Унікальний прохід по Північному морському шляху

На північному морському маршруті, перевезено газоперевізник з вантажем скрапленого природного газу. Зручна кришка танкера була забезпечена ядерними льодяниками Vaigach, 50-річною Перемоги та Росією Розатомфлоту. На борту газового перевізника, що входить до складу «Газпрому» маркетингу та торгівлі, становить близько 135,000 м3 скрапленого природного газу.
Унікальність роботи полягала в тому, що газ зріджений спочатку перевозився вздовж північного моря. Ширина газопереносця становить 45 метрів, що в листопаді може стати важкою для забезпечення електропроводки. Однак завдяки професійним діям екіпажів газопереносних і ядерно-потужних суден Росатомфлоту було здійснено унікальну операцію в рекордний час.

Завдяки двох «цейських пілотів» (керівники з ядерних суден), які провели так званий «OB RIVER» по маршруту РС, фото з цих рейсів впало в руки. Я думаю, що читачі будуть зацікавлені в тому, щоб побачити.

2,2 км Так, ось основні розміри газового носія OB RIVER:

3. У Неприємний зчитувач, я думаю, вже помітив, що з мосту поверхню моря видно лише з трьохсот метрів від лука корабля. Це, звичайно, значно ускладнює життя катерів газоносіїв при купанні в льоду. Але я зроблю бронювання прямо зараз - творці корабля взяли це в рахунок і надягають передні і задні камери:

4. У Щоб трохи представляти ці розміри газоперевізника (особа стоїть рівно в ДП (метрична площина судна, тобто в людській мові - на лінії, що діляться судном навпіл)):

5. Умань І ось якор, який повинен тримати цю машину (це запас):

637234

6. Жнівень І в колясці можна розмістити весь ринок часу формування капіталізму в Росії:

7. Про нас На відміну від басейну:

8. У Ось льодяник попереду:

9. Навігація А коли ти підійшов лід і другий:

10. На місті газового перевізника відразу ж стали натовпом:

11. Я ніколи не бачив такого льоду до:

12. Помічник капітана газового носія, пілота льоду, який курсував Північний морський маршрут протягом 20 років і знає всю ворожість навігації в цих високих широтах, а також можливість льодових стрілок попереду, в першу чергу.

13.00 р. У той час як капітан інструктує старшого катеру, юніори навігатор подумають себе: "І де я пішов!??" ! ?

14. А ось стаж цієї ядерної машини так близько! ?

Унікальний прохід по Північному морському шляху р.

15.00 р. Але вона почала затемнити, льодовики викреслилилилися в правому порядку. І як вони завжди кіз. Не прогуляйтеся прямо!

Унікальний прохід по Північному морському шляху км

16.00 р. Це право, зліва, прямо!

17.00 р. Ніч такий чорний, як кіптява, а потім сніг впав, що світильники точкового світла навряд чи світло спосіб:

18 років Тільки на радарах, які світяться зеленими, і сподіваються, в такому видимості. Ось вид мосту вночі:

19.00 р. Але Арктика не буде Арктики, якщо вона не могла здивувати і радувати своїх гостей красивими:

20. Що ми називаємо Північні вогні називають Аврора.

21.

Унікальний прохід по Північному морському шляху р.

22. І навіть атомний герой «Вайгач» в цьому моменті здається досить іграшкам:

23. Але всі хороші речі надходять до кінця, залишаючи деякі теплі в душі моряків, що перетинають суворі води Арктичного океану.
"Вайгач" повертається в експлуатацію, а караван продовжує переходити до запланованої мети:

24. Починається блиск.

Унікальний прохід по Північному морському шляху Р

25. Сонце виходить над горизонтом і знизу висвітлює дим з труби:

26. Ось вид з боку:

965982

27.

28. Кожна хвилина все навколо мене стає легше і біліше.

29. І вийшов капітан в свіжий, морозний повітря в гарному настрої:

30. Після декількох днів, з виходом каравану на чисту воду, льодяники розкочуються, звільняючи шлях газоперевізника до стовпа:

31. На місті газоперевізника прискорюють автомобілі до повної швидкості:

32. І тепер ви можете випити моркву:

Все!

з!

Джерело: