День майстерності

Я мав дуже продуктивний день. На щастя, всі необхідні матеріали та інструменти були доступні. Я хотів зробити щось нове. Трохи від вашого стилю.
25 фотографії

Ось ми йдемо.
У нас є термообробна смуга сталі 95X18 (важкість 58-59HRC). Намалюйте ескіз на папері і виріжте візерунок.

Переносимо візерунок на метал і нарізаємо болгарський контур.

Далі на стрічковій шліфувальній машині (подрібнювач) виводимо контур більш точно.

доб.2

Після цього робимо фаски в області майбутнього крою з звичайним шліфуванням кола. Це необхідно для того, щоб з подальшими спусками інструмент не зношується на гострому краю.

На пл. фанери розтягуйте наждачним папером з зернам П50 і попередньо виводять спуски. Добре, в той же час, трохи тонкий лезо до кінчика, тому що він задуманий як точка краплі.

Тепер назад до болгарки, і ми надягаємо плоскі спуски по обидва боки. Дивіться симетрію акуратно.

19

Ми отримуємо край практично готовий.

Ми змінюємо стрічку до дрібнозернистого і закінчуємо клином. Після стрічки 240grit ми отримуємо продукт якомога ближче до готової. Зняття базового очищення. Тепер виснажлива і трудомістка робота - шліфування вручну. Ось вихідний матеріал.

р.

Вид з вище - це бажана краплина:

Час мокрої еліотанії на нозі і я видихаю на наждачі 2000 гр. Тепер полір. Перша алмазна паста 1 мікрон

Потім оксид заліза і оксид алюмінію. Прийміть блиск (хоча через щітку, я не щасливий з результатом). Я послав її пізніше.

Візьміть шматок бронзи.

Поза «Ложки»

Видаліть стрибки з начинкою. Ми збираємось регулювати канавку в болстері до розміру хвоста. Наклеюємо її поніжками і заповнюємо її супер клеєм.

р.

За планом я люблю пару горщиків. Вирізати їх з латунь і електробрелоку (карткова дошка, просочена спеціальною смолою)

Накладаємо на латунь, змащуємо суперклеєм і щіпкою по обидва боки (це пристрій для цього, але зручніше для мене, щоб взяти два пропорції).

В той час як клей висихає, ми готуємо гілку. Ми використовуємо переріз дуба. Хочу сказати, що бар незвичайний. Зареєстрований полімерним смолою під вакуумом, тому після обробки він не вимагає подальшого захисту від вологи. Це називається стабілізованим деревом.
Ми позначаємо місце на брусі під хвостом і просвердлюємо канавку. Головне тут не розбити свердло всередині дерева, інакше дуже складно витягнути.

, Україна

Змішайте поліефірну смолу, закладіть паз в брус і вставте хвіст. Ми затискаємо в редукторі. Так я приймав пікіфу і відвертив пляшки рифу, поки я чекав на смолу, щоб бути полімеризовані.

Ми рухаємо контури візерунка до заготовки.

Обробляється на болгарці і отримуємо:

Ми свердлимо отвір і приклеюємо трубку в. Звертаємо вашу увагу на те, що в такому випадку не вдасться її розкачати. Дерево знаходиться в кінці розділу і може розбити.
Рукоятки з файлом.

Потім подрібніть наждачним папером, послідовно зменшуючи зерно: P120, P240, P400, P600. Тепер можна відшліфувати. Коло ламається, особливо для деревини, щоб не змащувати ручку. Білий паста, оксид алюмінію.

Після полірування, плетемо шкіряні шнурки в 4 хвости. Виявляється, щоб бути круглим, запускати в темний отвір. Ми отримали це.

З іншого боку:

Підсумок:

Всі Ви можете коментувати. Дякую за вашу увагу і терпіння.

р.

Джерело: