Постачання або як слов'ян пішов за гармату

Після перегляду і читання оповідань в Інтернеті про різні неадекватності навколо нас в житті, плюс календар Майя не оптимістичний, я нарешті вирішив отримати ліцензію гармати. Сама пост буде спрямована на тих людей, які зацікавлені в ньому, але через свою природну лазію або страх, що ця подія дуже складна і складна для тих, хто не соромиться і відкладає поїздку до ФРА (Ліцензування і переадресація відділів)
По суті, не все складніше і страшно, як це може здаватися.
Що потрібно для отримання дозволу на зброю:

1,1 км Фотокопія цивільного паспорта (сторінка з фото та посвідкою на проживання),
2. Медичний сертифікат 046-1 (з відмітками нарколога і психіатристів),
3. У Отримання оплати одноразових платежів
4. Фото 3х4 (2 штуки на матовий папір),
5. Умань Звіт районного інспектора з перевірки умов зберігання зброї на місці проживання (металева коробка, сейф для зберігання зброї)
5.1.00 р. Не дивлячись на те, що ви вже повинні мати сейф.
6. Жнівень Заява громадянина.
7. Про нас Скопіюйте та оригінальний сертифікат або довідку про навчання в правилах безпечного поводження з зброєю

Тепер на предметах:
Фотокопії в результаті, я зробив трохи більше, фактична сторінка паспорта з фото і посвідкою на проживання, свідоцтво про школу, де я навчався і пройшов іспит з питань обробки зброї, сертифікат (сертифікат) проходження іспиту і документа, який я взяв участь в курсах.
Медичний сертифікат, цей документ був дуже простий у отриманні, що робить його трохи сумним (у честі він стає дуже сумним), я отримав медичний сертифікат в тому ж місці, де кілька років тому я зробив свідоцтво про поліцію трафіку, в платній клініці на Тверській, я не буду ставити адресу, щоб не розглянути рекламу. Займав мені 7 хвилин, щоб отримати цей важливий документ. Два лікарі перевірили мене, попросив мене повторити всі різновиди різних цитування, чому потім бігти до дверей, потім перевірили моє бачення і книгу з кольоровими фотографіями, для того, щоб побачити, чи був кольоровийсліпий. Я успішно завершила цей квест. Хто був другий лікар я не розумію, він подивився на мене, написав щось на картці і відправив до реєстру, де я дав сертифікат, що я був добре.
Я скажу собі, чесно пропущена медицина двічі, коли потрібно було отримати сертифікат на Gaia, але це геморой, 1 день психіатрист, ще один день медикаментозний дозатор, і вони розташовані в різних місцях і працюють на різні дні, плюс ще 1 день (чому здається, що тільки в середах, добре, все для людини) сама медична комісія в районній клініці. Для останнього часу я більш комфортний, що робить все на одному місці, навіть якщо це за гроші.
При отриманні оплати комісій, це останній елемент квесту, вони будуть надані Вам після отримання всіх документів з вас, заповнення заявок на основі кількості зброї, які потрібно запитати.
Я думаю, що нам потрібно 4 замість 2. Але я не пам'ятаю.
Це як виявилося, щоб бути найважчим Quest:

Я зловив мій районний офіцер за 5 днів поспіль, і я половив його TWICE, але з неперевершеності я прийшов до нього непідготовлений. Я зловив його з папірами в сейфі, щоб не турбувати цього важливого чоловіка, щоб відвідати свою квартиру. І ось я переповнював його, перший раз, і це не було легко, тому що режим роботи з клієнтами, населення, вони мають від 18 oo до 20 oo, але нереально знайти його в УКП. Так я знайшов це, я запитаю вам, щоб написати звіт про те, що я все так добре, купив все, приготував все. А потім вони відкрили секрет мені, звіт виходить, щоб прийняти до ОЛРР і тільки потім до району, в цілому, ви пройдете фіброми, пройдете меркандіз. Я не знаю про вашу роботу, але моя робота в вівторок і четвер, і ще два дні, щоб зловити офіцера поліції. Ось трохи.
Трохи про сейф, парадоксально, сейф на 2 гармати і пістолетний відсік, не дуже дорогий, тільки близько 3200 рублів.
Курси, тут я думав, що це буде SAD, але вона також виявилася дуже простою, яка була підписана на телефоні.
У понеділок за 16 годин, 4 годин ми сказали, що і як, я дивився, спалений мисливців спліт і одяг. На курсах запропоновано купити книгу з питаннями та відповідями на іспит, ціна питання становить 100 рублів. У вівторок, 10 ранку, вони застосували теоретичний іспит, навчають всю ніч (прочитати і запам’ятати правильні відповіді), 1 помилка може бути виконана для 10 питань. У середу було зйомний іспит, перш за все вчить теорії, потім з'явився зйомки маргуліну і сага в суміші. Якщо ваші руки не виростуть з вашого дупа і ви знаєте, як слухати те, що ви сказали, це не проблема, щоб відмовитися. Вартість курсів складає 6000 рублів.
А тепер я можу перейти до OLRA, що я мав з собою.
Пленти фотокопій, свідоцтво про медичну допомогу, сертифікат, навчальний документ, звіт, фотографії
Після чого ви отримуєте чеки на оплату ліцензій і почекайте 20 днів.
В цілому, це було 6 днів, щоб відвідати цю акцію, але я був на канікулах. Але я нічого не знаю, як це зробити правильно, а пояснення в ALRR не дуже чіткі, інакше я б не мав такого суглоба з дільницею.
Я сподіваюся, що це opus допоможе іншим вирішити.
Ви можете почистити все зараз, але будь ласка, не курка занадто жорсткий, перший раз в будь-який час.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное