Ніж засмаги

Хороша людина попросила мене подарувати іншому хорошому чоловіка ножа. Ну, щось знайоме, і десь ще не просте вже ... але я відразу ж «зберешся» – клієнт хотів «зрозуміти як wakizashi». Ми спробували розібратися - ми зрозуміли, що це дуже незбуджена, а терміни вже були тісними для такого проекту, але найголовніше - Я нічого не знаю про YIHO! Як кажуть, руки ніколи не трапилися! В цілому, вони домовилися про те, що чи потрібен аікуті або танто (одноразовий термін може бути Googled). Дивитися на 9 фото (пам'ять не ламаються).

Японська історія Холодні палички

По-перше, ми замовляємо від звичних ножів-гунерів. Леза ТТ: 170х25х4 мм, в поперечному перерізі - алмазно-подібна 5-облична, з злегка прикрученими спусками, зниженими до нуль, повинні працювати дуже акуратно, щоб не зрізати. Сталевий ковша не назвала мене, але я вірю, що це якийсь вид вуглецю, або y8 або y10, але хитро ковані і термальні, тому що характерна лінія загартування - джемон, як на японських лезах, не особливо помітний, але дуже красивий "булат" візерунок вийшов, який буде видно далі. Жорсткість становить близько 57-58 одиниць на масштабі Rockwell.
Далі потрібно зробити фітинги. Почати з раціонами. Я не збираю картину цього процесу, тому що він був схожий на Мурфологію – більшість операцій вимагають трьох рук! Habaki складається з 3 частин, паяльниці з мідно-срібловим паяльником. Матеріал мідь 3,5 мм. Сепарпа - мідь 1,5 мм, tsuba - мідь 5 мм. Письмове полотно нарізається на tsuba за допомогою начинок. Все це розтирало на м'який щітці, щоб надати певну фактуру міді. Далі було взято склад для крівельного металу «Кловер» і мідь з нього змащували в чорному, а потім зварено надлишкове покриття. Всі висаджувальні ріжучі частини без шпильок і стружок, регулювали кришкою під хвостом леза.

Так ви знаєте, де і як.

8324877

Матеріал для виготовлення ручки (цука) і скабарда (сая) подається у вигляді світлих порід. У ручці пилки підходять під хвостик - це навіть ебла з танцем і зазорами, які ще про ... ослаблені, але це стійке: епоксидний пластилін і хвостик, змащений літолом, врятував ситуацію - більше не обробляється люфтил при зборі ножа разом. По суті, згідно з канонами виготовлення, як ручка, так і ножиця зібрані з двох половинок, потім приклеюються разом, але світле дерево має фактуру, і я не хочу зіпсувати її шляхом різання бруса. Тут з капустами - без опцій, під клиновим отвором не можна вибрати «сліпий», тому приклеїли з двох пластин з пробудженням місця під лопаткою і габаки, через які нож тримається в оболонці. Дерево шліфують до 2000 сіток, шліфують карнаубою воском і покривають оболонкою. Мекуги (липка, що тримає всю структуру в ручці) виготовлена з бамбука.

...

Добре, результати

...

...

...

і

Додано до [mergetime]1355989236[/mergetime]
Так що я ще раз візьміть таке замовлення - Danunaku !!!
Виявилося не зовсім автентифікаційно, не за канонами, але клієнт був дуже задоволений, і це головне!

Джерело: