Привіт, робота, Новий рік

Тут буде 10 фото і текст, будь ласка, не ламаються, і не дуже багато - Я пишу з гускою перо в горильному резервуарі і фотографував на лівому каблукі ...

Увечері 30 грудня я в магазині, текст з мого боса виходить в: «Чарлі залишають всі інструменти в Брюсселі, тому подарунок нового року падає на тебе». Що відбувається?

Немає нічого, щоб зробити, я насправді не чекав Чарлі, щоб прийняти цей клієнт (хоча він просто туманий його ф'янце в Ньюкасл і клієнт знаходиться в Бірмінгемі), він на відпочинку, як і інші 5 інженери...

Я збираю свій улюблений пиво, сир, моя дружина, доки я кажу її, що я повинен літати завтра - я став більш частим, і тут напередодні Нового року. І знову на останньому рейсі, якщо є будь-яка затримка, NG буде зустрічатися без мене.

Решта дня пропущена як звичайна субота - пиво, телевізор (повно встановити російські канали безкоштовно), сати з друзями за годину, грати з сином до синього (поперек синього кольору), потім сказав, що завтра я пішов, але я обов'язково повернеться ввечері.
Сприяти в Інтернеті (за запрошенням прийшов до Саудівської Аравії - Googled, як літати там, і що не робити там) години до 3 ранку впав дупа.

Відправлення в 7:30, відправлення в 8:45. Це трохи пізно, звичайно, але не проблема, це було гірше. Я промив, отримую в машині, на шляху маю сніданок з сигаретом - як добре, щоб кожен залишив тут для відпочинку, місто порожній, я отримую в аеропорт за 10 хвилин.
Перевірити, паспортний контроль (Великобританія - не Шенген) - нормальний сніданок у Старгресі та запустіть на дошку.

Перший сюрприз...

Захоплюючий Dash 8 знову! Я просто не хотів літати цей Carlson. Ход, вібруючий і невеликий дуже ... Але краще з двома пересадками...

Політ.

Так як мій паспорт ніколи не "ЄС/Великобританія", заповніть карту посадки.

Після прибуття місцевий прикордонний охоронець дивився, що я прибув до одного дня, тому я не зупинюся в будь-якому місці і немає адреси в Великобританії. Презентація бельгійської картки та зворотного квитка видаляє всі питання.

Привіт Бірмінгем, і ми будемо радіти Wolverhampton (де 40 хвилин на таксі)

Я прийшов тут, лікарня не мала – я повинен бігти.
На щастя, SMS виходить з англійської мови з точною адресою схеми проходження до опери.блок.

На фото актуальна клініка (й маленька частина)

Робота. По суті, ми чекаємо на решту... Не поспішайте.

р.

Під час перенесення посилки ми перевіряємо, якщо все інше не зламало. Я не хочу літати знову на Січень 2.

Джерело: