Узбекистан-Магалла і люди

В Ташкенті за останні два роки змінилося багато: ціни піднялися одна і половина разів, фотографія була заборонена в базарах, завод, який виготовляв свій улюблений сарбаський пивний, який я завжди називався тільки Starbucks, був закритий. На вулиці є більше копсів. На кожному в’їзді до метро є мінімум 4 осіб.
Tashkent є дуже великим містом. Терміни висотних будинків переходять на малоповерхові будинки приватних будинків і все це в межах міста.
23 фотографії
Авторизація

Р

У історичному центрі Хаста-Імама було затирання кранів і променів. Весь час я прокинув себе під кожним куполом мечеті і спробував його захопити з кожного можливого кута. Цього разу я просто оглянув його і очолював на більш цікаве місце, магалла. Поняття магали є досить стародавнім, це був певним підрозділом самоуправління в місті, громадою людей, що належать до мечеті. Згодом, особливо з приходом радянської влади, ця концепція була розмита і тепер цей термін відноситься до малоповерхового розвитку приватних будинків в межах міста.

Махалла поступово зникне, місто приєднується до своїх високоповерхових будинків, але є ще місця в Ташкенті, де можна побачити звичайні люди.

Саммонні стінки
Телеканали, з якими магалла вирізається тільки на перший погляд, здавалося б, це до першого дощу.
Починався дощ вночі. У Москві з таких дощів пливуть в центрі міста і Шойгу, знаходилися з вертольота до Твер, заощаджує всіх. Великий задоволення!
Я не приділяв увагу відкритому запаленню душу. Часом не вистачало впоратися з потоком води.
На шляху до аеропорту, водій таксі перекинувся в невелике море на швидкості і нашої муфти. Але ми швидко дратуємо до іншого кінця шпинделя, тому не потрібні оари. Я зумів переконувати водія, що я не поспішав отримати на площині, і ми не купили більше, що ввечері.

Діти і періммон

Ось як зростає періммон.
Я ніколи не особисто бачив періммонове дерево. Для мене цей фрукт завжди був витягнутий з дерев'яних ящиків, укладених з помаранчевим папером.

Р

Ви можете зареєструвати будь-який рік тут, 1980 або 2012 рік. Тільки номер автомобіля дає правильну дату.

Люди Ташкента залишаються незмінними, тому це дуже чуйні і добрі люди. Моя бабуся не говорила з російською мовою дуже добре, але вона попросила мене пити чай.
Я запросила до дому в Бухарі. Просто відвідайте.

Діти Махалли.

По суті, влада заборонила фотографію в базарах.
Чому? Не знаю! Вони повинні боятися терористів.
Підсумок покритий плакатами, що випускаються під пильність. Постери не мають талантів у виконанні та завдати шкоди. Коли ви бачите їх, ви не хочете бути пильним.

У базарі продавці не займають окреме місце. Вони торгують від основного ринку.

Торговий дилер A tortilla.

Останній раз Я пішов в Самарканд таксі - nexia. 1 час. Ціна питання склала 22 тис. грн. Цього разу тестували Ташкент-Самарканд швидкісний поїзд. Якісні засоби перевезення. Ціна питання задньої і застою становить близько 112 тис. грн. Порівняно з таксі, дуже дорого.
Я не говорю про комфорт, я був особисто нудним. Але це тільки тому, що день перед поїздкою я поганий і кинувся в ванній все ввечері. Поїзд залишає Ташкент 8, а в 10 ви вже в Самарканді.
Заходи безпеки на залізничних станціях більш суворі. Я відразу пам'ятав фільм Big jackpot, коли Doug "Head" і cousin Avi спробували піти на підземний матч, і вони сповільнилися в кожному кутку і просили запрошення. :)
Я хотів би сказати, "Ми ніколи не повинні
Ми будемо жити!

Габаритний зображення

Як виявилося, Самарканд має велику діаспору Tajik, а також мав велику російську до.

Найкращий час для поїздки в Узбекистан - весна і осінь.

У Самарканді Магалла життя більш різноманітна.

12342345

Стара людина очищає листя.

Хтось з продажу лейпкалар :-

р.

Хтось катує дітей і дерево вниз по вулиці.

Я не ходив в цей час.

Дві труси сидять там і дивляться на третій плавці.

Деякі візерунки.

Деякі візерунки (останній)
Трохи від мене особисто (Rustam2000)

Подумайте про 1941 рік. Мусковіти евакуйовані, а не тільки Мусковіти. Центральна Азія. Азія приймала їх. Я згорнувся і прогрівав. Може бути, ми повертаємо цю борг.

92357034

Джерело: