Морські делікатеси

У 80-х роках минулого століття на митній перевірці при виїзді рейсу я супроводжую з митним офіцером. Ми вводили післяпаку, там було майже повне бочка з твердолом, митний офіцер вирішив перевірити зонд, чи було щось всередині бочки і дійсно, зонд надійшло на деякий об'єкт. "Ви повинні це, ви отримаєте його." Він посміхається злоякісно, відкидаючи свою куртку і розкочуючи свою сорочку: «Я отримую її прямо зараз...» (наприклад, кицька для вас), сходження в бочку і витягує ... старий робочий рукав. Коли я скажу його !!! Тільки ветоші руйнували багато сина.

Говорячи ганчі. Я не пам'ятаю напевно, або в Одесі, або в Миколаєві, при отриманні товарів, вони принесли кілька тюків ганок і відхилених шкарпеток з деяких заводів, що їх пошиття. Шкарпетки брендові нові, з різних кольорів, CB. В результаті команда протягом декількох місяців забули про миття шкарпеток.

Я супроводжую працівника паспорта. Визначено, що багато хто вже підняв більше одного тосту за успіх польоту, але обличчя з фотографіями в паспортах все ще однакові. Ми в'яжемо жіночу кабіну, жінка сидить на дивані, 2 паспорти на столі. «Чи інший?» Жінка знаходиться в верхній завісі ліжка. Прикордонний охоронець різко відкриває завісу і Господа! Право перед ніс показує прекрасний бутон, природно голий і виглядає дуже красиво. Пішохідний охоронець, стрибає з кабіни і давайте жилету і зануритися. Здійснено високий і відмовляється формалізувати відправлення екіпажу, яка не поважає владі. Якби його не засудити йому до будь-якого. капітану довелося переплітати. Він був колишньому офіцеру ВМС, похилого віку, Якщо він вважає, що хтось не продемонстрував його повагу, мори можна прив'язати.

Повернувшись до салону, шапка подивилася на паспорт відкривала трохи завіси, вона стала видимою тільки асами, плітаючи на долоні і з усієї прокатки гарного ляпасу на цій ниркі. Немає реакції. Він подарував охорону свого паспорта і сказав: "Не хвилюватися, це всі наші люди." Молода дівчина повинна мати занадто багато, щоб пити. ?

Прикордонний охоронець дивився на аси пізніше в паспорті і дав блискучу фразу: «Знайди багато капітанів, але ви найдосвідченіші». Ви не знаєте, що ваш екіпаж в особі!

Капелюшка була хоровим, почервоним, ніж раком, навіть його підборіддя була відьма. Але це відправлення. Але який флот без гумору і жартів. Якщо новий чоловік прийшов до корабля і постарався дуже важко, щоб порадувати ковпачок, щоб він був найбільш досвідченим капітаном. Починав гасити його підборіддя і починав бульбашки.

Джерело: