Як глутиноподібна грант

Це може зробити будівельник вигляд ступінкою.

Я можу сказати вам, чому ви не можете шити труби вище рівня заморожування, але я досить показати вам це.

Отже, під час будівництва цього будинку будівельники з якихось причин вирішили, що рівень заморожування грунту є вторинною, і нічого страшного, якщо ви заглиблюєте каналізацію над цим рівнем. Це ізольована труба.

Як це «не дивно», але вода все ж заморожує з перших заморозків, які привели до повного паралічу всієї каналізаційної системи в цьому будинку. Життя в будинку без каналізацій дуже незручно, особливо коли ви вже звикли до цього благословення цивілізації.

Таким чином, будівельники намагалися дуже важко відновити статус quo. Коли стало зрозуміло, що освітлення вогонь над трубою не дає результатів, такий крок був прийнятий.

Цей метод, звичайно, не дала позитивного результату, але викликало багато посмішок. Тож, щоб вода побачила, щоб доторкнутися до природи матері, щоб пропустити і зробити теплу погоду. Але урок цих будівельників дізнався для себе дуже добре: якщо ви не хочете виглядати ступеню - завжди враховуйте глибину заморожування грунту при побудові будинку.

Микита Сидорова

р.

Джерело: