1 січня в Москві

Порожні вулиці, безкоштовні автомагістралі, легальні офіцери поліції. Це те, що московська утопія виглядає так. Це може бути представлений цілий рік, він може бути мріяний від мешканців Хімки, це може бути опосередковано агентами Мосаду, але один раз на рік ця утопія дійсно є справжньою. На свій розсуд. Напередодні Нового року алкоголь нейтралізує більшість мусковітів і тих, хто прагне стати ними. І тільки рідкісні ботани з камерами представляють московську фауну вранці. Це реальні сумки, які, ймовірно, страшні для мене. Бо ніхто не страшний, ніж той, хто може опинитися в сім'ї ранку з першого січня.

Оригінал: onreal

Душ, кава та автонавчання. В ході автопідготовки ви переконаєте себе, що потрібно пити каву, а вода самостійно з душовою кабіною, а не навпаки. З ранку 1 січня не складно заплутати. Сліпити себе як пластилін, складавши на шматки. Не додаємо. Не навігація кави. Таку неінтегруючу речовину, програвши на пересуванні останні залишки сну і моральності, ваш хмелюстка переїхала до станції метро "Thetrical".

На Мисливському Рові, драми та комедії в сусідньому напрямку. Приймали, проте, всі пішли на відпочинок після прийняття закону про сироти. Реальні актори, не актори костюмів, готуються подарувати Nutcracker 2 січня. Це люль прямо зараз. Або, це буде правильним, допущеним.

Гості столичного сну в готелі Metropol, депутати сну в Сейшельські острови, бездомні люди в підземному проході в Манежі, сну на ходу. Всі вони.

Тільки дженніри і поліцейські не сплять. Як зібрати.

Я проходжу на площі Революції, огороджену з усіх боків, поставте туалети, пофарбовані під джель, поставте «гілочки» яскравими жовтими дисками і вихлопною трубою, в якій можна зберігати кабачки, і здається мені, що це ще мрія.

Уві сні з великим білим бампою в середині Червоної площі. Я намагаюся з'ясувати, якщо гриби я їсти в день, перш ніж були ops. Але величезний білий бам не зникне.

Є дивніша. Хочу піти до когось, подряпини мої летардини в інших місцях, і попросити традиційне питання для російської людини – «Чи є хо?» Але я дивлюсь і розумію, що ніхто не зрозуміє це неоднорідне питання. Щоб дізнатися англійську мову, кожен напевно знає його.

На Покровському соборі ноги сповільнюються самі. Красиві і багато мігрантів. У одному вирокі ці два поняття чіткі диссонанти. Ще один знак, що це просто мрія.

, Україна

Я хочу залишити Червону площу якомога швидше. І це не через десятку молодих хлопців, які стоять там, шукаючи дивний погляд на мій камеру. Неприємний тут. Гладкий каток, бульбашка на ділянці маузолу. Мої очі подвійний. Начебто наші органи приховувалися від нас за парканом. Тепер для двох.

7998795

На Василевському узвізі є слизьке, і там немає столів з пивом. Можливо, саме тому мало людей. Навіть поліцейський автомобіль я дивився в порожній. Поліція повинна бути зловживати злочинцями.

Розчинити і на Московському місті. Рідкий Tajik досягає середини і відразу повертається назад.

Тут є приголомшливий вид з мосту. Я відразу ж збираю мою простотою і ескізом. Наші вчені розробляють план, щоб перетворити ці башти в кав'ярні. До речі, я вже сказав вам, що мариновані гриби як гарнір є відмінним рішенням для святкового вечора?

Мій friends сказав мені, що скоро кожен буде з цього fucking mess. Я не думаю, що це буде так швидко.

По суті, Москва дуже красиве місто. Позбутися від всіх автомобілів і людей, як це стає очевидним. Але кожен знайде тут з однією метою - нехай тим, хто живе тут, милуючись містом. Вони не приходять на гроші. Ви думаєте, скільки тисяч грошей?

Наступне фото було взято за наказом Московського міського залу, який ви все схвалили для безкінечних пробок. Три сотні рублів для сну таблетки.

І три сотні рублів.

А новий Арбат, я думаю, і дорожче. Я буду зануритися на три сотні і двадцять.

Я поїду до собору Христа Спасителя. Тут душі дзвонить, тут ноги носять себе. Я кинувся в пачці сигарет. Але не існує дива, Бог не суперечить мені.

Р

Я не маю вибору, але щоб попросити себе, щоб псувати дівчину. Не вдалося, але це може працювати? Мені довелося щипувати себе. Після п'ятнадцятого часу я зрозумів, що я все ще зроблю. Це не мрія. Не залуцинація. Не фантазія. Це Москва 1 січня. Щось не буде на інший рік. Я почав здогадувати, але червоний собака пояснив все для мене. Він був таким дружнім, що я поділився грибами з ним.

Джерело: