Абсінте перетворили відпустку хлопця в страшну ніч

Решта 18-річної Briton, яка росла в Майорка, закінчилася інтенсивною обережністю. Причиною цього був друг молодого чоловіка, який вибрав нещастяний момент диму.
18-річний Джек Кірк, який прибув з матір'ю і друзями в іспанському курорті, занурився в розваги. Під час екскурсійного та підводного плавання втомився замовлення, молоді люди почали блукати по вулицях кафе і магазинів.

У одному з цих закладів британський купив пляшку абсинтету і, скориставшись відсутністю матері Джека, почав пити алкогольний напій в готельному номері.

4 фото через korzonews. Контакти

Половина години пізніше одна з друзів вирішила курити, не заперечуючи, що в цей момент Кірк, сидячи поруч з ним, приніс склянку спирту на обличчя.

Пари міцного алкогольного напою запалені в блендері очей, а потім вогонь поширюється на обличчя Джека. «Я прокинувся над склянкою абсинтету і відчував фламінго снаряда вдарив обличчя, спалюючи очі і шкіру. Я кричущий і намагався збити полум'я, а потім хлопці вкрити обличчя з рушниками і приймали мене в душ. Я розумію, але не розумію, що сталося, згадував поранений хлопець.

Після проведення Кирк з санвузла, юнаки називають таксі і захопили друг в лікарню.

407664

Особа 18-річного хлопчика застрягти навіть досвідчені лікарі - шкіра накрита блістерами, набряклими століттями і змащеними губами.

Absinthe перетворив обличчя хлопця в маску monstrous

Поява Джека змінилася так багато, що власна мати, яка кинулася до інтенсивної опіки, не визнавала його. «Я пропустив його без визнання сина. Це страшно бачити дитину в цьому стані, говорить Джейн Кірк.

На щастя, лікарі продемонстрували високу кваліфікацію і, виконавши операцію, відреставрували свої особливості британського.

«Я був захоплений бачити себе в дзеркалі лікарні. Я був подрібнений сльозами, тому що я вирішив, що я хотів би носити цю неглибоку маску для відпочинку мого життя. Але завдяки пластичним хірургам, цей кошмар - це те, що минуле, молода людина говорить з рельєфом.

Варто відзначити, що абсинте, що містить до 80% спирту, до 1920 р. був заборонений у багатьох країнах світу, прирівнюючи його препаратом. Виняток був Шотландія, де чеська компанія Hill продовжує виробляти сильний черв'яний напій.

Джерело: