Дитячі ліжка

Діти ростуть, і це просто весело. Але, незважаючи на те, що вони поливають і навіть іноді запліднюють.

Так мій борець виріс на 4 роки і дитячий реберця з довжиною до метра або двадцять став не пологічно збитий – ви не можете розтягувати руки, що тут «займається»?

ЧИ. Перший особистий пост. курка сміливо, але потім, поки ви чекати, буде 40 фотографії.

719651

Я пішов з дружиною кілька меблевих центрів, і прийшов до висновку – потрібно зібрати ліжко самостійно. Ми не знайшли одного, що відповідає нашим вимогам:

1) без ДСП і МДФ, тільки масив деревини, плюс трохи фанери. Натюрморт для дитини. У мене є генетична довіра.
2) Боретика повинна бути! Нехай маленька, але не варто, інакше дитина випадає з ліжка в ніч - перевірте на ніч у родичів.
(3) Розмір – не менше 160х70, не більше 190х80 – продиктовано розмірами наявного місця та загальним почуттям.
(4) У нижній частині повинні бути ящики. Квартира є однокімнатною - це буде неправильно, якщо так багато місця було зроблено.
5) Ціна - не більше 20 000 рублів з гарним ортопедичним матрацом

Дивитися всі сортування розкладних диванів, ребер, диванів, тачтів ...
Ніжна ДСП, або дошка без боків і з фіксованим матрацом неперевершеного девіла, або ящики крихітні або без них взагалі, або вони варто багато, і все ще щось не зовсім. Ніщо було обрано.

Я пішов на добре відомий білий і зелений магазин і купив: меблеві щити, алюмінієві кути, гвинти різної довжини, колеса для коробок, добре, для дрібних речей - наждачний папір, деякі дрилі, які були відсутні в господарстві.

В кінці він розрахував, що ліжко повністю вартість 8500 рублів плюс матрац купив хороший кокосовий бір на 7500 рублів. Ось 16,000.
01 мар Ось стартовий матеріал. Основа решітки вирішила не входити – він купив готовий на 1600 рублів в інтернет-магазині, де на замовлення матраца. Можна зробити з листом фанери, заощаджуючи ~ 1000 рублів. Розмір основи і матраца 180х80 см. У вас буде королівське ліжко для маленького вбрання!

02 марка.

03 мар Ретельно пропилюється. Важко тримати лінію з лобзиком, але я спробував. Місце зрізу ущільнено паперовою стрічкою, щоб волокна були менш підйомними, відповідно до порад, які я прочитав відразу, на ЯП. Перевірити, це допомагає.

Габаритний зображення

04 Правда, шотландський швидко вибігається і продовжуємо різати без неї. Головне - не вирізати калі! й

05 мар Активно використовуються домішки для малювання складних форм.
Це на лицьовій стороні - пригнічення так, щоб маленька лазня сама. І зручно сидіти на краю ліжка в цьому місці.

6 хв О, як! До пилки він був одним великим щитом 200x60x2.8 см.

07 Перемістити на, вирізати кути. Вони були 2 м, і мені потрібно 180 см. Вирізати 20 см від кожного.

08 мар Я копав отвори, я не забув цинку, або, хоча я не думаю, що це там, все буде під шнеком.

р.

09 Твістинг. Це всередині переднього боковина. Цей кут буде основою для матраца. Спочатку викручують на 4 гвинти, потім думали і викручують ще 4 за надійність. Хоча це здавалося б, бути міцним ... але так як гвинти, придбані за допомогою резерву - не житт... )

10 Номер смерті. Я поклав все на мій бік, як це повинно бути. До тих пір, поки нічого не закручується, ви будете розсипатися. У цьому стані я почав забирати отвори і скручуючи щити. Для прямості кутів був Великий Арос і відмінно прямокутний матрац.

10 хв Я збираю себе перекручувати з меблями стяжки. Для чого я купив спеціальну бурю - прохолодну річ, вона врятувала мене багато часу.

Габаритний зображення

12 Перший просіяний отвір.

13 Перші стяжки в отвір.

, Україна

14 мар А потім те ж саме - не фото. В результаті є повністю закручене ліжко.

доб.

15 Я встановив ліжко до призначеного місця і поставте матрац всередині. Все надійне - не скрипка, а не трагелінг.

Панель в нижній частині просто кладемо в своє майбутнє місце, щоб не заважати і так, отвір заблокувати.
У цьому стані дитина скидається на тиждень, тому що в будні дні немає часу на навчання. І протягом тижня був один суглоб. Сплячий без наголовки некомфортний тому:

Уві сні дитина може перевернутися і, піднявши голову над подушкою, опускивши її на боці - вона невисока, всього 10 см. Любомир не купить, але трохи приємна. теоретично, подушка може випастися, знизившись на цю сторону (це, однак, не було) з такою низькою стороною і без наголовки - досить незручно спати, лежачи на столі. Я лежав і відчував його відразу.

16 Так я пішов в знаменитий магазин знову і купив 2 більш дрібних меблевих щитів на головку. І побачив їх, як це. Найбільший - спина, дві ідентичні менші боковини, найменші - обрізка.

17 мар Починався вступити в форму головки.

18 років Це спина. Випиляти половину, потім відтворити іншу половину, для симетрії.

р.

19 мар Ох, а потім постраждав з цим місцем і з наждачним папером.

20 хв У боковині спинки я відвертаю вікно. Тексти пісень, а це означає: Це більш технічний, ніж краса - У мене є кріплення на боці ліжка.

21 Сила у ванній кімнаті. Моя дружина, любов мого життя, stoally endured a new декоративне покриття Все, що було в ванній кімнаті, чудовий ароматний ялиновий пил.

, м. Київ

22 мар Використовуються накладні засоби для викривлення вигнутих ліній.

23 знову. Не можна покласти Фобос в грунт, тут потрібна точність!!!

24 Вішалка.

до 1 2 3 4 5+

25 мар Всередині вікна не свердлиться. Отвор свердлився знизу вгору свердлом, але місце під капелюшкою меблевого стяжки довелося перекручувати вручну. Добре дерево м'яке, не так складно.

26 Як це. Коли я був живописом, я дуже сподобалося ці зав'язки. В реальності не так милий, але дитина любить, виконує свої функції. Дитина грає перед сном - бере притулок з панеллю і дивиться в бічне вікно - щасливий, його "будиночка".

27 мар По-перше. По завершенню роботи було перенесено на інший тиждень, до наступних вихідних.

28 мар Наступні вихідні - це час, щоб зробити ніжки і ящики. Я взяв обрізку з торцевої панелі, ~19 см широкий.

29 мар Він бачив ці ноги.

3769895

30 хв Ось де починається міфізм, то поясню. Я бачив кути до ніг.

31 мар Саме так вони будуть стояти і кріпляться до ліжка в куточках.

32 кв.м. Ступні в місці.
Чому я вибрав такий дивний метод прикріплення ніг – не знаю. Питання «Чому так?» попросили мене всіх, кому я пізніше продемонстрував моє створення. Чому я не закрутив їх на довгих шурупах - це загадка для мене. Я думаю, що рівень сусіда 80 дивний відправив мене деяку шкоду. Дуже дивний технічний розв’язок.

Я не маю слів, товарів. Я не думав про шурупи для другого – так це те, як це таке, на кутах.

33 Переміщення. Нижня половина переднього боковина – яку ми просто доставимо до ліжка 2 тижні тому – пропилюється навпіл.
З двох аркушів фанери (12-міліметра) вирізаються боковини і дни двох коробок.
Все, що кладеться разом для чіткості.

34 кв.м. Так, я люблю кути.
Сила і свердлити їх у ванній кімнаті.
Моя дружина, любов мого життя, stoally endured a new декоративне покриття Все, що було в ванній кімнаті, чудовий, першокласний алюмінієвий пил. Дуже добре, що минулого тижня вдалося мити ванну з дерева пилу, інакше алюміній не буде виглядати так ефектно.

р.

35 Напляскване.

3610Р. 4200Р. Встановлення коліс

37 хв Намагайтеся без фасадів. Вони добре приводять, незважаючи на те, що вони повинні приїхати з лінолею до килима. Навантаження коробок повним - все одно приводять легко. Діаметр колеса 4.5 см

38 хв Як каже автоботаніст, підвісимо двері фасадів.

39 хв Доброго дня!

ПС. За лаштунками залишилися найскладніша частина роботи – шліфування гострих кутів і країв з наждачним папером. Спочатку грубо, потім менше.
Ця робота, на жаль, я не здогадувався витрачати у ванній кімнаті, і зробив на сміття. В кінці з'явився шар тирси тонкої деревини. І запах!!! DSC знаходиться в вашому будинку. Через півгодини я промив сходи.

По-перше, я знаю, що це буде пилососом – різання деревини та кутів, а шліфування буде передано в дачу. Непристойно, для цього, це не життєздатність принести весь матеріал. Миття було нудно, особливо у ванній кімнаті. Не робити це!

Враховуючи досить хороший матрац.
І три дні від 3-5 годин роботи. (Я працюю в суботах і відпочивають на неділях)

Якщо ви думаєте, перш за все, і не навпаки, як я зробив.

І вирізати фанери і щити краще замовити в магазині. У магазині, де я купив, є така послуга - 30 рублів, швидко, ідеально рівні і точно за розміром. Я не зроблю, тому що ви є джерком, ви повинні з'ясувати точний розмір всіх деталей, які вам потрібні, а потім перейти до магазину. І я спочатку оцінив приблизно, і після покупки почали розрахувати міліметри з сантиметрами.

Про це повідомляємо. й

Джерело: