АВТОБУСНИЙ ТУР З КИЄВА "Агайн"

Так, мій чоловік і я, той же японський, вирішив дійсно провести новорічні свята за допомогою персонального автомобіля до повної. У реальному часі буде текст, розрахунок та слайди.

На початку грудня в Візовому центрі видано 2 візи до Чехії на 4800р

Дешевий готель заброньований за 11 днів в Празі...

7500р. Вибір такого дешевого готелю вказаний на одній точці: Я не хочу турбуватися про повернення грошей, так як спочатку очі дивилися з різних сторін з Праги, тому ви не повинні витрачати весь час на одне місце. Тексти пісень, а це означає: І ви бачите для себе!

До речі, поради приймаються куди піти, що подивитися, що робити.

початкові плани:

2 дні в Празі

2 дні Alpine Skiing (love ви знаєте, якщо) тут поради приймаються де йти до 05.01.13g

2 дні в Париж

1 день Амстердам

1 день Берлін

1 день Нових Замків Словаччина (необхідно не підлягає зверненню)

Головна

Ну? Ми ??????

З Ростова до кордону з Польщею 1 400 км по найважливіших дорогах України. Я не буду розміщувати ніяких слайдів на цьому сайті. Це кішка! Ні, не схожий на це. Це крутий! У дорозі близько 20 годин. Ми залишили Ростов на 12 м.кв., прибули на кордон на 20.00 м. Москва. Про те, як повернутися до Ростова, проходячи збитими дорогами. Болісно хороші дороги в Росії і Забугорії.

Ми вирішили провести ніч в приємному готелі на кордоні з польським містом Медика.

Пристойний номер в готелі вартість 25 євро. вечерю 15 євро: перший, другий, салати та компот для двох. Ми подали весь день без їжі що-небудь.

Ранок для нас почалася в польському часі в 3 м.кв., з Москвою в Європі різниця 3 годин меншим способом.

На краю о 4:00 зліва о 6:00. Польські митники пішли на найсвіжіші. 6 контрольних пунктів, тільки 4 робітників. є два сидячи там. Ми отримали дівчину, зібрану з 3-4 автомобільних паспортів, вирушили з ними до свого «пожежного» притулку, виставленого, розфарбовуючи, розказавши на телефоні, подавали другу безвістку, яка після того, як прокинув у вікно на противагу наших паспортів. Якщо мій чоловік опинився, він не помітив, що наші паспорти вже були на контролі. Бррррр.

Ми пропустили кордон з Україною за 20 хвилин. Ми подивимося на автомобіль і спілкувалися з нами.

П'ятий ранок Польща знаходилася жахливою дорогою. Не чекав. Не так погано, як в Україні, але...

Це Польський пейзаж від мене. Знайти 100 відмінностей...

Чеський кордон не був видно. Ми просто пішли на трасу і що це було. Завдяки навігатору. Ми приїхали в готель в 17:00 і відразу впав.

Готель спокійний, незаперечний. За ціною 7500 в 11 днів дуже гідна. Тепла кімната, яка була більшою, змінена для мене на меншу. Я не схожий на те, що зливний танк працює... і персонал дав нам можливість змінити приміщення без сумніву. Колектив виступив англійською та чеською мовами. Це було приємно і легко.

Чоловік в автостоянці після 49 годин їзди з 6-годинним сонником

Дуже гарна вечеря готелю. Тільки 616 кронера вартість першого, величезна пластина другого, 1,5 л пива, чаю, десерту. 1 krone = 1.7 руб.

Друга була тарілка з чеськими шашликами: шматочки свинини з шматочками бекону або ковбаси, вбудованими в них. класти барбекю на подушці тушкованої капусти і покрити різними видами смаженої картоплі.

Бон привіт!

Сплячий як мертвий.

Ранок почав на 5) це лише 8 в Москві, і відповідно до їх 5. трохи знизився, багато «запалювання» і ранкових процедур. Ми досягали 7am чешки і пішли на сніданок.

Сніданок континентальний: яйця (вівторок був омлет), ковбаски, сир, молоко з вівсяною або крупою, щоб вибрати з, мало, варення, чай, кава ... Я не їсти, що це було. Як звичайно, я закінчився вчора омлет + ковбаса + сендвіч + чай.

У Празькому замку було прийнято рішення провести ранок, а якщо час буде виглядати на яку нитку околиця.

Празький замок - це фортеця, яка завжди домоглася до складу царів, імператорів, президентів. Хороше місце.

Ми доходимо до автостоянки поруч з цим місцем, і... відразу ж приїжджаємо в ехо далекої війни.

Етернальна пам'ять комреда Белякова!

Дякую за чешки.

Тепер замок Праги.

Вартість вхідних квитків від 350 kroner до 150 kroner. Все залежить від того, скільки місць, які ви хочете відвідати всередині. Квитки видаються за 2 дні за 1 перегляд. Все поза безкоштовно. І навіть Собор Святого Віта можна побачити за чверть безкоштовно.

Вартість аудіогіду 350 kroner + 500 kroner застави за 3 години або 450 kroner на добу.

Ми вирішили розглянути основні споруди для 250 kroner:

Костел св. Вітуса

Золота вулиця

Церква Святих

Базиліка св. Георгія

Загальний вигляд Празького замку, як ми рухаємось до неї)

Підійшов головний вхід в час розлучення охоронця. Ні, я, звичайно, не бачу нашу маузолей, але я не хотів, що я бачив в Празі.

Неправи. Не так струганий, не так гладкий, не так чітко і рухи не всі амплітуди, стінгі, а зброя виглядає дуже сильно, як шмат.

Стандартна фото для всіх подорожей, не може обійтися без заміщення особи в кадрі)

До речі, що ми не пройшли в Росії, були тільки росіяни навколо: в готелі, на вулицях, на екскурсіях. Ні, добре, французи, італійці, японські glimpsed (і де без цих потім)

І так, якщо ми прикрашаємо ялинки від 10 грудня, так що ми починаємо продаж, то Європа зараз не знімаємо освітлення до 13 січня, тому що ми.

Собор св. Віта - це готичний католицький собор Собор є одним з перлин європейської готики, є художньою та національно-історичною святині Чехії. У лавах собору поховані чеські царі та архієпископи Праги, також зберігають коронаційну регулярію середньовічної Богемії.

Нагадуємо, що за чверть вона показана безкоштовно, за неперевершений квартал, вам доведеться платити за відпочинок.

безкоштовний перегляд

І тепер оплачені перегляди

Соборний скарб.

На чолі з невеликими підвісними сходинками.

р.

Хто повинен визнати? є багато...

По периметру собору є численні каплиці-музії місцевих царів і священиків.

Найцікавіше місце для вул. Яна Непомук. Це найдорожчий срібний продукт в Чехії.

20 березня 1393 р. У 1771 році в 1771 році закінчився надгробковий камінь, розроблений Ю.-Ф. Фішер Ерлаха. Великий навіс підкріплюється фігурами ангелів, два ангели тримають труну святого

Далі приступаємо до офісу. Примітно, що в одній точці люди кинули живлення з вікон в кисть з висоти 14-метра і все-таки спробували стріляти на літа. І -- Весь уряд пережив! До речі, в турмолі простого працівника викинувся)

Вони кинули там десь...

Вид Праги попереду

До речі, всередині нічого не примітивного, дилапсовані столи і стільці ... і це!

Ми приступили до Golden Street. Здавалося б нічого особливого, кілька реальних магазинів, кілька будинків з інсталяціями життя артисанів, довга галерея на другому поверсі з бронею лицарів і як вона повинна зрізати катування в підвалі.

Зима! Уявіть, як важко дивитися влітку, в сезоні.

Інтер'єрні та архітектурні рішення радують око

Місцевий шак

6189825

Головна

катування)

Як приклад броні, може здатися, що фото невдало. Немає. це вдало, є все: мій чоловік, бронетехніка, герб з протилежного вікна ...

Фрагмент собору Святого Георгія. По дорозі, в Ростові, простий Джордж раптом зажадав мені допомогу як лідера. Так я взяв на себе можливість запитати тут! Працює... Дякуємо!

Помилки Надсилання ... Займали 3 години без сліду.

Ми щасливі фото

Ти можеш...

57185318

Потім ми поїхали через мальовничі пороги до замку Карлштейна. Так було очікувано, що просто запитати: чи є красиві поля, чому не з зеленою травою? відразу з навколо кута селяни стрибали з відповіддю: Маркви, Маркви... Карабаса Макриза

Прекрасна будівля в горах цей замок. Набрид, так що остання фото і Люля, завтра ще один день.

Що бі континент! Ai wil бі-back ...

Джерело: