Як відпочинок в снігу!

Це просто так сталося, що свято нового року 2013 року для мене вперше в моєму житті відбувався в гарячій країні, на березі моря. А море було далеко в Азія, щоб познайомитися з яким мій друг, також коханець подорожі, зануре мене! Ну, так як ми ще й ті розважальники з нею, ми вирішили не лагти за темою Нового року, і пішли на гарячі регіони з костюмами Снігу Мейден заздалегідь. Щоб бути більш точними, купальники снігу! Купальники набагато більше підходять для місцевого клімату! Отже, це фотозвіт буде містити не тільки фотографії місцевих пейзажів і людей з коментарями, але і кілька літописів від свята Сніговидіння! Коли ви знаходитесь в Рай, це так легко йти божевільно.

Все правильно, тут ми йдемо! Як свято ми обрали острів Боракай. Це невеликий, але популярний острів Філіппін з розміром всього за 1 км*7 км. На острові практично немає транспортних засобів. Найпопулярніший режим перевезення трицикли! Про нас Це коли на мотоцикл кріпиться інвалідний візок, а, крім водія, від 5 до 7 чоловік може підходити до цього транспортного засобу. Це місцеві автобуси, тролейбуси, мікроавтобуси і таксі. Поки ці трицикли будуть з філіппінами, народом, які здавалося б, не мають поняття агресії. Солодкий, добрий і спокійний

Я відсвяткував новий рік в компанії родичів, близьких друзів, коханій людині, в божевільній, веселій і незайманій атмосфері, але я ніколи не зустрівся з новим роком серед тих, хто щасливих людей !!!

Перша зустріч не розчарувала мене! Пісок білий! Море - чарівність і прозорість, природа красива. Тут приходять кам'яні квіти!

р.

Пляж дійсно білий! А кокоси повісити з пальмових дерев!

Море є дійсно привабливою і чистою, а деякі частини узбережжя складаються з таких мертвих коралів.

Якщо ви втомилися від білого піску на пляжі, ви можете піти на околиці острова.

Я дуже рада про готель Facebook! Зроби себе!) Звісно, новий атракціон серед юних людей з використанням такої соціальної мережі

3610Р. 4200Р.

Як я уявляв перший теплий рік життя!

Ось місцеве весілля! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Одяг наречену та наречену один одному англійською мовою. Я сподіваюся, що ці обіцянки будуть зберігатися. Але щирість і доброту місцевих жителів змушує мене вірити.

Він також має дуже красиві захід сонця! (до 6.30am і набори сонця на 5.30pm!) Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І я!

Місцеві годинники також приходять подивитися захід сонця.

р.

Після того, як місцеві захід сонця можуть бути захоплені назавжди.

Захід сонця

Захід сонця

Ось трицикли!

Всі коти є тонкими і божественними!

І є ще й майбутні собаки.

Тому що вони стеруть своїх братів в шкаралупи! ПС: Всі собаки були спалені і змащені мною!

Пляж на іншій стороні острова був трохи меншим, але не менш красивим. Єдиною відмінністю стала наявність міцного вітру.

і це!

Джерело: