Історія бюстгальтера.

Пост блогу про перший бюстгальтер:

Моя мама купила мене мій перший бюстгальтер, коли ми були в Сочі. Я не пам'ятаю, як старий я був, як 13 або 14. Я почав розвиватися пізніше порівняно з моїми колегами. Тоді я просто мав ці бампи і перший бюстгальтер був трохи великим. Я, і він мав грудну застібку. Красивий був, або, можливо, це здається мені зараз ... Бежевий з трусикими і тонкими ременями. Я відразу відчував себе таким дорослим.

Перший бюстгальтер для дівчинки незрівняний. Якщо у вас є щось нове в гардеробі, то, незважаючи на те, що він раптом стає непристойним, щоб піти в школу.

Це смішно, коли дівчата просто починають носити їх. За перші кілька тижнів вони можуть бути трохи гордими. Ну, урок фізичного виховання, деякі намагаються не помітно змінити одяг, а хтось навпаки не знімає черепаху і показує свою «солоду». Сісти в класі, ви вже подивитеся на спинки однокласників, і ви помітили, як поступово, більшість, під одягом, ці дуже контури кріплення бюстгальтера з'являються.

З першим бюстгальтером виходить перші ноти цієї сексуальності у дівчат, принаймні у своїх головах вони, безумовно, починають зрілі. Ви вже показаєте перед дзеркалом, подивившись на себе і чекаємо розмір 0, щоб перетворитися на 3.

І є щось натискання на голову хлопчиків. Вони мають задоволення від того, що бюстгальтер під час написання есе або вирішення проблеми фізики. Дівчата кричать у всьому класі, і хлопці навчають «навички», навчаються впоратися з петлями і гачками в 2 секунди.

до 1 2 3 4+

У нас
Ну, героїня зі своєї сторінки.

р.

Джерело: