421
Долина нарзанов
Місце дуже цікаве і незвичайне. Ви йдете на покинутий СРСР. Є 11 знімків. Якщо ви хочете розбити його або ні. Я вирішив знайти Кісловодську обсерваторію. Люди часто слухають там. Як я гірший? Я хочу. Я знайшов його. Місце дуже невизнане. Все в пилі я не можу, але трохи далі є цікаве місце, яке виходить з дуже долини. Так я вирішив поставити колеса там. Я також хотів би те, що я залишила Ставропольську територію, отримав на Карачаї-Черкессію, і знайшов себе в Кабардино-Болкарії, хоча це здається на іншу сторону. Це верхній вигляд.
Р
Це дивовижне поєднання рослинності. Не дивно, але мені сподобалося.
Коли ви їдете в парк, ви побачите замок, як це. Все покинутий, але люди живуть там. Є лісове господарство
81273
Я забув, щоб попередити вас. Майбе це баян. Я не шукаю їсти або ні. Місце оточене горами. Красивий і величний.
Головне джерело, розташоване прямо на землі метр з річки і просто накривається камінням. У вас є багато заліза. Вода збирається з каштанами, дайте на хвилину. Найвища кількість мінеральних речовин. Я ніколи не смакував краще води. Хоча смак і колір...
Ось місцеві гори.
Вони є. Я гірський манек і це його.
Це прості дороги. Ми втратили їх. Можливо, це те, чому вони кладуть мене.
І джерела. Вони всюди. Місце обґрунтовує свою назву долини Нарзанів. Міст над річкою - шматки листового заліза на колодах. Іноді такі містки краще перехрестити річку.
Небо. Ось вам так близько до нього, повітря чистий і просто п'яний
Джерело:
Р
Це дивовижне поєднання рослинності. Не дивно, але мені сподобалося.
Коли ви їдете в парк, ви побачите замок, як це. Все покинутий, але люди живуть там. Є лісове господарство
81273
Я забув, щоб попередити вас. Майбе це баян. Я не шукаю їсти або ні. Місце оточене горами. Красивий і величний.
Головне джерело, розташоване прямо на землі метр з річки і просто накривається камінням. У вас є багато заліза. Вода збирається з каштанами, дайте на хвилину. Найвища кількість мінеральних речовин. Я ніколи не смакував краще води. Хоча смак і колір...
Ось місцеві гори.
Вони є. Я гірський манек і це його.
Це прості дороги. Ми втратили їх. Можливо, це те, чому вони кладуть мене.
І джерела. Вони всюди. Місце обґрунтовує свою назву долини Нарзанів. Міст над річкою - шматки листового заліза на колодах. Іноді такі містки краще перехрестити річку.
Небо. Ось вам так близько до нього, повітря чистий і просто п'яний
Джерело: