншим родичам. Таким чином, кожен власник титулу Інка мав побудувати новий будинок і, відповідно, придбати нові землі для імперії.

Andean Indians все ще залишає свої будинки і будувати нові після весілля, навіть якщо ніхто не залишив в старому будинку.

1533 р. Іспанська конкістадор Франциско Піарро, згідно з офіційною традицією, re-founded Cusco в 1534. Багато будівель, побудованих після іспанського завоювання Перу, виготовлені в іспанських традиціях з домішкою архітектури Інка; переважно в підрахунках Санта Клара та Сан-Блес. Спанісари приймали споруду старого міста Інка, будують на місці храмів Інка - храмів, на місці палаців - житла для підкорників. У колоніальному періоді Куско було процвіте місто через сільське господарство, видобуток і торгівля з Іспанією. Багато храмів і монастирів були побудовані, а також собор, університет і архієпископська. Нерідко іспанські конструкції розташовувалися в районі і були навіть побудовані безпосередньо на масивних кам'яних стінах, побудованих Інкою.

Будівля префекту, де мешкали Франциско П'єрро, пізніше додали до місцевих муніципалітетів. У особняку де Арінас жив Гонзало Пісарро. В будинку No 55 в Піазза Сан-Франциско мешкав монаховий клапан і його брат. На підтримку сходів прикріпили чотири шари зброї, на одному з них був девіз: «Відвідувача до мене, яка влада не дасть». На вул. Кока, 46, в будинку Сен'єра Антоніо Муніїз Кастро, відомий історик Inca Garcilaso de la Vega раніше жив.
Це трохи історії, щоб представити область. (Ви знаєте, куди йде мова) Тексти пісень, а це означає: І тепер я хочу розмістити деякі фотографії себе з деякими коментарями!

Після прибуття я активно закачував чай з листя кока і відправляю в центр для фото полювання. Висота в місті становить 3500-3600 метрів, тому всі рухи вимірюються і повільніше.
Пох. Си. Коли Я зробив, терпіння.

Ми залишаємо за собою готель і поїдемо до центру, на шляху ми дивимося на місцеву аудиторію. О, як добре вони знаходяться в свіжому повітрі без будь-яких комп'ютерів.

Можливо, хтось запам'ятовує назву гри. ?

Я шукав точку, щоб кинути м'яч, щоб він міг зробити якомога більше рулонів.

У центральній площі деякі розваги з залученням місцевих мешканців. Що я не розумію, тому що я не говорю іспанською

Одна з гілок центральної площі

Ви можете просто відпочити і дихати неповні груди.)

доб.

Центральна площа

там

Це вулиці я люблю... вони там, де все життя відбувається.

Відомі кладки.

Закрити Якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити, як добре підходять камені.

711883

Ще один кут.

Повернутися до центру в пошуках ресторану, оскільки DR неминуче наближається.

Всі ресторани в центрі на другому поверсі, балкони чудові види!

В цілому, після короткого пошуку я знаходжу підходящу установу і як мені снився замовити саму поросяту на святкову вечерю.
На наступній фото я покажу вам те, що він виглядає як після термічної обробки, так що якщо є непристойними або моральними, закривати очі і прокручувати через ці фотографії !!!

р.

Це його.

І тепер для нервів.

Ну, незалежно від того, що ви думаєте, що ви обдурили.

Що вона, свиня. А як у спільних людей кияни !!! Смакує як кролик або мускатрія, але не жирне м'ясо на всіх смаках. Якщо ви не думаєте про моральну сторону дуже добре. Я хочу сказати смачно! Так ДР не був Я все ще в місті з фотографіями місцевого кольору!

Чому вона виглядає як Коломбо від відомого старого серіалу?

Але ці милі дівчата роблять хороші гроші на фотосесії

Але ця дівчина більше не дівчина, і можливо вона залишається в душі.

Так, взявши багато їжі і з'їсти кую, пробачте імператора, що ви скажете, втомився але задоволений Я їду в готель, тому що завтра рано сходження і відправлення в втрачене місто Мачу-Пікчу.
П.С. На вул. близько +7

Наступного дня ми їдемо до залізничного вокзалу, який візьме нас на Мачу Пиччу. Дорога на вітер і важко, але погляди просто фантастичні. Так давайте ходити і дивитися.

29974

Натюрморт

Натюрморт

Сели на шляху

, Україна

Натюрморт

На платформі.

Це те, як ви можете фотографії вашого поїзда.

Габаритний зображення

Натюрморт

Натюрморт

Натюрморт

Після двох годин на поїзді, при заїзді в місто Агуас, вони відразу проходять через місцевий ринок і на автобусі, який вже піднімається безпосередньо до втраченого міста.

Кілька більше фотографій міста, до речі, ви можете отримати тут залізницею.

Натюрморт

напляскване

Габаритний зображення

Далі беремо автобус до вершини пентезіну і трохи приступаємо.

І ми маємо чудовий вид на місто.

р.

Побудований Пакуреком як імперський резиденція, а також для визнання його імені в історії, Мачу Пиччу був третім місцем проживання. За своїм скромним розміром Мачу Пікчу не може вимагати роль великого міста - це не більше 200 будівель. Це переважно храми, резиденції, склади та інші приміщення для суспільних потреб. Більшість з них виготовляються з добре обробленого каменю, щільно прикріплюється до кожної іншої пластини. Вважають, що до 1,200 людей жили і навколо нього, які поклонилися сонцем, підіймали на терасах.

Більше 400 років місто було забуте і було у дезоляції. 24 липня 1911 р. професор Хірам Бінгем. Коли він отримав тут, супроводжуючи державно-відповідним блоком безпеки і місцевим провідником, він знайшов селян, що живуть там. Вони сказали, що він жив там «без небажаних відвідувачів, посадових осіб, які набирають «волонтери» або податкові колектори». Крім того, тут вже побували любителі пам'яток, які залишили свої імена, вписані вугіллям на стінах граніту.

Machu Picchu має дуже чітку структуру. На південному сході вгадується комплекс палацових будівель. Камені, з яких вони побудовані так ретельно обробляється, що безпечно сказати, що вони не були побудовані майстрами, які складали інші споруди. Вони, ймовірно, використовуються як житлові будинки і дворяни.

доб.

Іспанські конкістадори ніколи не досягли Маку Пікчу. Це місто не руйнувалося. Ми не знаємо призначення його будівництва, ані кількості мешканців, ані навіть її справжнє ім’я.

Американські дослідники Річард Бургер і Луки Салазар Ялського університету, на основі матеріалів іспанського літопису XVI ст., запропонували, що це був зимовий резиденція Пакурець. Влітку під час дощового сезону, напевно, не залишилося більше 200 осіб. Пізніше, після розпаду імперії Інка, місто втратило своє значення, а жителі залишили його назавжди.

Натюрморт

докладніше. Це життєздатність, яка багато людей, але місце вмирає.

Це позитивні пенсіонери, які їздить по всьому світу.

Р

Також присутні молоді люди.

Міні група. один довідник одного туриста. найкращий варіант

І це дівчина, я думаю, є найкращою моделлю.

Ви можете просто сидіти, споглядати і подавати на деякі дуже сильні енергоносії...

Я шукаю вас на острові Пасха, де вони знайшли миру і тихого.

р.

Це так звані сади. З'їсти, що місцеві жителі, крім Куі щось було потрібно, щоб виростити на цих дорогах овочі та фрукти.

р.

Ну, це! на шляху назад з п'ятою англійською мовою на поїзді, але це зовсім інша і не цікава історія.

Я хочу розповісти вам трохи про Сантьяго, чилі, безпеку в Південній Америці.
І, звичайно, багато знімків з острова Пасхи.
Дякую за вашу увагу, я сподіваю всіх зацікавлених.

Джерело: