Один день в житті пацієнта лейкозії

17 фото плюс кілька літер.

Я відмітив кінець.

письмо: e-lyamin

Привіт, кожен! Моя назва - Женя, я 15 років. Насправді, я з Курськ, але протягом декількох місяців тепер я лікувався на лейкозі в Москві на Рогачевському ФНК. Коли ви перебуваєте в лікарні, всі дні однакові. Єдина відмінність - картина поза вікном і станом здоров'я. Але я не збираюся скаржитися тут, але я хочу поділитися своїм днем. 21 грудня 2012

1,1 км У номері немає годинника. На жаль, вони не потрібні тут. Здійснити в 9 ранку - час обходу з керівниками відділів і лікарем. Вони уважно виглядають і розповідають вам план лікування на добу. За лаштунками, мій тато слухає уважно, він зі мною в лікарні, але плоско відмовляється бути фотографованим. Решта фотографії були зняті Дадом.

2,2 км Перед процедурою я промив і видаю вікно. Вони кажуть, що це холодно зовні. Я не дуже обережний, тому що я не був поза протягом трьох місяців. Сонце сонячне світло. Це добре! У вас є гарний настрій!

10:30. Замість сніданку я маю кров і тромбоцит сьогодні. Це три години. Трансфузії ми всі робимо після хіміотерапії, коли їх лейкоцити і тромбоцити в організмі не є. І без них не можна вилікувати складні захворювання, в тому числі шахти. Я дуже вдячний людям, які кров зараз протікає в моєму тілі. Знайте щось цікавіше, ніж потрапити в стаціонару і пожертвувати кров. Лікарі говорять про те, що напередодні Нового Року не вистачає кров'яних пожертвувань. Ось чому я вирішив розповісти про свій день в цій громаді. Якщо одна людина дає кров після цього повідомлення, я буду щасливою. Дізнайтеся, як пожертвувати кров тут

4. 14.05. У нас є обід. Я не маю особливого харчування, але краще не зловживати шкідливими. Насправді, я хотів би замінити лоток гречки і курки з піца моєї мами. Ніяких смаків краще, ніж піца мами. Моя мама далеко і, ймовірно, на роботі. Вона і я по телефону. Звісно, звичайно, Дад говорить.

5. 14:30. Школа розпочалася. Вчителі приходять до нашої лікарні і щодня вони повинні провести кілька уроків за шкільною програмою. Звісно, ми не навчаємось на стілах, але ми намагаємося не відлягати позаду. Ось клас хімії. Не мій улюблений предмет. У 9 класі я навчаюся в відділі. Хлопець поруч з ним має власну програму. Так не можна вирішити проблему або не робити домашнє завдання в моєму випадку.

до 1 2 3 4+

6. 15:15. При необхідності перейдемо в приміщення, змінюємо свої шорти (у них зручніше поставити телефон). Я отримую ІV з саліном. На колесах можна вільно переміщати по відсіку.

7. 15:25 Назад до класу. На шляху я фотографую на знак в офісі.

8. У Після класу я хочу знати, які інші процедури чекають на мене сьогодні. Вони кажуть, що нічого не надприродного про зміну катетера.

9. 17:30. Назад в номері. Я спілкуюсь зі своїми однокласниками через соціальні медіа. Вони знають, що вони дуже прихильні до мене. Звісно, я пропустив їх. Останній раз ми побачили один одного був у вересні, коли лікарі дозволили мені піти в школу протягом декількох годин. Але є інтернет, тому я знаю про основні події.

10. 18:20. Наші викладачі вирішили зробити сюрприз: змінено в Санта Клаус і Сніг покоївка. Зима і Новий рік. Я отримав шкільні приналежності. Задоволення!
Це смішний, звичайно, що в школі я був в групі волонтерів, і ми пішли з подарунками до дитячих будинків. Тепер вони приходять до мене.

11. І ще одна фото наших вчителів.

12. З Я поговорю з друзями. Це місце зустрічі. Ось плазма висить тут, і ми зазвичай дивимося комоди. Або волонтери, які приходять на щось. Але сьогодні ми просто говоримо про всілякі дрібниці, зробіть задоволення один одного і отримайте всі новини.

13.00 р. Наші дівчата тут. Поговорити з ними теж, вони веселі. Вони не хочуть фотографувати, тому Дад приймає картину випадково.

14. 19:35. Я збираюся змінити катетер. Це остання процедура сьогодні. Ми беремо фото поетапно. Не можна побачити під маскою, але я посміхнувся.

15.00 р. Це те, що все виглядає як в процедурі. У сестер знайте наші імена і завжди намагайтеся бути обережними. Якщо настрій хороший, то кидаємо жарти. Якщо це погано, вони зачепилися.

16. 20.15. Я знаходився в 19 році. Але я голодний. Я люблю ковбаски! Після вечері немає ніякої міцності, щоб бути фотографовані, ліки діють і сну. Це був ще один день в лікарні.

Всі

Джерело: