У степах майстра і Маргарита

Я отримав тут ще одну прогулянку в Москві, в Булгаковських місцях. І як кажуть, що це не важливо. Ви завжди робите все влітку? Що це?
Я думав, щоб покласти голову і вітер, більше і більше, проникла її через вуха. Руки фінчі, але як про безкамери? Я не можу це зробити без нього.
Так, ми почали від Тверського бульвару від будинку Грибойдова (як це було в романі), Але в реальному житті, як видно, будинок все ще стоїть.
Сьогодні це Горький літературний інститут. Булгаков згадував в романі пам'ятник відомого поета Олександра Івановича Житомирського, який був відомий тільки для отруєного хірургом. В реальності перед будинком є пам'ятник Герцену. Схрегон другого свіжості не буває, — навчає московських рестораторів Воланд. Я думаю, що я хотів би знати, що у нас є друга свіжість.
Головна

«Ведуться в руках розсмоктування, порушуючи жовті квіти. Девіл знає своє ім'я, але вони вперше з'являються в Москві. І ці квіти витримали дуже чітко на своєму чорному весняному гербі.
(Маргарита мала Мімоса в руках.)
Вона носила жовті квіти! Не гарний колір. Повернулася з Тверської до алеї, а потім перевернулася. ?

Опис знайомства Маргарита з майстром збігається з знайомствою письменника з дружиною. І ось ми йдемо на це іконове місце.

По дорозі, перед нами є ще одне смішне місце, проте не пов'язане з романом. І назвав цей будинок "Під спідницею" і дуже непристойний жарт. Тут на цій вежі в 30-х роках була величезна (Церетелі заздрили) статуя балерини з високою міцною ніжкою. І коли вона впав, вона нарешті була видалена.

Просто за цим будиночком нам потрібна алея. Де знаходиться не менш цікавий будинок. У 1913 р. у Великому Гнездніковському провулку, русифікованому німецькому Ернст-Рард-Карльовичу Нірнсей побудував свій 10-поверховий будинок. У цей час був перший московський хмарочос. У 20-х роках тут було відновлено оглядовий майданчик, а один відчайдушний клоун навіть був відомий, завдяки знаменитому покрівлі - він став в руках дуже довго, тримаючи на барі. У підвалі цього будинку були такі відомі театри по всій Москві, як Батаре, театр Риму.

Вона дивилася на мене з сюрпризом, але раптом, і досить несподівано я зрозумів, що я любила цю жінку все моє життя!

Ніцца, це не так? І визнання королеви доказів, як говорить Генеральний прокурор СРСР Вишинський, який, до речі, також жив тут і був власником персонального ліфта з ліфтом, що забезпечує безпосередньо його квартиру. А також Рязанов вистрілив тут своє «Офісний роман».
Так, вони змогли зробити орендні будинки до революції. А тепер не менш важливі громадяни.

Мило для якості, але воно було занадто темним.

Залізно, з якоїсь причини, тут, що магазин avosek знаходиться, так як якщо символізує ... він буде носити ... минулий меч правосуддя.

«Маргарита Миколаївна не потребує грошей. Маргарита Миколаївна може купити все, що сподобалося. Коли вона одружилася на дев'ятнадцять років і потрапила в особняк, вона не відома щастя. ?

Тексти пісень, а це означає: І ми будемо бачити, якщо цей особняк був дійсно, що добре. Я. Автор не обдурив. І це дійсно нічого подібного. Після того, як будинок був побудований для мільйонера Сави Морозова. А тепер це прийом Міністерства закордонних справ Росії.

Р

«Хто, хто любить долати долю одного він любить. й
І ми рухаємось до Мансуровського провулку.

"Я зламаний, я набрид, і я хочу піти на підвал."
До нас це будинок, в підвалі якого жив Майстер. Чи будуть сучасні гламурні жінки розуміють Маргарет? Я не думаю.

Є ставок. Чому патріарх? Через те, що використовується три. Так само, пізніше, два ставки позбавлялися від, і назва залишилася. Поблизу знаходиться триходова вулиця.

У радянських часів ставками, звичайно, були названі Піонерський. Знак біля водойми попереджає, що ви не повинні говорити незнайомцям і це легко переконаний: алкогольний ранок, вимогливий (це було затребувано!) додати його невелику річ.

Тут гарне місце. Відхиляючись від мого дядька його радості, я йду на.

- Пошкоджено! - Я схопився на собинському тротварі.

І він, на подвір'ї, відразу вийшов назустріч.

Р

- hippopotamus, я думав.
Ще один булгаконоїд, подумав кот.
Насправді, з'ясуйте те, що він думав, але він зірвав.
Сама кішка зливається з навколишнім середовищем і на фото залишалася непристойною.

"Субернес не є в'язком, але відсутність породи", - сказав шафа в музеї.

4388062,00 Р

Натюрморт

«Чому приємно чути, що ти лікуєш, так помітно. Коти зазвичай розповіли “Ви” з якоїсь причини, хоча не кішка ніколи не п'яна броварня з ким-небудь, вона згадала, що дивиться на Behemoth, який супроводжував мене і приніс мені до музейного кафе.

Габаритний зображення

Після перемоги на кішки, і розумово, що я вже розмовлявся з ним, вона опинилася навколо квартири.

Габаритний зображення

Де, буквально, все позбавляється з міфізмом.

Натюрморт

більше

Ну, у них є туалет, як це.

І ось візуальний довідник, який потрібно захистити голову...

Подорож роману практично завершено.

І тут (до парафрейсу нашого президента трохи) вона злетіла.

П.С.
до Тексти пісень, а це означає: І я розповім вам, він посміхався, що ваш роман принесе вас сюрпризами.
до Він дуже сумний, майстер відповів.
до Ні, ні, це не сумно, - сказав Воланд, "не буде нічого страшного.

І, дійсно, були сюрпризи.
Булгаков написав «Майстер і Маргарита» на 12 років і, знаючи стан свого здоров’я, боявся, що він не встиг. Він замовив дружину, щоб дати половину комісійної винагороди першої особи, щоб принести квіти до могили. І що чоловік дійсно був.
Я взяв ці фотографії влітку, але нічого не змінилося.

З другої легенди, виправда Михайла Афанасьевича попросила Гоголя (і він був його ідолом) захопити його шматкою перевару. Так булгаковська дружина, що надходить до цвинтаря до свого чоловіка, колись побачив палю безхилого каміння і частини з пам'ятника. охоронець пояснив, що це фрагменти перетвореного пам'ятника Гоголу. Олена вирішила, що це було істинне прогнозування. Це був шматочок каменю з могили Гоголя, що накривав могилу Булгакова.

П.С. 2
На жаль, погода не збуджена до довгих прогулянок. Наступне місце буде тепліше.
Оздоблений.

Джерело: