Ремонт фурнатури

Подруга в офісі, була непотрібна, тому що мікрохвильова піч згиналася і не працювала.
Знаючи мій тягач за "зрозуміючи зафіксувати і який результат буде," він дав мені з його гуцами. Я щасливий!
1,1 км Тут вона в м'якоть.
Сзука, при тестуванні, почав запалювати і робити звуки НЛО.
16 фото, не розбиваємо плечу.

2,2 км Я ніколи не був в мікрохвильовці, але трохи... Як відкрутити і видалити кришку, ймовірно, не варто описати. В кінці з'явилася ця картина перед мною.
У центрі було знайдено об'єкт, такий як комірець, який, якщо я не помилився, називається магнітроном, хоча є великі сумніви.

3. У Це серйозне, але дуже легко знімати. Один болт розкручений, головний штепсель знімається, а два штепсель від датчика тепла (я знаю, тому що я бачив однаково в нагрівачі).

1 499 р.

...

...

Р

5. Умань Я був удачливий, відразу на візуальному огляді розкриває першу причину розбиття, цей кінчик, який надягається на осі цього ядерного магнітола. Він вигорає, і він не здавалося б, що він не засмічений. Я забув її стріляти на самому пристрої, але потім буде зрозуміло, куди вона повинна бути розташована.

6. Жнівень Друга причина, теж не може допомогти, але ловити око. Mica, яка закриває отвір, де цей кінчик злипає і, відповідно, звідки джерело йде, вибухаючи закриті предмети і опалювальні продукти. Поки не збирав картину, деприблизно, але знову ви побачите, де вона повинна бути.
Я повинен очищати плиту всередині, очистивши її після ремонту.

7. Про нас Звичайно, після видалення мики, важко не помітити, що все це справа, спалахнувши на тілі. Ось іскри і звуки і неопалювальні агрегати продукції.

...

9. Навігація В цілому я підозрю, що візуальна експертиза, в принципі, все було виявлено. Я пішов в магазин.
10. Я купив шапочку - 180 рублів., mica - 40 рублів.
Я шукав фарбу і наждачу, але вона була доступна.
Встановіть ковпачок, виріжте патерночку.

...

...

12. Далі необхідно було очистити чохол з двох сторін, де його пришивають і фарбують.

13.00 р. Після висихання фарби кладуть косу на місце і закріплюємо її.

р.

14. Всі права, хороший монтажний фаза цього Лего і перевірити.

Р

15.00 р. РОБОТИ!!!
До речі, я зацікавив причину розбиття. Все це банальний, жир і пил, дає такий ефект і особливо, не дорогі печі. Так господиня, тримати очі на цьому!
В результаті: 220 рублів. і кілька годин, щоб зробити щось.
Почати роботу.
Проксимус

р.

Джерело: