16 зображень
Сьогодні в Малгобеку перемішали бункер Гітлера imaratysh. Вони собі день до того, як були взяті на я..., я маю на увазі, для jo ..., в короткий час, просто взяв. Одне, однак, кинув себе, але інші докладно про те, як і де вони жили.
Ви не можете жити в готелі, прямо? Потрібні отвори. Розкажіть про це отвір.
Почнемо, говорячи, що я дивний idiot. До 2 a.m. вчора захоплено займаюся терапією, хоча я розумію, що неділя довге сон не гарантує. Ну, я не отримую достатньо сну. Рано вранці підібрали і відправили до Малгобека. Затримані бандиси розповіли, де вони мали лай і довелося його почистити. Я думаю, що екскурсія буде цікавим для вас, прямо?
Ну, є така непристойна будівля на околиці Малгобека - це віконний магазин:
Нормальна будівля дороги. Не дивно.
І навіть подвір'я абсолютно незламна.
І є, звичайно, гараж. А в гаражі є спостереження піт. Звичайний огляд піт:
Ви бачите квадратну нішу праворуч? Ось тут з причини. Це вхід бункера. Усередині, замітка (ліворуч) бетонний блок. Це насправді двері на електроджек:
р.
Внутрішній вигляд:
Всередині, як ви помітили, є вимикачі та розетки. Це досить комфортний норк. Стіни, підлоги і стелі об'єднуються теплоізоляцією і дошками:
Полиці, побутовий щит:
Кухня в кутку - електрична плита, крупа, електрочайник і все це.
І, звичайно, аварійний вихід. Час стрибати на море. Напівметрові бетонні двері просто не можуть стояти курку стопи. Тому запасний тунель для польоту не зайвий:
Спальня, звичайно, вже перемішувалася бомбардувальниками, але тут вони скидали:
Ліві полиці:
Прямі полки:
Пластикові меблі. Ви не можете просто перетягнути інкогерент в вузьке отвір. Але пластик в таких умовах не гірше:
9096075
Холодильник, звичайно. Я не знаю. Розмір його, хоча невеликі, але в «дверному шляху» не пройде:
Підлоги виготовляються просто - утеплення кладуть на грунт і дошки.
Ну, коротко, ви повинні зробити фотографії швидко і випадковим чином з спалахом. вибухові речовини знежирені все, тому темрява чорна. Рат. Муд.
Але сам бункер дуже розумний. Також є вимушена вентиляція і електрика. Ви можете побачити інженерію.
Якщо ви хочете розпочати бізнес, немає капіталу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І тут будується бункер, поверх виробничих потужностей. Це добре для imaratysh – гроші інвестуються, приносить повністю юридичний дохід, і є місце, щоб жити в незаконному положенні. І власник бізнесу тільки в підсумку усвідомлює, що він не майстер всіх. Він просто фінансовий раб. Але це занадто пізно - немає повороту назад.
У бункері багато зброї і боєприпасів. Не витяжувалися два потужних ІДЕ (одна була в бункері, інші приховані в кімнаті) У наступному пості я розповім і покажу, як був знищений бункер за допомогою цих ІДЕ.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Джерело: